Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dobrodruh a hledač pokladů Jackie odvážně získá v jednom starobylém městě v poušti zbraň patřící k výzbroji bohů. Ovšem strážci zbraní nejsou ochotni vzdát se svého pokladu. Členové kmenu unesou Jackieho přítelkyni Loreleii, aby ho tím přinutili k vydání všech zbraní patřících k výzbroji bohů. Vysvobození dívky není snadným úkolem, jelikož na cestě jsou uložené různé nástrahy, číhají na něj odvážné amazonky a zlostný čaroděj. Jméno Jackie Chan je už dobře známo nejen mezi milovníky bojových umění, kteří se kochají pohledem na jeho bravurní kung-fung scény, ale okouzlují nás i jeho komedie. Samozřejmě i v tomto filmu se setkáme se spoustou humoru, který je pro něj tak charakteristický a na konci se zasmějeme nad kopancemi při natáčení scének. (Klub Publishing)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (191)

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Jeden z Jackieho nejslavnějších filmů, který já osobně považuji za jeden z nejhorších.Může za to hlavně zoufale infantilní humor a příšerně nesympatické obsazení, každý neakční záběr je neuvěřitelně otravný, dialogy hloupoučké a vůbec celé je to takové strašně naivní a dětincké.Je to docela paradox, jelikož dvojku zase považuju za úžasný film.Nevim, prostě mě jednička nikdy nesedla a viděl sem jí všeho všudy 2x.Díky bohu za dvojku.45%. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Docela průměr, čekal jsem o trochu víc, Jackie Chan sice ukazuje jak umí skvěle bojovat a jak je pružnej, ale tentokrt vůbec neuplatnil svůj komediální talent a je to trošku na škodu. Jediný co film vyzdvihuje do nadprůměru je skvělá choreografie soubojů, která je přímo dělaná na míru Chanovi a on toho využívá, ale za to příběh je průměrnej a místy nudí. Takže je to průměrnej film s výbornýma akčníma scénama, ale rozhodně se u toho dá dobře pobavit ()

Reklama

Gediman 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem poněkud víc. Je to takové levné béčko. Humor asi klasický pro Jackieho filmy, možná spíš slabší. Pamatuji si, že jsem viděl i lepší komedie s ním. Ty souboje jsou taky klasicky dobré, ale bohužel jich je málo. Za zmínku vlastně stojí akorát ten závěrečný. Film také končí poněkud náhle. Jak vlastně nakonec vyřešil tu relikvii? Vždyť ji nechal v tom chrámu :) A ostatní hrdinové zatím někde sehnali random balón :) Jackie se při natáčení tohoto filmu zranil na hlavě. Záběry z té nehody jsou vidět na závěrečných titulcích. V televizi to bylo ustřižené, našel jsem si to na youtube. ()

kaposlav 

všechny recenze uživatele

Opäť som si nechal poradiť starší film, teda riadne starší, ale nepoučil som sa. Počiatkom 90 rokov to bol isto dobrý film, ale čas ponechal na ňom následky. Ťažko je natočiť film, ktorý bude po takmer 30 rokoch stále na úrovni a kráčať s dobou. Intersonic bol špička, ale väčšina filmov po čase ostala druhotriedny brak. Myslel som filmy s akčnou tématikou ako karate, kung fu, ninja, shaolin z ázijskeho prostredia. Toto nebolo až tak zlé, ale už som zvyknutý na niečo lepšie. ()

Nix 

všechny recenze uživatele

Bohužel tak tohle mi moc nesedlo po znovu shlédnutí. Hlavně mi tu chyběla akce. Dostane se na ni na začátku, pak jedna jízda autama a pak až na konci což mi na Jackieho přijde málo. Jasně, závěrečná akce je dlouhá a dynamická, i bitka s ženkýma, jak to bejvá ve zvyku, ale bohužel to film nezachrání. Pátrání po relikviích je nudný a mluvení bohužel taky. Hlavně to není tak dobrodružný jak to vypadá. Místo různých cest jak je to třeba ve dvojce, tady je to pouze v klášteře v nějaký skále tak nevím proč to má být dobrodružný jako třeba Indiana. Celkově nemám tak dobrý pocit jako např ze dvojky, která mi přišla daleko lepší ve všech směrech i splňuje dané žánry. Bohužel pro mne průměr, Jackie to umí opravdu líp. ()

Galerie (52)

Zajímavosti (17)

  • Jackie Chan si způsobil vážné zranění během scény, kdy skáče ze zdi na větev. Minul totiž větev a spadl hlavou na kámen. Od té doby má na pravé straně hlavy proraženou lebku a také špatně slyší na pravé ucho. (HellFire)
  • Ve 32. minutě filmu je při honičce rozbito auto Škoda 110 MB, Lada 1500 a VW Brouk . (Terva)

Související novinky

Jackie Chan v Expendables 3

Jackie Chan v Expendables 3

20.12.2012

Dvojka v tržbách překonala jedničku a souhrnně má na kontě kulatých 300 milionů dolarů. Trojka nepochybně bude. Ostatně, producenti i Sylvester Stallone to už několikrát potvrdili. Teď nás už zajímá… (více)

Reklama

Reklama