Reklama

Reklama

Mstitel beze jména

  • Hongkong Wo shi shui (více)
Trailer

Obsahy(1)

Poté, co byl po brutálním zásahu CIA prohlášen za mrtvého, musí osamělý mstitel rychle najít svou pamět, aby odhalil mezinárodní špionážní spiknutí, které chce uvést do provozu nový smrtonosný zdroj energie. S pomocí dvou krásných bojovnic musí Jackie překonat kontinenty a čelit ozbrojeným zabijákům a zlověstným spiknutím na každém kroku. (Bonton Home Video)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (117)

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Chana kvůli jeho komediální snaze shazovat každou akční scénu příliš nemusím a tento film mu u mě nezvedl reputaci. Příběh je hodně obyčejný a nedává žádný větší prostor pro pořádné herectví, které třeba v Jackiem je a jen ukazuje jeho akční výkony, které nejsou tentokrát nijak úchvatné. nezachrání to ani oblíbené "zkažené záběry" během závěrečných titulků. ()

Maverick 

všechny recenze uživatele

V tomto filmu je hlavně hodně humoru a dost soubojů. Příběh mě nenadchnul, zdál se mi totiž moc protažený. Zvláště se mi líbila scéna, kdy Jackie ošetřuje zraněného závodníka a opravuje rozbité auto, přitom předstírá, že je křovák. Co se týče poslední bojové scény na střeše mrakodrapu, tak jsem slyšel několik názorů, že je moc dlouhá atd.... Podle mého názoru tento soubj patří k nejlepším, které jsem kdy viděl. Celkově to je docela podařený film. ()

Reklama

Jizni Tlapa 

všechny recenze uživatele

Příběhově jasná slátanina. Komu to ale vadí? Fanoušek Jackieho si Mstitele pustí, protože chce vidět tu dokonalost akrobatických kousků a sem tam dobrou hlášku. Díky těmto Jackieho charakterististickým rysům jde rozhodně o nadprůměr. Bohužel však né čtyř hvězdičkový, neboť obojího tam bylo nečekaně málo...70 % ()

otík 

všechny recenze uživatele

Na Jackieho Chana je to rozporuplný film. V první půli se zotavuje z těžkého zranění, ve druhé mu při pátrání po své totožnosti jde o život a je zde velký prostor pro předvádění klasických akčních scén typu Jackieho. Trochu to může připomínat Agenta bez minulosti po hongkongsku. Druhá fáze filmu je výborná a je opět k nevíře, co vše Chan se svým tělem dokáže. A bojové scény jsou výtečné (bohužel jich není tolik). ()

Sign 

všechny recenze uživatele

Tak přesně takhle si představuji akční film, akce jak se rozjede, nemá konce, jen příležitostné pauzičky abyste si stačili odpočinou, děj je náhodou velice povedený, takový Jackiho Agent bez minulosti, Jackie zde opět hraje a nechápu stále jak někdo může tvrdit že ne, Jackie si prostě vytvořil svojí vlastní ikonu stejně jako Bruce Lee a to se cení, také je to rozhodně jeden z jeho nejnebezpečnějších filmů pro něj samotného(těch životu nebezpečných kousků je zde opravdu moc) a finální souboj je doslova bech deroucí, Bravo Jackie! ()

Galerie (52)

Zajímavosti (10)

  • V čase 1:02:20 si Christine Stark (Michelle Ferre) vyhrne vlasy, v dalším záběru je má ale normálně rozpuštěné a v dalším záběru je má zase vyhrnuté. (asdfasdf)
  • Počas scény bitky na streche mrakodrapu bol Bradly James Allan nahradený doublom Ronom Smoorenburgom. (Peter-1307)
  • O bojovou choreografii se postarali protagonisté Jackie Chan a Bradley James Allan. (ČSFD)

Reklama

Reklama