Reklama

Reklama

Okouzlující démon

(seriál)
  • Jižní Korea Maidemon (více)
Jižní Korea, (2023–2024), 17 h 7 min (Minutáž: 60–72 min)

VOD (1)

Epizody(16)

Nelítostný démon se zaplete s odměřenou ženou z bohaté rodiny a ztratí přitom svoje schopnosti. S její pomocí se je snaží získat zpátky a přitom to mezi nimi zajiskří. (Netflix)

Recenze (16)

gegina31 

všechny recenze uživatele

Naprosto úžasný seriál a to nebudu přidávat poznámku "na Jižní Koreu " protože za mě z Jižní Koreji pochází ty nejlepší filmy a seriály. My Demon je pro mě momentálně number 1 mezi romanťáky.  Mělo to skvělou zápletku a když už si myslíte,  že v polovině série to je vlastně už vyřešený,  tak to pokračuje naprosto nenásilným způsobem a odkrývá další tajemství. Navíc milostný příběh je hrozně jemný a pomalými kroky se víc a víc prohlubuje v tu správnou dobu. Samozřejmě je to spíše dívčí záležitost,  ikdyž moje sestra podotkla,  že hlavní hrdina vypadá jako patnáctiletá holka  ( za mě je k nakousnutí....mňamy ). A nechybí ani typické Korejské přehrávání,  ale mě to nevadí a naopak si to užívám. Mít víc volného času,  tak to klidně zkouknu během dvou dnů  ( bohužel někdy musím i spát). Takhle mi to trvalo pět dní....a v posledním díle jsem se modlila,  aby to neposrali....a oni to neposrali. Rozhodně se k tomu ještě vrátím....až zkouknu všechny ostatní Jihokorejské romantické serialy na Netflixu. ()

bulinka 

všechny recenze uživatele

Obsahuje spoiler: Za mňa sklamanie. Song Kang ma tu tak herecky nenadchol ako v Love Alarm či. Nevertheless. Ešte aj v Navillera mal svoj šarm. Podľa mňa to je tým, že je mladý a ešte z neho robia mladšieho. On je skvelý vo vážnych momentoch...tie si s ním neskutočne vychutnávam. Dokonca aj tie vtipné vedia byť dobré a potom sú tu trápne scény, ktoré mu nesedia a on to vie a vidia to všetci..alebo aj nie a len mne to vadí. A kaderníka a maskéra by mal vymeniť. Hlavná ženská postava uvažovala primerane, racionálne aj triezvo. Dobre sa na ňu pozeralo. Posledný diel bol podľa mňa zbytočný a zbytočne sa naťahoval. Žiadna kreativita v tom ako ožil. 8 ročné dieťa by bolo kreatívnejšie. Alebo to mali nechať nech umrie..nebol by prvý ani posledný. Vedľajšie trápne postavy boli ako v súťaži rýchlej roty. Hrozne toto nemám rada, uberá to seriálom body, ľuďom IQ len klesá. Našťastie sa tam našli aj záporné postavy a tie to trochu viac vyvážili. Čakala som nejaký tajný príbeh o démonskom synovi, nič. Aspoň, že bola tajná zmluva s otcom mladej..:) ()

Reklama

kklepkaa 

všechny recenze uživatele

Pro mě je tohle rozhodně jeden z těch lepších korejských počinů poslední doby. Co musím ocenit, tak že se snažili, aby se opravdu až do konce alespoň trochu něco dělo. U některých seriálů mám pocit, že od 11 dílu je to už o ničem. Na druhou stranu mě mrzelo, že zakončení bylo takové moc jednoduché a vlastně i trochu na pytel. Song Kang je můj oblíbenec a s Yoo-jeong Kim měli výbornou chemii, hlavně v první polovině to stálo za to... a konečně se z hlavní hrdinky pak nestala infantilní přehrávající manželka, což se děje ve většině romanticky laděných k-dramat. A i když je to blbost, tak mi vadilo, že se v celém seriálu absolutně nikdo nezouval... to byl jeden z detailů, který jsem na korejské tvorbě vždy oceňovala a tady jsem o něj byla ochuzena. Doufám, že to neznamená, že obecně korejská tvorba bude dostávat americký nádech. ()

Veruska.Kuru 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je skoro konec ledna a já již mám nejlepší seriál na seznamu top seriálu v tomto roce (i když i v minulém kousek)... Prostě doporučuju, je to vtipné, akční, hororové, smutné, romantické a k zamyšlení.. Moc krásně spravovaný seriál... Zase jsem se přesvědčila že Korejci umí prostě točit.. Hrají na city, na přemýšlení a divák se vždy má na co těšit i se zasmeje.. Upřímně u tohodle k drama budete potřebovat plnou dávku kapesníku (pokud možno kamion) plnou dávku popcornu a nervy s oceli.. I s te nejvíce protivné postavy se nakonec vyklube sympaticka a pochopíte jejich příběh proč...nakonec vysvitne duha a vše bude jak má... Za mě ani jedno oko nezůstane suché.. ❤️❤️❤️ Máš moje srdce můj démone ❤️❤️❤️navžd! ()

Lama.Lama 

všechny recenze uživatele

Mám smíšené pocity. Na jednu stranu (tu romantickou) to bylo naprosto božské (nebo spíš ďábelsky skvělé?). Obě hlavní postavy fungují skvěle, romance i kotel skinshipu (!), krásný vizuál a tak dále. Srdce plesá. No, ale pak je tu zápletka, která postupně prostě nějak... vyšumí a zvětrá. Bylo to dost nevyvážené. A pak ten konec? Hrc, prc a démon je zpět - totální zklamání v tomhle řešení. Průměr 3* - první polovina až 3/4 seriálu super, konec zabitý. 🤷🏻‍♀️ ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama