Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Šílený oštěpař zabíjí teenagery ve škole. Všichni nadějní sportovci jsou popraveni tím nejbrutálnějším způsobem, hlavně nahé dívky v šatnách nebo saunách. (JasonCZ)

Recenze (5)

Dellamorte 

všechny recenze uživatele

Potrebnými vitamínmi obdarený 80´s slash , v ktorom je hlavným " pracovným" nástrojom oštep. Snímok disponuje všetkými kladmi a zápormi , ktoré sa v tej dobe " nosili ". Záverečný ( na dnešnú dobu - úsmevný ) twist celkovému dojmu neuškodil - takže spokojnosť. ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

5/10 Céčkový slasher s mizerným scenárom, topornými hercami a o niečo lepším vizuálom ako najväčší 80s video-hnoj, ktorý do priemeru tlačí masívny boobiecount, originálna vražedná zbraň (oštep) a komické záverečné odhalenie. Posledná rola Sally Kirkland pred nomináciou na Oscara za Anne. ()

LION-MR.T 

všechny recenze uživatele

Ten vrah musel bejt vážně borec a to borec všech borců,protože,když hodil někde od komentářské věži až na hřiště oštěpem a zabil jiného kluka. A vrah bude asi hodně zatíženej na oštěpy,když si to vybral jako vraždící nástroj ať svoje hrůzné činy spácha v bazénu nebo v tělocvičně,kde tu holku nabodne na stěnu. Uvidíme tu i béčkovou holku Linnea Quigley. Ale bohužel si pořádně nevzpomenu důvod téhle vraždící olympiády,proč se vraždy udály. ()

Reklama

ARI50 

všechny recenze uživatele

Nevím proč ale dost jsem jsi sliboval od tohohle a nakonec to spackali celkem škoda mohla to být super řezba. ()

Reklama

Reklama