Reklama

Reklama

Na americkou námořní základnu byl spáchán teroristický útok. Reportér Mike Anderson má objasnit záhadné pozadí útoku, což se ovšem příliš nezamlouvá CIA. Mike totiž pronikne do spletité sítě intrik a zjišťuje, že útok měl pouze zakamuflovat krádež kapsle s nebezpečným nervovým plynem... (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

Recenze (48)

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Dost prumernej film akce tu moc neni pribeh je sice slusnej ale cely to pak vygraduje do takovy silene blaznivy konspirace a ten radoby prekvapivej konec sem cuchal uz od zacatku ale nevadi tradicne sympatickej Dolfik mne opet nenudil a nakonec nejsem tak narocnej tak proc to prumerny hodnoceni nedat ()

AdamesWWE 

všechny recenze uživatele

[5.5/10] Klasický Lundgren, tentokrát v zaujímavej úlohe s dobrým hereckým výkonom, ale bez ničoho viacej. Vedlajšie úlohy príliš nezaujmú, dej ma bavil asi tak pol hodinku, potom to upadne, ale stále to nieje zlé, niektoré scény nudia, ale myslím si že ten priemer to u mna bol. Pár akčných scén takisto poteší. Celkom sa mi páči aj prostredie kde sa film odohráva. Takže tie priemerné tri hviezdičky sú u mna viac ako dostatočné. ()

Reklama

Faidra 

všechny recenze uživatele

Viděno kdysi při zpáteční cestě z lyžařského pobytu. Spolužák, který si tam zlomil nohu a přijeli si pro něj rodiče, na tom asi byl hůř než my dívající se, ale ne o moc. Hele, Dolphe, nechtěl bys radši Američany, Izraelce a Araby bez rozdílu rovnou postřílet? Pořád mi to připadá milosrdnější než je vystavovat tvým pokusům o herectví. ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Lundgren je sympaťák a svalovec v jednom. Minimálne pre 90té roky a tento film to platí. No je velká škoda, že Dolph nepričuchol aj lepším rolám a k hlavne lepší režisérom. Dolph asi navždy ostane v tieni vedľajších postav, kde stvárnil svoje najlepšie postavy - Ivan Drago (Rocky IV), Andrew Scott (Universal Soldier) alebo Gunnar Jensen (Expendables). Čo sa týka filmu, tak by príbeh nebol zlý, ale je predovšetkým nudný a akcie je tu fakt malo. A to je čo povedať, keď najlepšia akčná scéna je asi tak niekde uprostred, v sprche s Lisou Berkley. 40% - 2* ()

otík 

všechny recenze uživatele

Béčkovitý úvod nás nenechá na pochybách, že jde o další ubohost v Lundgrenově filmografii. Pak se film ale docela dobře rozjede, má celkem zajímavý děj a chvíli jsem i váhal, kdo je vlastně hlavní padouch. Když ale tohle všechno zjistíme, rozvine se dlouhá pasáž, kdy hlavní hrdina má zachránit návštěvníky Jeruzaléma před smrtí otravným plynem. Nakonec je zachrání téměř za cenu svého života, ale tak trapně, že z konce máte jen pocit ztraceného času u televize. Takže ty dvě hvězdičky jsou za tu celkem slušnou střední, ne akční pasáž. A to je na akční film poněkud málo, že? ()

Galerie (24)

Zajímavosti (4)

  • Film měl režírovat William Tannen, odstoupil však těsně před začátkem natáčení. (Terva)
  • Kvôli vojenskému konfliktu v Perzskom zálive posunul francúzsky distribútor premiéru filmu o šesť mesiacov. (m.a.t.o.)
  • Film sa premietal v kinách po celom svete okrem USA a Veľkej Británie. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama