Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Slavný sportovec se neochotně vrací domů, aby po tátovi převzal štafetu, jako Ultraman chránil Tokio před obřími příšerami a stal se legendárním hrdinou. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (7)

GavlaDan 

všechny recenze uživatele

Neurazí, ale ani nenadchne. Je to zase trochu jiný pohled na superhrdiny, navíc je to mixlý s Godzillou a Power Rangers. Má to fajnovou netradiční animaci, cool nápady v akčních scénách, ALE… příběh je očividně mířený pro mladší publikum. Zároveň se to snaží zaujmout i straší, bohužel to vůbec nefunguje. Pro děcka je to moc pomalé, dlouhé a táhlé. A pro dospělé to postrádá hlubší myšlenku / téma / příběh, říkejte si tomu, jak chcete. Extrémně cením originální příběh. Minimálně já jsem moc podobných věcí neviděl. Malý dráček je roztomilý. A dokáže z vás vykřesat alespoň nějaké ty emoce. Ale všechny postavy jsou neuvěřitelně ploché. Což by nebyl zas takový problém, jenomže film se většinu stopáže SNAŽÍ věnovat mezilidským vztahům. Takže to ve finále moc nefunguje. Abych to shrnul – žádná pecka to není, ale pokud si chcete po obědě odpočinout u zajímavě graficky zpracovaného animáku, tak Ultramanem nic nezkazíte. 6/10 ()

leafroller 

všechny recenze uživatele

Jakkoli mě potěšilo, že se jedná o jiný pohled na svět Pacific rim, má film jednu zásadní vadu: je to rodinný film. A já vůl čekal film akční. Akce se tedy moc nekonala. Zato rodinných plaček se konalo mnoho. Navíc jsem měl tu smůlu, že mládě Kaiju vypadá jako obyčejné lidské batole a navíc se tak i chová. A nezlobte se na mě, ale poslední zábavné batole ve filmu ever byla Bů z příšerky s.r.o. Batolata totiž zábavná nejsou! Mohou být romantická, roztomiloučká, rozkošňoučká, rozčilující, ale rozhodně ne zábavná! Ať tak nebo tak animáčů je poslední dobou tak málo, že se moje hodnocení přehouplo přes 50%, i když velmi těsně. Ale je to spíš dar. ()

Reklama

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Ultraman je superhrdina co se dokáže zvětšit ( není vysvětleno jak to funguje) a bojuje s kaijui (monstry) první bojuje jeho otec pak se cítí  asi starý tak to předá synovi. Ten to první nechce , ale pak ho poprosí matka co potom zmizí (není řečeno kam a   neřeší se to tam) tak to vezme.   Společně s ním bojuje ještě i nějaká organizace co ji vede chlápek co mu kaijuové zabili ženu a dítě a on je nyní zabíjí zatímco Ultraman ne. Pak narazí na nějakou dračici co má vejce to vejce zachrání a vychovává jeho mládě. Bohužel je to zbytečně moc dlouhé a od té záchrany je to slabší a táhne se to je velká škoda, že ukážou jen 3 typy kaijů (monster). Je i škoda, že Ultramani jsou asi nesmrtelní tak, že padá napětí  závěrečná bitva je dobrá , ale nevytrhne to. Přišlo mě to jako mix Pacific Rimů  s Godzillím monsterverse 60 procent . P.s   60 zápasů nevyhrály on vše posral a přesto ho pořád nasazovaly  ještě se dostaly do play off co to je za sračku? ()

Dzeyna 

všechny recenze uživatele

Japonská kultura je tam znát hodně, nicméně to není na škodu. Mě to bavilo a dvě hoďky s malou příšerkou utekly jako voda. ()

Galerie (118)

Reklama

Reklama