Reklama

Reklama

Mstitel

Trailer

Obsahy(1)

Hlavní postavou je bývalý policista Frank Castle, jehož manželka a děti se před pěti lety staly obětí atentátu, bomby, kterou pod jejich auto nastražil úlisný mafián Gianni Franco. Protože také on byl úředně prohlášen za mrtvého, zmizel v podzemí města, kde si v systému kanalizačních stok a chodeb vybudoval tajnou základnu. Od té doby se zjevuje s heslem vinní budou potrestáni jako nelítostný soudce, porota i kat zabíjí zločince, kteří unikají spravedlnosti. Za těch pět let jich má na kontě hodně přes stovku a brzy přibudou další. Jedním z těch, kdo tuší pravou totožnost tajemného mstitele je bývalý Castlův parťák Jake Berkowitz. Do tuhého jde v okamžiku, kdy se do města vrátí Franco, aby znovu doplnil prořídlé řady zločinu, zdecimované nelítostným Punisherem. Chce spojit všechny mafiánské rodiny pustit se s nimi do boje proti japonské Yakuze, vedené nelítostnou kráskou Lady Tanakou, která se chce zmocnit nadvlády nad městem. Její tah je krutý a postaví Punishera do nečekané situace. Tanaka totiž unese mafiánům jejich děti, včetně Francova syna Tommyho. A protože Punisher netrestá nevinné, pronikne do sídla Yakuzy a zachrání je. Jediný, kdo shodou okolností zůstane v zajetí japonské mafie je právě Tommy. Punisher se pro něj vrátí, ale je přitom dopaden. Zoufalý ze ztráty svého syna, pomůže Franco Punisherovi uniknout z vězení a přesvědčí ho, aby se společně s ním vydal zachránit jeho syna. Společně pobijí poskoky Lady Tanaky a nakonec i ji samotnou. Zachrání Tommyho, ale nakonec stanou proti sobě. Dva nesmiřitelní rivalové. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (189)

swamp 

všechny recenze uživatele

"'What the fuck do you call 125 murders in 5 years?' 'Work in progress.'" I když je to béčko jako vyšité, nemůžu dát vyšší hodnocení. Lundgren je Übermensch ("If you're guilty, you're dead.") jako prase, ale stáří se na snímku bohužel podepsalo neskutečně - především všechny létající předměty (rozuměj: nože, dýky, hvězdice apod.) jsou snad vážně na provázcích, což je snad i na ten konec osmdesátek moc a vypadá to opravdu příšerně. O dialozích ani nemluvě - ano, chápu, že to není film, ve kterém jde o dialogy - tak proč je tam sakra cpou?! Ale pár solitérských hlášek tam je parádních, takže přežít se to dá. :) "'There's a limit to revenge, you know.' 'I guess I just haven't reached mine yet.'" ()

Prometheus69 

všechny recenze uživatele

Překvapivě dobrý Grand opening filmové série Punisher, jednoho z drsnějších členů rodiny Marvel.. který nejdříve střílí pak se ptá. No někde i i mučí a přitom se ptá... ale, né že by v tom byl pak nějaký rozdíl... :) Každopádně, i když jsem se dobře bavil, nějak mi to legendární tričko z lebkou chybělo. Pač ty díky spíš patřily Fantomovy... což je úplně jiná liga a uplně jiná DOBA! Zvučné jméno známé postavy prostě nestačí... Takže v podstatě máte chvílemi pocit že se díváte na úplně jiný film. Ale né že by to nebylo špatně to neříkám... jen jsem čekal trochu víc odkazů na Marvel. Každopádně mě to bavilo i vzhledem pokročilému věku... který už za sebou tento snímek má. Kupodivu mi ten Děcký faktor ani moc nevadil, netrvá moc dlouho a vraždění je i tak dost... Ostatně Tommy si ve filmu zalítá víc než superman ve všech 3 filmech dohromady. :D Dokonce je tam přidaná i nějaká ta závěrečná myšlenka "A když né" Tak si na tebe počkám! :D Za zmínku též stojí i Soundtrack a i když je v něm ten zub času znát... nezní to věru špatně. Takže 1 hvězda navíc určitě letí.... Za mě" 80% Bohužel to co následovalo dál.. už není třeba komentovat. Ať si říkáte co chcete, tenhle Punisher je asi nejpovedenější ze všech tří filmů.. Ten zbytek je spíše bohužel jen pohřeb. Tedy né Katovna kterou by si snad fanoušci FC přáli: ()

Reklama

Wormboy 

všechny recenze uživatele

Toto bol myslim prvy Lungrenov film, ktory som videl, takze ostava na istom sentimentalnom mieste,avsak ziadny zazrak sa nekonal. Ale viete, ked mate 10 rokov pozerate so skutocnym nadsenim vsetkych tych svalnatych hrdinov a drzite im palce :) No a scena mucenia a tam lietajuce hlasky boli neskutocne:) ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Ani jeden Punisher se nepodařil, ale Doplh Lungren se svým stařičkým snímkem je rozhodně blíž podobě comicsové hrdiny, který vraždí všechny ty, které měl ještě nedávno zavírat do vězení. Nejde o nějaký extra silný zážitek, ale DL se poměrně slušně převtělil do mstitele, který se před ničím nezastaví dokud nepomstí všechny a všechno. Pár chybiček a stáří jsou na filmu dost patrné a proto nelze jít nad 2*. ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Začátek vypadá jako průměrný akční film ale pak se to rozjede a vznikne ztoho libový akční masakr s Dolphem Lundgrenem v roli Mstitele! ,,Co myslíš že vandrák jako já dělá tady dole v kanále?" ,,kouká na památky?" Béčko plný hlášek ,,kdo vás poslal?" ,,Batman!" Dolph předvedl co umí drsnák v kožených hadrech. Příběh opět msta, mafiánské války, yakuza atd.. já se bavil! :) ()

Galerie (20)

Zajímavosti (15)

  • Všetky bojové scény boli improvizáciou samotných hercov, a to kvôli tomu, aby vyzerali čo najreálnejšie. (m.a.t.o.)
  • Jedná se o jediný film o Punisherovi, ve kterém nemá hlavní postava kostým s lebkou, jak je tomu v původních komiksech společnosti Marvel. (tyzmrde)
  • Natáčalo sa od 16. augusta 1988 do 3. januára 1989 v Austrálii. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama