Reklama

Reklama

Kat: Válečná zóna

  • USA Punisher: War Zone (více)
Trailer 4

Bývalý člen speciálních sil Frank Castle je po šesti letech zpět v plné zbroji jako Punisher, který tentokrát vede válku na dvou frontách - s podsvětím i s FBI. V hlavní roli vykonavatele spravedlnosti se představí Ray Stevenson, jehož známe ze seriálu Řím.  Bývalý člen speciálních sil a agent FBI Frank Castle je po šesti letech zpět v plné zbroji jako Punisher, který tentokrát vede válku na dvou frontách. Poté, co zabil mocného mafiánského dona, se nyní jeho terčem stává druhý darebák v pořadí - krutý šéf gangu Billy Russoti (Dominic West). Castle ho při přestřelce znetvoří, ale zahyne přitom i tajný federální agent. Russoti, který si říká “Jigsaw”, touží po odplatě a najme si na to Franka, nejnechvalněji proslulého zločince z podsvětí. Ale ani FBI nechce zůstat pozadu. Je na Punisherovi, aby nalezl způsob, jak v tomto adrenalinem nabitém akčním thrilleru obejít zákon a zničit smrtící armádu zločinců. Herec Ray Stevenson (seriál Řím), se přesvědčivě zhostil role vykonavatele spravedlnosti, jehož žena a dcera byly zavražděny, kterou převzal po Dolphu Lundgrenovi (1990) a Thomasu Janeovi (2004). (oficiální text distributora)

(více)

Videa (4)

Trailer 4

Recenze (368)

Dever 

všechny recenze uživatele

strong> Soundtrack Michael Wandmacher: 1. Main Titles ,2. Lights On! ,3. The Burden ,4. Rich In Mercy ,5. Death Of The Loved ,6. Infiltrate And Destroy ,7. This Is Ground Zero ,8. A Pretty Face ,9. The Russians ,10. A Call To Arms ,11. Safe Harbor ,12. A Wish For Death ,13. Freeze! ,14. Two Berettas ,15. I Want My Applesauce Back ,16. Held Hostage ,17. Joyful Mayhem ,18. Let The Games Begin ,19. LBJ ,20. Let Me Put You Out Of Your Misery ,21. Aftermath, ()

sheen 

všechny recenze uživatele

Dostal jsem, to co jsem očekával, bezhlavou, krvavou řežbu. Ze začátku jsem se nemohl sžít s hlavním představitelem, postupem jsem si zvykl. Film má super náběh, v pohobě komixu a později nářezová písnička od Pendulumu. Film neurazí ale současně ani ničím nenadchne, vyvražďovačka ve stylu starých Bfilmů a ještě o stupínek krvavější. Prostě PUNISHER! ()

Reklama

castor 

všechny recenze uživatele

Lebky pukají, nože kůží projíždí, kulky sviští a krev cáká po litrech. Bezhlavé akční scény jsou opravdu hlavní devízou filmu. I když jsou pořádně přitažené za vlasy, baví. Ray Stevenson coby nekompromisní soudce Frank Castle není špatný, starý dobrý Dolph Lundgren z léta páně 1989 mi ale k téhle roli tak nějak seděl lépe. Jeho permanentně nepřítomný pohled, slušný karate repertoár a monumentální neherectví se mi prostě náramně zamlouvaly. Ponurá a mstou posedlá postava bez slitování tentokrát čelí nebezpečí na dvou frontách, a vůbec ne špatně. Sice se se scénářem nikdo evidentně moc netrápil, eRková přístupnost je využitá skutečně na maximum. Tahle látka si svou pokleslost užívá, záporáci jsou roztomile ujetí a přehrávající, hrdinové osmdesátkově kamenní. A to za kamerou sedí překvapivě režisérka. Němka Lexi Alexander (dle mého výborně uřvaná partička Hooligans) se snaží, očividně má nakoukáno a i když oddělovat různé končetiny od těla umí náramně, dávkovat napětí jí moc nejde. Přeplácané a samoúčelné, ale pořád dobré a úderné!! Slušné tři kousky.. ()

Lateef 

všechny recenze uživatele

I když tohle scénář nemělo, bavil jsem se, protože tu byli dost dobře vyšinutí záporáci, přičemž jeden z nich viděl při pohledu do zrcadla dvojitě prošívaný ksicht viz. kvalitní baseballový míček, a protože tu Punisher se správně tvrďáckým výrazem Raye Stevensona používá hodně brutální zásahy, po nichž se dveře nebeské brány netrhnou. Nože, granáty, rychlopalné zbraně, raketomety, zatnutá ruka v pěst, všechno je na skladě. Ustřelují se obličeje, parkourová představení se odměňují raketovým ´potleskem´, krev cáká všude kolem. Do všeho ještě hřímají Slipknoti nebo Rob Zombie. Režie průměrná, jako celek totálně béčkové. Za měsíc si budu pamatovat jenom ten ´nedokončený´ akrobatický sideflip:) 35 miliónů dolarů(rozpočet)/10 miliónů dolarů(výdělek celosvětově) ()

BadoXXII 

všechny recenze uživatele

Zatiaľ najlepší filmový Punisher a najviac sa aj podobá svojej papierovej predlohe. Nie je to však príliš veľká pochvala. Predošlé dva filmy svojou úrovňou totiž neoslnili. Nový Punisher je hlavne krvavý a aj keď ma jeho brutalita bavila, v niektorých scénach je jej až príliš a pôsobí skôr smiešne (rozpučenie tváre päsťou, navádzacia raketa...). Ray Stevenson sa na Punishera hodí a nemám voči nemu ani najmenšiu výčitku. Čo mi ale vadilo veľmi - protivníci. Jigsaw a aj Looney Bind Jim sú vo väčšine prípadov trápni (teda sa chovajú príliš výstredne a míňa to svoj účinok). Tak isto aj dve verné gorily (otec a syn), ktoré Jigsaw má, sú skôr smiešne. Filtre sú však dobre použité (hlavne zelený a modrý) a po vizuálnej stránke film vypadá dobre. Mohlo to dopadnúť oveľa lepšie, niektoré scény sú totiž natočené zaujímavo (prvých 10 minút je skvelých). Sú tu však aj scény (nie je ich málo) ktoré filmu škodia a robia ho nechcene vtipným. 45% ()

Galerie (37)

Zajímavosti (18)

  • Hotel, v ktorom sa odohrávala záverečná scéna, sa volá BradStreet, rovnako ako umelec kresliaci obálky komiksov Punisher MAX. (Kadas97)
  • Dominic West byl sice původní volbou pro roli Jigsawa, ale nakonec to vypadalo, že odmítne. Studia tedy obsadila Paddyho Considina. Nakonec si to ale West rozmyslel a roli přijal. (Petr23)

Související novinky

Zemřel herec Ray Stevenson

Zemřel herec Ray Stevenson

22.05.2023

Velice smutná zpráva zasáhla v pondělí filmový svět. Milovaný a uznávaný herec Ray Stevenson zemřel ve věku 58 let. Zprávu potvrdil server Deadline s tím, že Stevenson údajně zemřel v Itálii, kde… (více)

Starosti se zjizveným pistolníkem

Starosti se zjizveným pistolníkem

07.12.2008

Adaptace drsného westernového komiksu Jonah Hex, která vzniká u studia Warner Bros., si prošla dlouhou a strastiplnou cestu. A možná ještě není všem změnám konec. Shrňme si to: Prvním kandidátem na… (více)

Řím na filmových plátnech?

Řím na filmových plátnech?

04.03.2008

Pozvolna se blíží celovečerní završení seriálu Sex ve městě (věnujte pozornost pohodovým trailerům) a zdá se, že produkční společnost HBO Films už pomýšlí na další film, kterým by navázala na úspěšný… (více)

Další lovec přízraků

Další lovec přízraků

23.10.2007

Je to tak předvídatelné! Jakmile se horor 30 dní dlouhá noc stal přes víkend jedničkou v americkém komerčním řebříčku (a weby, včetně tohoto, se zaplnily spokojeným vrněním nejen žánrových fanoušků),… (více)

Reklama

Reklama