Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Novým partnerem policisty Chrise Kennera se v boji proti zločinu stává Johnny Murat, který je jeho pravým opakem. Chris je plavovlasý běloch, vyrostl v Japonsku, i dnes ctí japonské tradice a pohrdá americkou kulturou. Johnny je Asiat, vyrostl v Americe, japonské tradice mu nic neříkají, zato si s chutí užívá všeho amerického. Zdá se, že jediné, co mají společného, je láska k bojovým uměním. Společně mají vyřešit sérii zločinů v japonské čtvrti a dostanou se přitom na stopu japonské mafie Yakuzy, jejíž nelítostná krutost a fanatická disciplína z ní dělá tu nejnebezpečnější na světě. A pokud ji řídí chladnokrevný Yoshida, platí to dvojnásob. Ten se právě vraždou původního majitele zmocnil klubu Bonsai a setnul hlavu prostitutce Angel, která ho zradila. Svědkem chladnokrevné vraždy byla zpěvačka Minako Okeya a Chris, který chce získat informace, ji s Johnnym v poslední chvíli zachrání před útokem zabijáků. Současně Chris zjistí, že to byl právě Yoshida, kdo před lety zavraždil jeho rodiče, a navíc se s Johnnym dostane na stopu nové, nebezpečné drogy, kterou chce Yoshida zaplavit město. Yoshidovi se sice podaří Minako unést, Chris a Johnny však nedbají jeho hrozeb, proniknou do jeho přísně střeženého domu a zpěvačku znovu zachrání. Yoshida, jehož ješitnost byla zasažena na citlivém místě, vyšle do ulic malou armádu s jediným příkazem - zmocnit se Minako, Chrise i Johna. V japonské čtvrti se rozpoutá nelítostná a krvavá válka. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (245)

sud 

všechny recenze uživatele

Režisér Arnoldova Komanda po čase vstoupil do velmi podobných vod. Vzal si tentokrát na pomoc dvoumetrového seveřana a drakova syna a postavil je proti japonské mafii. Má to v sobě snad všechny klišé dobových akčních béček, je to však svižné, oddechové a vtipné. Dolph Lundgren asi ve své nejsympatičtější roli. Guilty pleasure jako řemen. 70%. ()

jojinecko 

všechny recenze uživatele

Keď si porovnám Dolpha za jeho mladej éry a povezme najnovšieho Mechanika, je to veru pekný rozdiel...Vtedy sa mu ešte chcelo ako tak hrať a človek cítil aspoň nejaké to zanietenie:) Zúčtovanie v Malom Tokiju je ďalší z radu "funny akčákov", na ktorých sa dá len pobaviť. Že je Dolph absolútne herecké drevo je jasné, ale v tomto filme sa mu napriek tomu podarilo niečo neuveriteľné. Zo svojho meravého kamenného ksichtu dostal dokonca v jednej scéne aj náznak emócie (keď súložil s tou japonkou:))) WAW!!! Skrátka ak beriete tento film s rezervou a máte radi povedzme Komando, tak sa zabavíte, inak samozrejme ruky preč:) ()

Reklama

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Švédsky modrooký blonďák Dolph Lundgren a Brandon Lee, syn legendárneho kung-fu bojovníka Bruce Leeho, v roku 1991 spojili svoje sily vo filme "Showdown In Little Tokio". Zahrali si dvojicu svojráznych los angeleských policajných detektívov, ktorí sa pustili do boja s japonskou mafiou. Títo dvaja ochrancovia zákona nemienia tolerovať v USA praktiky Yakuzy. Dôjde preto na "Zúčtovanie v malom Tokiu". Je to parádna akčná jazda. Kvalitné bojové choreografie, divoké prestrelky a vtipné, drsné hlášky. *** ()

Sawy 

všechny recenze uživatele

V rámci žánru to rozhodně obstojí.Je to první a zatím poslední Lundgren,kterýho jsem viděl,což možná není až tak na škodu,protože je to asi jeden z jeho nejlepších filmů.Je to akční,nenudí to,trvá to jenom hodinu a čtvrt,co víc si od takovýho akčního výplachu přát?Ale nebudu zastírat,že nebýt parádně hláškujícího sympaťáka Brandona Lee,mohlo to dopadnout všelijak.No jo,on uměl už před Vránou a je ho fakt škoda... 65 % ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Vážně netuším, proč bych měl tomuto šestasedmdesátiminutovému šikmookému masakru nabušeným Lundgrenem dávat více pěticípích. Rozumím, že film nebyl natočen pro nějaké hlubokomyslné poselství (tedy, plně v to doufám...), ale pro zábavu diváka. Narozdíl od Atentátu, ke kterému jsem psal předcházející komentář, mě však při sledování Zúčtování nebavily ani scény hloupé, jednoduché či zastaralé. Navíc to kvantum trapných keců okolo... Buď jak buď, s přihlédnutím právě k letopočtu vzniku této šílenosti udílím jednu čestnou hvězdu. Umístil bych ji Lundgrenovi nad prsní bradavku přesně tam, kam ho v závěru střelil copatý Japončík. Zajímalo by mě, kde má Dolph srdce. Kdyby jej měl na správném místě, patrně by nedohrál... :-) ()

Galerie (22)

Zajímavosti (10)

  • Bunda, ktorú nosil Lundgren vo filme, má na ľavom rukáve kanji logo, ktoré je odkazom na Kyokushin - štýl karate, v ktorom Dolph získal dva tituly majstra Európy. (m.a.t.o.)
  • Asi v 12. minúte je možné vidieť, že telo, ktoré bolo v aute pred tým, ako ho lis zlisoval, bolo nahradené figurínou. (ČSFD)
  • Při rvačce v 8. minutě nakopává Chris Kenner (Dolph Lundgren) soupeře a ten letí zády k oknu. V následujícím záběru prolítává oknem čelem napřed. (tzv)

Reklama

Reklama