Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ji-hwan se před léty setkal s dívkou Gyung-hee a její kamarádkou Soo-in, která ho okouzlila natolik, že ji téměř ihned vyznal lásku. Přestože je odmítnut, chce být alespoň kamarád obou dívek. Všichni tři pak prožívají krásné přátelství až do okamžiku, kdy začne přerůstat v hlubší cit, díky kterému vstupuje do příběhu zmatení. Ačkoli obě dívky tíhnou k Ji-hwan, jedna z nich se ho snaží vzdát, ale vše se poněkud zvrtne a koncert srdcí umlkne. Po pěti letech Ji-hwan začne dostávat poštou fotografie a ty ho upomenou na obě dívky, na věci které spolu prožili a vydává se hledat to, co se zdálo ztracené. (Mantis)

(více)

Recenze (104)

zelvopyr 

všechny recenze uživatele

Bez umírání není romantika. V Koreji. Jižní. Ačkoli mě to většinou dost štve, zde nejobvyklejší korejské klišé fungovalo. Posledních dvacet minut. Třikrát žel, první hodinu dvacet pět se především připravovala půda pro hezké vyústění. Což jsem takřka nevydržel a skoro vypnul, přes mé oblíbené herce. Jsem si skoro jist, že napodruhé, se znalostí konce, by se mi koukalo na začátek mnohem lépe. Nevím, možná to svědčí něco o mně jako neschopném divákovi. Ale já tu jsem jen jako pasivní element: Spíš je na vině ten, kdo mě měl zaujmout, tedy režisér. Subjektivně hodně selhal. ()

Laputa 

všechny recenze uživatele

Hezký korejský film, kterému, ale něco k " dokonalosti" chybělo a myslím, že to byla hudba. Mělo jí tam být daleko více. Mrzí mě, že mu nemůžu dát hvězd pět, protože má tento film pro mě naprosto hvězdné obsazení : gentleman Tae-hyeon Cha, hezká Ye-jin Son, Geun-yeong Mun a Eun-ju Lee všechny tyto herečky ( a herce ) mám velice rád o to víc mě mrzí, že k dokonalosti chybělo málo. ()

Reklama

GodComplex 

všechny recenze uživatele

Je to sice tradicni korejske melodrama, ktere vas bude citove vydirat, ale stejne to funguje. Ne tak dokonale jako napr. podobny "A Moment To Remember", ale stale je to na mnohem vyssi urovni, nez zapadni snimky s touto tematikou. Hlavni klad jsou 2 nadherne a skvele zahrane zenske postavy a naopak hlavni zapor je opet stejne jako v "My Sassy Girl" tezce nesympaticky hlavni hrdina, ktery se se svym "magorskym" pojetim a prasecim xichtem do podobnych filmu totalne nehodi, nechapu proc ho tam obsazuji, protoze ani vtipny element o ktery se snazi tomu vubec nepridava. 8/10 ()

Tyckin 

všechny recenze uživatele

Jeden z korejských kousků, který skvěle předvádí, v čem je tato filmografie naprosto odlišná od evropsko-americké tvorby stejného žánru. Skvělý humor, romantika, drama, dojemnost, výborně natočeno a zahráno, brilantní v detailech, krásná hudba i prostředí. Z hlavy asi nikdy nedostanu momenty když Ye-jin na oslavě zpívá tu písničku, to jsou prostě srdcovky a nejen tento kousek mohu sledovat pořád a pořád. Na kouzelnosti celého snímku má pochopitelně lví podíl celá hlavní trojice, nedokáži si tohle dílo představit bez nikoho z nich, zejména zde křehounká Son Ye-jin je úžasná a nejen díky ní je to nádherná romantická podívaná takového nevinného rázu dospívajících, a o to kouzelnější než jakýkoli dospělácký snímek. Je naprosto nepodstatné, že jsem to viděl již asi 5x, stejně mne to dokáže opět rozesmát, dojmout a rozbrečet - nejen protože to je nádherný film, ale i protože úchvatná Lee Eun-joo již není mezi námi... ()

Hees 

všechny recenze uživatele

Pekný smutný film, ktorý je niekedy až moc prekombinovaný. Čo myslím tým, že je prekombinovaný? Je použitých príliš veľa zvratových momentov a možno by na romantický film stačil len jeden. Hranie hercov je na vysokej úrovni (hlavne Tae-hyeon Cha hral výborne) a príbeh je fakticky veľmi pekný a nakoniec v konečnom dôsledku aj dojímavý. Pekná klavírna hudba len navyšuje celkový pocit z filmu a človeku sa proste chce plakať, aj keď nie vždy je v tomto filme prečo. Ja by som prijal aj iný koniec nie takýto, keď tých zvratov a kľučiek počas filmu bolo toľko, ale čo sa dá robiť scenárista a režisér (Han Lee) v jednej osobe mi chcel dať proste facku tak som to nejako predýchal a prijal. Tu som napísal len kozmetické veci čo mi na filme v podstate vadili, ale inak je to vynikajúci dojímavý film, z veľmi dobrým príbehom a výbornými hereckými výkonmi. ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama