Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kdysi dávno v městečku Bedrock žil Fred Pazourek se svou ženou Vilmou, dcerou jménem Oblázek a přítulným domácím dinosaurem Dinem. Pracoval s brontojeřábem v lomu firmy Slate & Co., přátelil se s Bertem Štěrkem a mezi obyvateli městečka byl oblíben, protože díky němu zvítězil místní kuželkářský tým v důležité soutěži. To všechno se ovšem mělo změnit. Fred půjčil Bertovi a jeho ženě Betty peníze na adopci a k Pazourkovým přijela jeho tchyně Pearl, která se nikdy netajila přesvědčením, že Vilma se mohla vdát lépe. Fred se rozhodne, že tchyni ukáže, a s pomocí Berta, který zamění obálky s výsledky písemných testů, se stane novým viceprezidentem firmy. Netuší, že jeho proradný šéf Cliff Vandecrave na něj chystá podraz. Dostane kancelář s diktaptákem a sekretářkou Sharon Stoneovou, Cliffovou milenkou. Šéf mu dá peníze, aby mohl začít žít na vysoké noze, a po čase také spoustu desek k podpisu, které Fred přes varování diktaptáka podepíše, aniž by je četl. Netuší, že Cliff, který hodlá zavést novou automatickou výrobní linku na výrobu rodinných domků, tak dosáhl propuštění všech dělníků. Televize z celé aféry viní Freda Pazourka, a když ho dopadnou nezaměstnaní dělníci, chystají se ho lynčovat. Naštěstí je tu Vilma a Betty, které přijdou na nápad, jak Freda zachránit a odhalit pravdu. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (168)

modano222 

všechny recenze uživatele

Podľa mňa ide o dokonale sfilmovanú verziu Flintstoneovcov... Viacerí tu spomínajú jednoduchosť scenára. S tým súhlasím aj ja. Preto uberám 1 hviezdičku. Ale treba uznať, že sa filmári výborne "vyšperkovali" s detailami, keď počítačové triky neboli tak rozvinuté, ako v dnešnej dobe. A aj v tom je čaro daného filmu. Film pôsobí autentickejšie a až na ten mierne slabší scenár, je v ostatných aspektoch veľmi kompatibilný s kreslenou verziou. Herci boli perfektne dosadení do svojich rolí a zvládli to na jednotku... Film je na rozdiel od svojich pokračovateľov vynikajúci a dávam 4 hviezdičky. ()

dr.fish 

všechny recenze uživatele

Dnes jsem viděl poprvé v životě. Kdysi jsem na premiéru nešel, tak jsem si dnes řekl, že doplním mezeru ve vzdělání. Jedná se o neškodnou zábavu s pár výtečnými nápady a několika hezkými vtipy. Tempo je stabilní a příběh nekomplikovaný. Ideální na ospalé odpoledne. Halle Berry moc pěkná sekretářka. 70% ()

Reklama

Z0oMb3E 

všechny recenze uživatele

Johna Goodmana som mal vždy rád. A úloha Freda Flinstonea mu fakt sadla. Celkom pohodová komédia na ktorej sa bude baviť fakt celá rodina. Niektoré vydarené fóriky a super hášky ma dostali. Rick Moranis vyzerá ako Brad Pitt skrížený s Billom Gatesom a rola mu absolútne nesedela, čo sa odzrkadlilo na jeho nemastnom/neslanom výkone. Na baby sa celkom dalo pozrieť, ale herecky tak isto nejak neoslnili maximálne Halle Berry, ale tiež nie svojim herectvom. Nad kulisami a rekvizitami sa netreba ani pozastavovať, sú to dokonalé repliky svojich kreslených predlôh, a to isté sa dá povedať o všadeprítomných dinosauroch. Dino u mňa No.1. Myslel som si, a aj očakával, že to bude horšie a poľudštenie kreslených postáv bude prepadák. Opak bol však pravda. 3* si tento film zaslúži. Hviezdu navyše dávam za soundtrack ANARCHY IN BEDROCK od GREEN JELLY, ktorú si vypočujete pri záverečných titulkách. I wanna be Fred Flinstone. ()

Melies 

všechny recenze uživatele

7 / 10 Dobrí herci, pekná výprava a na rodinnú komédiu celkom slušný scenár - príjemná adaptácia klasiky medzi animovanými seriálmi, u ktorej poteší hlavne myšlienka, že to mohlo podadnúť oveľa horšie. Ono keď má nejaký film za producenta veľkého Stevena, nejaké tie bubáky sa nájdu vždy, že? ()

cinema_cz 

všechny recenze uživatele

Flintstoneovi jsou jedním z těch filmů, kde forma triumfuje nad obsahem. Významným plusem filmu je obsazení vedlejších rolí, které je - mírně řečené - velmi nekonvenční. Flintstoneovi jsou nenáročná zábava v tom nejlepším slova smyslu. Budete se výborně bavit a několik minut po zhlédnutí pravděpodobně zapomenete, o čem to vlastně bylo. 80 % (František Fuka, Ci 08/1994) ()

Galerie (44)

Zajímavosti (14)

  • Celosvětová premiéra proběhla 23. května 1994 v New Yorku. (Varan)

Reklama

Reklama