Reklama

Reklama

Za láskou vzhůru

  • Francie Un homme à la hauteur (více)
Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Diane (Virginie Efira) je krásná žena s vysokým pracovním postavením. Pracuje v renomované právnické firmě, má vynikající smysl pro humor a je zkrátka ženou, za kterou se každý chlap otočí. Diane právě prošla nešťastným manželstvím a rozvodem, ale je opět připravena najít muže svých snů. Existuje však něco takového jako náhoda anebo osud? Asi ne! Jednoho večera Diane zazvoní domácí telefon a ona přijme hovor od jistého Alexandra (Jean Dujardin), tajemného muže, který našel její mobil. Alexandr je zdvořilý, šarmantní a vtipný jako i bohatý. Již během telefonního hovoru mezi nimi přeskočí jiskra a téměř okamžitě si dohodnou rande. Diane podlehla kouzlu Alexanderova hlasu a sní o tom, jak asi vypadá ve skutečnosti. Jak už to ale bývá, představy jsou někdy lepší než skutečnost a jejich setkání nedopadne úplně podle Dianiných očekávání... (Bohemia MP)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (122)

JohnyD 

všechny recenze uživatele

Strašne príjemná romantická jednohubka na večer so šarmantným Jeanom Dujardinom a francúzskou Katherine Heigl. O tom, že čo treba robiť, keď princ na bielom koni nechodí a stretnete muža, ktorého ste si úplne nevysnívali a nespĺňa všetkých 20 bodov na vašom zozname. Film, ktorý stoji a padá na charizme Jeana Djurdina. 7/10 ()

provitamin 

všechny recenze uživatele

Klasická romantická komédia ako ju mám rád podľa vopred známej schémy - dva ľudia, trpaslík a blondínka, sa do seba zaľúbia, potom prídu problémy v podobe ľudských predsudkov, keďže blondínka predsa nemôže žiť s chlapíkom vysokým 136 cm, aby tieto nakoniec prekonali, blondínka si uvedomí že jej nebude vadiť celý život sa pri sexe pozerať do vankúša, trpaslík jej po krátkom váhaní odpustí a žijú spolu šťastne pokiaľ nepomreli. ()

Reklama

BMW12 

všechny recenze uživatele

Tohle se Francouzům povedlo. Velmi příjemná romantická komedie o tom, jak se Diane zamiluje do „trpaslíka“. Film nám ukázal, jak je těžké chodit s člověkem tak malého vzrůstu. Zároveň bylo ve filmu i dostatek vtipných situací. Virginie Efira (Diane) a Jean Dujardin (Alexandre) zahráli na jedničku, jejich postavy byly velmi milé, příjemné a sympatické. Alexandra obdivuji, jak se s tím dokázal vyrovnat. A charakter Diane byl úžasný, byla velice milá a zároveň si na nic nehrála a prostě vyjádřila vždy své pocity. ()

Greg25 

všechny recenze uživatele

Zábavné, vtipné, netradiční i když spíše námětem než schématem děje, ale vlastně díky námětu reálnější a tudíž věrohodnější. Bez patosu, někdy lehce nereálné nápady, ale nikdy nerušící. Krásně napsané - citlivě, zábavně, svěže a svižně. Nejlepší romantická komedie letošního roku. 85% (Viděno v rámci 19. Festivalu francouzského filmu) ()

Georgex 

všechny recenze uživatele

Ze začátku velmi originální a pohodová romantická komedie, která se bohužel postupem času změní v žánrovou rutinu s naprosto předvidatelným průběhem, nevtipnými dialogy a až ubíjejícím tempem, což je škoda, jelikož potenciál to mělo poměrně velký, nicméně se tvůrci zapomněli alespoň trochu odvázat a tak si na to pár dní po shlédnutí těžko někdo vzpomene. Na druhou stranu Jean Dujardin a Virginie Efira jsou opravdu kouzelná dvojice a své role zvládli s velkou bravurou. Moje hodnocení 55%. ()

Galerie (32)

Zajímavosti (1)

  • Pro to, aby byl Jean Dujardin (Alexandre) trpaslíkem (ve filmu mu bylo ubráno více než 40 cm z jeho výšky), bylo zapotřebí nejen speciálních efektů v postprodukci (digitálních úprav etc.), ale také přímo na place, kde bylo třeba prostředí propozičně přizpůsobit. V některých scénách Dujardin klečel na kolenou nebo stál dále od kamery. Jinde pomohly zvětšené kulisy. (julie_mie)

Reklama

Reklama