Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Příběh hazardního hráče (Matt Damon), který je postaven před osudovou volbu mezi láskou a hazardem. Příběh studenta práv, který svou nechuť zařadit se do "normální" společnosti kompenzuje geniálním talentem. Mike má totiž neobyčejné kombinační schopnosti a dovede uhodnout, jaké karty mají v ruce jeho partneři v pokeru. Na rozdíl od většiny profesionálních hráčů se ale Mike snaží nepodvádět a v tom se rozchází se svým komplicem, utápějícím se v dluzích (Edward Norton). (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (297)

Boss321 

všechny recenze uživatele

Slušně natočené drama, při kterém ty dvě hodinky utečou jako voda. Obsazení talenty Mattem Damonem a Edwardem Nortonem se vyplatilo a podávají velmi kvalitní výkony (obvzláště Damonem zahrál skvěle). Jen škoda, že poker je spiše na druhém místě, protože miluju sledovat hru psychologie a nervů. Zatím asi to nejlepší co John Dahl zplodil. Na plný počet to sice není, ale musím uznat, že jsem se bavil poměrně dobře....... ()

BoPo 

všechny recenze uživatele

Vďaka tomuto filmu som prenikol do sveta pokru. Ústredná dvojica tu rozohrala hru, ktorú si užijete aj bez znalostí pravidiel. Celý zážitok dotvárajú skvelé vedľajšie postavy, z ktorých najviac vyčnievajú John Turturro a predovšetkým John Malkovich ako Teddy KGB. Jeho rituál so sušienkami je ozdobou Hráčov. ()

Reklama

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Nejsem velký fanoušek pokeru, ale díky dvojici Matt Damon a Edward Norton je film podán zábavně a ve finále jsem překvapivě napětím ani nedýchal. Solidní klasika a dost možná nejlepší film na dané téma. Příběh****, Akce>Ne, Humor>Ne, Násilí**, Zábavnost****, Hudba***, Vizuál****, Atmosféra****, Napětí****. 8/10. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

No ono keď sa pozrieme čisto na kostru scenára, tak tu nejde o nič iné, iba o získanie peňazí cez poker na splatenie dlhov. Čiže film je husto predvídateľný a vlastne ním aj byť chce, aby sme pocítili v závere zadosťučinenie z prekonávania prekážok, ktoré majú hrdinovia v ceste. Lenže forma nám túto prevídateľnosť nevynahrádza. Proste hrá sa tu poker alebo čo ja viem čo a pokiaľ vo vás pohľad na postupku z rozdania nevyvoláva orgazmus, tak ste na nesprávnej adrese. Alebo si len poviete, že to bolo fajn, dobre sa na to pozeralo a herci ušli. ()

poz3n 

všechny recenze uživatele

Will Hunting meets Tyler Durden a hrajou u toho karty. Pohodový film, který může být chvílemi trochu náročný pouze pro ty, kteří o pokeru neví vůbec nic podobně jako já a snaží se v těch cool promluvách najít trochu smysl. Hráčům vlastně nemám moc co vytknout, můžu si stěžovat jen na to, že mě příběh nepohltil tolik, aby jsem mohl jít do lepšího hodnocení. Nicméně na víkendový večer určitě pohodová volba. 6/10 ()

Galerie (24)

Zajímavosti (8)

  • Matt Damon a Edward Norton se zúčastnili světové soutěže v pokeru. Náklady 10 000 USD pokrylo studio Miramax. Matt Damon vypadl po čtyřech dnech, když jej vyřadila světová legenda pokeru Doyle Brunson. (Tygrys)
  • Při realizaci filmu spolupracovali mistři a znalci pokeru. Hlavním konzultantem se stal známý hráč Mike Selza. (Tygrys)
  • Červ (Edward Norton) měl ve filmu kouřit, ale jeho představitel je velký odpůrce kouření, takže se scénář upravil. (Tygrys)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno