Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Příběh hazardního hráče (Matt Damon), který je postaven před osudovou volbu mezi láskou a hazardem. Příběh studenta práv, který svou nechuť zařadit se do "normální" společnosti kompenzuje geniálním talentem. Mike má totiž neobyčejné kombinační schopnosti a dovede uhodnout, jaké karty mají v ruce jeho partneři v pokeru. Na rozdíl od většiny profesionálních hráčů se ale Mike snaží nepodvádět a v tom se rozchází se svým komplicem, utápějícím se v dluzích (Edward Norton). (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (297)

Jezinka.Jezinka 

všechny recenze uživatele

Jednoho dne se Matt Damon probudil a usoudil, že by mohl, než se stane Bournem, ztvárnit někoho, koho nebudou chtít ve filmu všichni zabít a diváci upřímně a důvodně nenávidět. Neb je to zlatý americký chlapec, měl víc štěstí než rozumu (skutečně žádný problém) a osud mu přihrál dobrý film a jako parťáka Edwarda Nortona (ach). Pořád nemám ráda Matta Damona, ale v tomhle filmu jsem mu přála, aby vyhrál a ne, aby zemřel smrtí krutou a strašlivou. ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Zahrál bych si. Teda kdybych uměl hrát. :) Damon, Norton, Turturo, Malkovitch, nádherná Famke Janssen. Ti všichni hrají přímo hypnoticky a já sám sebe pozoroval jak padám do světa králů, královen, kluků a vysokých sázek. Navíc konec nepatří mezi klasické konce "s ponaučením", i když... svým způsobem patří. A víte co? Nechám to na vás. Když během první půl hodiny u stolu nerozeznáš blba, pak jsi blb ty. ()

Reklama

TommyLeeJape 

všechny recenze uživatele

Jelikož mi poker není cizí a Matt Damon s Edwardem Nortonem jsou jedni z mých oblíbených herců, nemohl jsem se tomuto filmu dlouho vyhýbat . A docela mě překvapilo, že překonal všechna moje očekávání. „Underground poker“ se mi prostě líbil! Hra samotná zde sice není úplně na prvním místě, ale hráčská vášeň jde z filmu přímo cítit. Závěrečný "heads up" mě skoro až vtáhl přímo ke stolu. ()

Real Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

"STOP SPEAKING FUCKING SPUTNIK!" - Veľmi kvalitný film z prostredia pokru, kde nechýba napätie a ani akcia. Príbeh sa netočí len okolo kariet, ale aj zločinu a rusákov z KGB. Nie je núdza ani o dôležité pokrové informácie a ani o vynikajúci herecký výkon Matt Damona. Rounders nepochybne patrí do sekcie "must-see" poker filmov. ()

Frajer42 odpad!

všechny recenze uživatele

Ani sebelepší herci by nedokázali zachránit tu režisérskou bídu a scénáristickou prázdnotu. Totální zprznění nejlepší karetní hry, která byla nemilosrdně utopená v naprosto dementním příběhu. Film přímo stvořený ke zhlédnutí s dokonalým "poker face". Totální nuda bez špetičky napětí a zcela postrádající jakoukoli hlubší logiku. Úžasný polobůh Mattík Démon, který pozná podle drobného zachvění řasy na levém oku, a to pod slunečními brýlemi, jak silné karty zrovínka protivník dříme v rukou, ale jaksi přehlédne způsob, kterak Ukrajinec Malkovich žere sušenky. Respektujte potom takový film. Rekapitulace známých pokerových faktů zasazena do nesnesitelně debilního příběhu o jakési kreténské a nudné volbě mezi netolerantní píčou ženou a vášní a ke všemu navíc otrávena scénáristikými dochucovadly a totálně neschopnou režií, která nevyprodukovala jediný moment, který by vás chytil za koule, nebo byste pocítili alespoň náznak napětí. Přitom poker, kurva, k něčemu takovému přímo vybízí a nabízí milion nástrojů. Film, který docení snad pouze nekaretní diváctvo, potažmo maximálně pouze příležitostní hráči Prší při pravidelných víkendových seancích knižního klubu. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (8)

  • Červ (Edward Norton) měl ve filmu kouřit, ale jeho představitel je velký odpůrce kouření, takže se scénář upravil. (Tygrys)
  • Matt Damon a Edward Norton se zúčastnili světové soutěže v pokeru. Náklady 10 000 USD pokrylo studio Miramax. Matt Damon vypadl po čtyřech dnech, když jej vyřadila světová legenda pokeru Doyle Brunson. (Tygrys)
  • Při realizaci filmu spolupracovali mistři a znalci pokeru. Hlavním konzultantem se stal známý hráč Mike Selza. (Tygrys)

Reklama

Reklama