Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Angelovi se nedaří najít rovnováhu mezi prací a časem v hotelu. Charlie se rozhodne využít svého titulu „princezny“ a promluvit si Angelovým šéfem. (Prime Video)

Recenze (2)

honajz2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Stále více mi Hazbin Hotel zapadá do konceptu učebnicového příkladu "současného "dospělého" animáku", o kterém se nebudu rozepisovat, dokud to nedokoukám, ale pokud mi tam opravdu zapadne, tak tohle je dost pravděpodobně jeho vrchol a to nejlepší, co může ukázat. Epizoda se věnuje především pornoherci Angelovi a jeho práci, takže se tu vše točí okolo hardcore porna, drog a násilí... a samozřejmě je to o to vydatnější, když jsme v pekle. A když pominu muzikálové scény, které vždy, všude a v čemkoli svojí stylizací zlehčují nastolenou situaci, je to celé skvěle vedené, vše zde má svůj smysl a nechce to být samoúčelně drsné. To mi vadilo u předchozích epizod (ačkoli ano, odehrává se to v pekle, ale tím se nedá omlouvat vše a navíc z toho stále leze jeden paradox, se kterým tu teď nebudu ztrácet čas), ale tady to konečně vypadá a funguje tak, jak mělo celou dobu. Sice tu muselo dojít k rychlé epizodní katarzi, která do tohohle žánru prostě patří, ale navzdory tomu je to psychologicky skvěle prokreslené a dost jsem čuměl, že na to tenhle seriál má. Víc se v tom pitvat zatím nehodlám, ale k téhle epizodě jsem se vyjádřit prostě musel. Dám jí dost opatrně plný počet a když přijde něco, co ji překoná, tak možná půjdu níž, jelikož nevěřím, že by to dokázalo být ještě lepší. Dokonce i ty písničky mi poprvé přišly celkem fajn. Slabých 5* ()

Ymbecill 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No, Vivienne se utrhla ze řetězu [8/9], ale aspoň z celé té obscénnosti upatlala pointu a první solidní písničku od dob pilotu – ne, nemyslím "Poison". Potvrzuji gatekeeper faktor = JE TO P*ASÁRNA, takovou podívanou počestní občané nerozdýchají! Nicméně narozdíl od anime, zde se jedná o katalyzátor příběhu, nikoliv o prvoplánový fan-service. Podtrženo sečteno: "Anime dobytkovi chutnalo." 8/10 ()

Reklama

Galerie (1)

Reklama

Reklama