Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Příběh malé Devon, která prožila zkušenost blízké smrti. Po operaci srdce se následkem toho uzavřela sama do sebe. Žije s rodiči v bohaté čtvrti, kde je pro její obyvatele nejdůležitější společenský vliv a stav konta. Tam jezdí mladý zahradník Trent, aby si vydělal pár dolarů. Devon k němu přilne a mezi nimi se vyvine krásné přátelství, které však společenská vrstva jejich rodičů nedokáže přijmout. (Pizza)

(více)

Recenze (31)

mat.ilda 

všechny recenze uživatele

V zakletém Camelot Garden, kde v kráse sídlí zlo a kde lidé vidí jen to, co vidět chtějí, žije svéhlavá Devon, která touží dohlédnout dál, než jen k bráně městečka. S oblíbenou pohádkou na rtech a odvahou poznat svět, hledá krásu v ošklivosti, klade otázky, přijímá odpovědi a učí se rozlišovat tenkou hranici mezi dobrem a zlem, která jí v duši působí zmatek... Alegorie úpadku s úžasně pohádkovým koncem, přesvědčivou Mischou Barton a skvělým Samem Rockwellem. ()

bobby_jean 

všechny recenze uživatele

Film spočiatku len tak ľahko sympaticky plynúci si ma postupne dostával úplne všetkým. Príbehom, spracovaním, atmosférou, hudbou (Springsteen!!) a tým, že vo mne vyvolal pocit (to totiž vôbec nie je bežné a určite nie samozrejmé). Absolutórium však patrí Rockwellovi a jeho priam dokonalému výkonu.. Začínam byť presvedčená, že tento muž je jedným z najlepších súčasných hercov. Záver trochu zvláštny, nič to však neuberá na zážitku. ()

Reklama

Jaroslaf 

všechny recenze uživatele

Skvělý a přitom neznámý film. Moc jsem od toho nečekal, ale dostal jsem zajímavé zábavy měrou vrchovatou. Hlavní představitelka je na svůj věk vskutku originální dívka a Rockwell je správný buran .) Stále se nemohu rozhodnout jestli film trochu nekazí těžce "pohádkový" závěr, ale nejspíš tam byl nutný. Mám pro to slabost. Pět. ()

Kamca_ 

všechny recenze uživatele

Zvláštní příběh. Ze začátku jsem se do děje dostávala pomalu, ale pak mě to vtáhlo. Po tom konci vůbec nevím, co si o filmu mám myslet. I když to nehodnotím plným počtem, tak tenhle film budu mít v hlavě ještě dlouho. Nechal ve mě rozporuplný pocity. Možná to bylo tím snobským prostředím, ve kterým se děj odehrával. 85%. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

To su tu asi same vystudovane filmove teoretiky - elitari, ked tuto planobu - A V KINACH TO KOMPLET ZHORELO - tak brutalne nadhonocuju ? Konkretne nechapem ludi ako aluna, Pavka5, Xebece ......co ste tam take mimoriadne objavili ? Myslim si, ze tunajsi 4 a 5 -hviezdickari zase objavili vo filme aj take zakodovane odkazy a skryte inotaje, o ktorych nema najmensie tusenie reziser a ani herci! Ako u poniektorych filmov na csfd mam pocit, ze divak videl viac nez reziser natocil a herci hrali .....Mne to teda do palice nejde ...... 30 % ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama