Reklama

Reklama

Když se tři malí kluci dostanou do maléru, vymyslí si imaginárního přítele jménem Ricky Stanicky, který jim pomůže. O dvacet let později ho stále používají jako výmluvu pro své nedospělé chování. Když jejich rodiny pojmou podezření a chtějí bájného Stanickyho poznat, provinilé trio si najme zkrachovalého herce a imitátora celebrit, který má Stanickymu vdechnout život. (Prime Video)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (92)

BoPo 

všechny recenze uživatele

Zac Efron tu má ksicht, ako keby utiekol od Madame Tussauds. John Cena opäť potvrdil, že nevážnosť mu sedí najviac. Lex Scott Davis to pekne okrášlila a William H. Macy pripomenul, že ešte žije. Zbytok obsadenia na hranici céčka. A kupodivu to celkom dlho dobre odsejpalo. Ricky Stanicky na seba prirodzene nabaľoval konfrontácie, ktoré bolo potrebné riešiť improvizáciami. Bohužiaľ posledná polhodina začala vážnieť a nechýbali aj nejaké tie citové frky. Mať o dva levely lepšie herecké obsadenie, vyhodiť emočné sračky, tak z tejto zápletky mohli vytrieskať niečo ako Pařba ve Vegas roky poté. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Musím se přiznat, že mě tyhle komedie z nultých let (i od Farrellyů) dost chyběly a Ricky Stanicky se mi celkem trefil do vkusu, ač jsem po vydání film úmyslně přehlédl a neplánoval mu věnovat pozornost. Jsem rád, že jsem to neudělal, jelikož jsem se takhle už dlouho nenasmál, Cenovi tyhle role neskutečně sedí, Zaca Efrona vždycky rád vidím a ty zbylé dva trouby jsem nějak přežil, ačkoliv mi první hodinu k Efronovi vůbec neseděli. Ale rozhodně velké doporučení. ()

Reklama

Fr 

všechny recenze uživatele

„UDĚLAL TO RICKY. RICKY STANICKY! NEJLEPŠÍ KÁMOŠ, KTERÝHO JSME NIKDY NEMĚLI…“ Exhibice Johna Ceny. Hele… není to tak pitomý, jak to v úvodu vypadalo. Možná i proto, že Cena tý exhibice nezneužívá a scénář ho nenutí k trapnostem. Je to vobčas úsměvný a ten nápad je ftipnej. Taková píčovina, která pobaví!    /// -------------- POD ČAROU: ------------------------------------------------ 1.) První scénář byl hotovej v roce 2010. Postupně měli hlavní roli hrát James Franco, Joaquin Phoenix nebo Jim Carrey 2.) Thx za titule „Tereza Šplíchalová a Lucie Musílková“. ///                         PŘÍBĚH  ***  HUMOR  **  AKCE  ne  NAPĚTÍ  ne ()

MrHlad 

všechny recenze uživatele

Tři kámoši si kdysi vymysleli falešného kamaráda Rickyho, na kterého i jako dospělí svádí všechny svoje průšvihy. Teď ho ale jejich rodiny chtějí konečně potkat, takže si najmou zkrachovalého herce, aby se za Rickyho vydával. A trošku se jim to vymkne z rukou. Bláznivou komedii táhne dopředu skvělý John Cena, pár fórů se povede, pár ne a výraznější dojem film nezanechá. Na dvě hodiny ale docela příjemně pobaví. ()

messi@h 

všechny recenze uživatele

V úvodu filmu na mě vybafnul fekální humor a já si nebyl jistý, jestli jsem nesáhl se svojí volbou vedle. Ale naštěstí se Ricky Stanicky ubíral jinou cestou a další trapné fórky vysloveně přes čáru se nedostavily. Překvapivě mě bavil Cena, ze kterého se klube podobný sympaťák jako Dwayne Johnson. Oni ti bývalí wrestleři asi opravdu mají hereckou průpravu už z toho wrestlingu :) Takže nakonec jsem dostal příjemnou trochu ujetou komedii, jejíž nejslabší částí je nakonec Zac Efron, jemuž jsem jako jedinému vůbec nevěřil závěrečné zpytování svědomí. Konec pravda mohl být trochu méně sluníčkový, ale už dlouho jsem se u komedie takhle nenáročně nepobavil. Váhám mezi 3 a 4 hvězdami, zatím volím nižší hodnocení a uvidím někdy v budoucnu, jestli na mě bude Stanicky fungoval stejně dobře i při opakovaném shlédnutí. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (5)

  • Na filmu se začalo pracovat už v roce 2010, kdy si Rickyho měl zahrát James Franco v produkci Summit Entertainment. Franco kvůli natáčení jiného filmu nakonec roli odmítl a podle Hollywood Reporter kolem role kroužil Joaquin Phoenix. V roce 2013 byl zase podle dalších zpráv blízko roli Rickyho Jim Carrey. Trvalo dalších deset let, než režisér Peter Farrelly se dvěma kolegy přepsal scénář původního autora Jeffreyho Bushella a do hlavních rolí obsadil Johna Cenu (Ricky Stanicky) a Zaca Efrona (Dean). (DavePave)
  • Film získal finančnú podporu z austrálskych podporných programov Location Incentive a Victorian Screen Incentive. (Arsenal83)

Reklama

Reklama