Reklama

Reklama

Když se tři malí kluci dostanou do maléru, vymyslí si imaginárního přítele jménem Ricky Stanicky, který jim pomůže. O dvacet let později ho stále používají jako výmluvu pro své nedospělé chování. Když jejich rodiny pojmou podezření a chtějí bájného Stanickyho poznat, provinilé trio si najme zkrachovalého herce a imitátora celebrit, který má Stanickymu vdechnout život. (Prime Video)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (91)

PavelVanekArt 

všechny recenze uživatele

Vyloženě zlý to nebylo, Cena se snaží celkem, premisa se slušným nápadem, ale provedení už bylo tragicky horší. Otrávenej Efron na dojížďáku z Iron Claw, zrzavej žid a homosexuální vyhulenej černoch nikoho nezajímal a situační humor byl slabej. Šlo z toho vytřískat mnohem víc, hlavně změnit nezáživný casting v lépe si nahrávajíci herce (Cenu nechat, ten byl za 1*) a hlavně přidat na vtipu. Na tenhle druh humoru už jsem starej nebo až moc chytrej. 2* a.k.a 30% ()

BarryLyndon 

všechny recenze uživatele

Po delší době originální komediální námět. Který bohužel trpí na slabší obsazení. Zac Efron si tu vybral horší hereckou formu a komediálně I dramaticky ho přehrává John Cena, který to táhne a je tu skvělý. Vyloženě se tady komediálně našel a skoro bych řekl že mezi svalovci nemá komediální konkurenci a pokračuje tak ve výkonu z Peacemakera. Škoda že neměl lepší herecké partnery, tohle si říkalo o ackovou ligu. V druhé půlce to pak začalo vykrádat vynikající divadelní hru byl jsem při tom, kde si ve stejnojmenném filmu v 70s zahrál Peter Sellers. Závěr chtěl vyloženě jistější režii a lepší herce. Ale i tak 6/10 ()

Reklama

William_ 

všechny recenze uživatele

1/10. Jeden z nejnevtipnějších a nejnudnějších filmů, co jsem v roce 2024 viděl. Nemá to nic - ani dobré vtipy, ani zajímavé postavy a už vůbec ne zajímavý děj. Je mi líto Ceny a Efrona, protože tihle dva si jedou poslední roky bomby v jiných projektech. Tak proč se museli upsat téhle céčkové a  nevtipné kravině? Film na který do 5 minut zapomenete - naprostá ztráta času. ()

BoPo 

všechny recenze uživatele

Zac Efron tu má ksicht, ako keby utiekol od Madame Tussauds. John Cena opäť potvrdil, že nevážnosť mu sedí najviac. Lex Scott Davis to pekne okrášlila a William H. Macy pripomenul, že ešte žije. Zbytok obsadenia na hranici céčka. A kupodivu to celkom dlho dobre odsejpalo. Ricky Stanicky na seba prirodzene nabaľoval konfrontácie, ktoré bolo potrebné riešiť improvizáciami. Bohužiaľ posledná polhodina začala vážnieť a nechýbali aj nejaké tie citové frky. Mať o dva levely lepšie herecké obsadenie, vyhodiť emočné sračky, tak z tejto zápletky mohli vytrieskať niečo ako Pařba ve Vegas roky poté. ()

majec4 

všechny recenze uživatele

Oddychovka, pri ktorej sa sem-tam zasmejete ako kone a sem-tam vám bude trápne aj za samotných hercov. Aj keď nakoniec si poviete, že to je echt komédia a nejaký ten exces tomu odpustíte. Cena bol fakt super, Effron bol nejaký napichaný(?) a nejako mu to nešlo. Nápad je fajn, ale vhodný fakt maximálne do bláznivej komédie. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (5)

  • Natáčanie sa uskutočnilo v austrálskom Melbourne vo februári a marci 2023, pričom Melbourne je aj prostredím, ktoré má predstavovať Providence na Rhode Island. (Arsenal83)
  • Na filmu se začalo pracovat už v roce 2010, kdy si Rickyho měl zahrát James Franco v produkci Summit Entertainment. Franco kvůli natáčení jiného filmu nakonec roli odmítl a podle Hollywood Reporter kolem role kroužil Joaquin Phoenix. V roce 2013 byl zase podle dalších zpráv blízko roli Rickyho Jim Carrey. Trvalo dalších deset let, než režisér Peter Farrelly se dvěma kolegy přepsal scénář původního autora Jeffreyho Bushella a do hlavních rolí obsadil Johna Cenu (Ricky Stanicky) a Zaca Efrona (Dean). (DavePave)
  • Film získal finančnú podporu z austrálskych podporných programov Location Incentive a Victorian Screen Incentive. (Arsenal83)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno