Reklama

Reklama

Když se tři malí kluci dostanou do maléru, vymyslí si imaginárního přítele jménem Ricky Stanicky, který jim pomůže. O dvacet let později ho stále používají jako výmluvu pro své nedospělé chování. Když jejich rodiny pojmou podezření a chtějí bájného Stanickyho poznat, provinilé trio si najme zkrachovalého herce a imitátora celebrit, který má Stanickymu vdechnout život. (Prime Video)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (91)

Fr 

všechny recenze uživatele

„UDĚLAL TO RICKY. RICKY STANICKY! NEJLEPŠÍ KÁMOŠ, KTERÝHO JSME NIKDY NEMĚLI…“ Exhibice Johna Ceny. Hele… není to tak pitomý, jak to v úvodu vypadalo. Možná i proto, že Cena tý exhibice nezneužívá a scénář ho nenutí k trapnostem. Je to vobčas úsměvný a ten nápad je ftipnej. Taková píčovina, která pobaví!    /// -------------- POD ČAROU: ------------------------------------------------ 1.) První scénář byl hotovej v roce 2010. Postupně měli hlavní roli hrát James Franco, Joaquin Phoenix nebo Jim Carrey 2.) Thx za titule „Tereza Šplíchalová a Lucie Musílková“. ///                         PŘÍBĚH  ***  HUMOR  **  AKCE  ne  NAPĚTÍ  ne ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Podľa popisu to znelo ako typická bláznivá komédia, kde sa bude celý čas tlačiť na pílu absurdnými scénami a hlúpymi komediálnymi výstrelkami. Ale napokon som zostal celkom milo prekvapený, keďže som sa na tomto filme príjemne zabavil (aj keď sem tam boli niektoré veci fakt za hranou) - ako celok to malo fakt dobrý spád, ale aj dialógy a koniec koncov aj posolstvo. Tých lží sa tu nabalovalo stále viac a viac, až sa to stalo neudržateľné - no za každú cenu bolo treba udržať alibi, aby sa to celé nezrútilo. Herecké obsadenie ma bavilo, predovšetkým skvelý John Cena (a pritom ho až tak nemusím). V rámci žánru komédií skutočne nadpriemer : 4* ()

Reklama

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Čím víc na Cenu koukám, tím víc mě ten týpek baví. Naprosto nerozumím tomu, že z jednoduchého wrestlera se stane až takhle áčková herecká hvězda, která na co sáhne, to se povede. A ano, tady fakt zastínil i Efrona a celý film si krade pro sebe. Tyhle ujeté komedie s naprosto debilním humorem mě vždycky dokážou zabavit a musím uznat, že takový mistrovský nápad jsme ještě nedostali. Dojde na hromadu povedených gagů, scének, které by divák nevymyslel, (obřízka doutníkovým ořezávačem, rodinná oslava...) a hlavně to celé jede na naprosto odlehčené, ale přitom roztomile uvěřitelné vlně, která až do závěru nepoleví. Bavil jsem se prostě perfektně a kdo má rád tenhle typ komedií, neudělá špatně. Ostatně poslední dobou je problém narazit na vůbec jakoukoli novou komedii, takže v období sucha by tohle měl vidět dost možná úplně každý a neměl by mít vysloveně problém film dokoukat. ()

hrumsrt 

všechny recenze uživatele

Znáte to, když jako dítě něco rozbijete, nebo uděláte nějakou lumpárnu a v nátlaku rodičů se zmůžete jen na to, že svedete onen prohřešek na někoho třetího, u něhož máte jistotu, že se to nikdo nedozví, tak takhle žili tři kamarádi - Dean, JT a Wes. A aby byla jejich výmluva věrohodnější dali jí i jméno Ricky Stanicky. Jelikož šlo o zatraceně efektivní způsob, jak uhasit potíže, tak po celé roky od dětství až do dospělosti soustavně budovali Rickyho fiktivní osobnost, kterou pravidelně dojili dalšími a dalšími vlastními průšvihy, pod něž jej bez výčitek dále podepisovali.. Až se jednoho dne už  nemůžou za svoji lež dále schovávat a musí svému okolí ukázat, co je jejich "Ricky Stanicky" zač. Anebo si zkusí najmout herce, aby zkusil v téhle hře pokračovat.. Už tak fajn koncept ještě pozvedává ze řetězu utržený John Cena, který všechny kolegy obrací na lopatky a hladce převeze jejich někdy až nezúčastněné herectví.. Peter Farrelly i po letech ukazuje, že žánr komedie se bez něj neobejde a bez ohledu na to, jak někdy scénář drhne, pořád není o zábavu nouze a po celou dobu jsem byl zvědavý, kam až si zúčastnění dovolí zajít.. 60% ()

BoPo 

všechny recenze uživatele

Zac Efron tu má ksicht, ako keby utiekol od Madame Tussauds. John Cena opäť potvrdil, že nevážnosť mu sedí najviac. Lex Scott Davis to pekne okrášlila a William H. Macy pripomenul, že ešte žije. Zbytok obsadenia na hranici céčka. A kupodivu to celkom dlho dobre odsejpalo. Ricky Stanicky na seba prirodzene nabaľoval konfrontácie, ktoré bolo potrebné riešiť improvizáciami. Bohužiaľ posledná polhodina začala vážnieť a nechýbali aj nejaké tie citové frky. Mať o dva levely lepšie herecké obsadenie, vyhodiť emočné sračky, tak z tejto zápletky mohli vytrieskať niečo ako Pařba ve Vegas roky poté. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (5)

  • Když kachna vyleze z vody poté, co vytáhne psa Paula do rybníka (kolem 31. minuty), a sedne si na golfový míček, je film obrácený, aby to vypadalo, že se na něj spouští, zatímco ve skutečnosti se z golfového míčku zvedá. (Johnny.ARN)
  • Natáčanie sa uskutočnilo v austrálskom Melbourne vo februári a marci 2023, pričom Melbourne je aj prostredím, ktoré má predstavovať Providence na Rhode Island. (Arsenal83)
  • Film získal finančnú podporu z austrálskych podporných programov Location Incentive a Victorian Screen Incentive. (Arsenal83)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno