Reklama

Reklama

Když se tři malí kluci dostanou do maléru, vymyslí si imaginárního přítele jménem Ricky Stanicky, který jim pomůže. O dvacet let později ho stále používají jako výmluvu pro své nedospělé chování. Když jejich rodiny pojmou podezření a chtějí bájného Stanickyho poznat, provinilé trio si najme zkrachovalého herce a imitátora celebrit, který má Stanickymu vdechnout život. (Prime Video)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (88)

ANTYCHRYST 

všechny recenze uživatele

Příběh o falešným kámošovi..taková nenáročná oddychovka ..ale žádný zázrak..vtipu a humoru jako šafránu..Cena uz je nějakej starej a divím se že takovou roli vzal..:) každopádně to celé drží nad vodou ..40% čekal jsem od toho mnohem víc.. nejlepší jsou asi proslovy šéfa..prej on u toho kouří péra hulibrk..:) ()

Fr 

všechny recenze uživatele

„UDĚLAL TO RICKY. RICKY STANICKY! NEJLEPŠÍ KÁMOŠ, KTERÝHO JSME NIKDY NEMĚLI…“ Exhibice Johna Ceny. Hele… není to tak pitomý, jak to v úvodu vypadalo. Možná i proto, že Cena tý exhibice nezneužívá a scénář ho nenutí k trapnostem. Je to vobčas úsměvný a ten nápad je ftipnej. Taková píčovina, která pobaví!    /// -------------- POD ČAROU: ------------------------------------------------ 1.) První scénář byl hotovej v roce 2010. Postupně měli hlavní roli hrát James Franco, Joaquin Phoenix nebo Jim Carrey 2.) Thx za titule „Tereza Šplíchalová a Lucie Musílková“. ///                         PŘÍBĚH  ***  HUMOR  **  AKCE  ne  NAPĚTÍ  ne ()

Reklama

figliar 

všechny recenze uživatele

Niektoré filmy od Petera Farrellyho sú komediálne skvosty, na iné by divák radšej čím skorej zabudol. Ricky Stanicky našťastie patrí do ten lepšej kategórie. Dvojica Zac Efron a John Cena ponúka kopec vtipných a absurdných scén, na ktorých som sa dobre pobavil a po dlhej dobe aj zasmial. Film síce celú dobu smeruje k predvídateľnému koncu, ale ani to na kvalite tejto komédie neuberá. Po všetkých tých Netflixovských márnych snahách o komédiu sa jednalo o veľmi príjemnú zmenu. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Baby I Love Your Way je dozaista pekná pesnička, ale až v prevedení Cenu dostala ten správny šmrn: Ooo, baby, I masturbate, everyday... 😂 Malý festival idiotského humoru v určitých scénkach vyšiel, niekedy úprimne a silno rozosmeje, inokedy sa človek ale pýta: a prečo v tomto tempe nepokračujú? Najvtipnejšie ale je, že John Cena tu oproti Efronovi vyzerá ako skutočný herec. ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Sice mám začátky Farrellyovic tvorby rád a kousky jako Blbý a blbější(1994), Něco na té Mary je(1998) nebo Já, mé druhé já a Irena(2000) to jsou klasiky komedie který si vždy rád opakovaně pustím. Tohle ale tak nějak dle mých předpokladů dopadlo tak jak jsem očekával. A to, že to nebylo nic pro mě. Možná je to tím, že to dělal Peter Farrelly bez svýho bráchu Bobbyho Farrellyho nebo je to tím, že jsem nikdy nemusel Zaca Efrona(vypadal strašně) a ani Johna Cenu(tady byl v podstatě nejlepší postavou). Oceňuji nápad. Ten se mi líbil, provedení už ale bylo slabší. Určitě se z toho dalo vytřískat víc. Humor- něco vyšlo a pobavilo ale něco mě obloukem míjelo. A konec přesně takový konce nesnáším. Typický USA filmy a jejich nereálný konce. S hodnocením to mám úplně stejně jako u komedie Přátelé z dovolené(2021) ve které John Cena taky hrál. Kdyby to šlo dám 2,5hvězdy. Nejde to. 2hvězdy se mi zdají málo 3 zase moc. Ale nakonec se přikloním ke 3slabším hvězdám. Podruhé tenhle kousek ale určitě vidět nemusím. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (5)

  • Film získal finančnú podporu z austrálskych podporných programov Location Incentive a Victorian Screen Incentive. (Arsenal83)
  • Když kachna vyleze z vody poté, co vytáhne psa Paula do rybníka (kolem 31. minuty), a sedne si na golfový míček, je film obrácený, aby to vypadalo, že se na něj spouští, zatímco ve skutečnosti se z golfového míčku zvedá. (Johnny.ARN)
  • Na filmu se začalo pracovat už v roce 2010, kdy si Rickyho měl zahrát James Franco v produkci Summit Entertainment. Franco kvůli natáčení jiného filmu nakonec roli odmítl a podle Hollywood Reporter kolem role kroužil Joaquin Phoenix. V roce 2013 byl zase podle dalších zpráv blízko roli Rickyho Jim Carrey. Trvalo dalších deset let, než režisér Peter Farrelly se dvěma kolegy přepsal scénář původního autora Jeffreyho Bushella a do hlavních rolí obsadil Johna Cenu (Ricky Stanicky) a Zaca Efrona (Dean). (DavePave)

Reklama

Reklama