Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jsme ve 12. století. Francouzský hrabě Thibault (Jean Reno) má před svatbou s princeznou Rosalind ale pod vlivem zákeřného kouzla ji omylem zabije. V zoufalství se obrátí na mocného čaroděje (Malcolm McDowell) a požádá ho, aby ho i s jeho sluhou Andrém (Christian Clavier) odčaroval zpět před tragickou událost. Popletený mág ale udělá chybu a... Thibault s Andrém se místo o pár minut nazpět přesunou o tisíc let dopředu a o pár tisíc kilometrů jinam - do současného Chicaga. Tam je čeká spousta zmatků, trapasů a setkání s Thibaultovou praprapra... vnučkou Julii (Christina Applegate), která jako by princezně Rosalind z oka vypadla... (Magic Box)

(více)

Recenze (261)

t_gon 

všechny recenze uživatele

I kdyz si jiz nepamatuji predchozi dily, tak 3 jim rozhodne ostudu nedela. Jedna se o dobre pobaveni a velice smesne situace, pri konfrontaci dvou rytiru z 12 stoleti, jez jsou preneseni do Chicaga dnesni doby. Velky podil na hodnoceni ma sluha Andre, kterej praktikuje sve "sluhovske" navyky v jinem prostredi - parada... ()

RajAthen 

všechny recenze uživatele

To jen ten nejupadlejší remake (navíc se tak ani nemá odvahu tvářit), co jsem kdy viděl. Objevují se ty samé fóry z předchozích dílů a jsou také jediné, které za něco stojí. Veškerá invence tohoto počinu, včetně grafického kabátku, stojí za starou bačkoru. Navíc Applegatové bych tu profesorku nevěřil ani náhodou, je to zkrátka Melounek. Jediný bod dávám za ústřední dvojku a těch pár znovuoživených forů, ovšem Návštevníci mají u mě díly dva! ()

Reklama

Jozka7 

všechny recenze uživatele

Americká verze skvostné francouzské komedie. Slabší po všech stránkách kromě hlavní ženské postavy. Méně uvěřitelná a propracovaná zápletka, méně vtipu, méně osvěžující nekorektnosti (ale také méně ztřeštěnosti), vše úhledně a tak trochu sterilně zabaleno pro publikum "born in the USA". Přesto je vzdálený třpyt originálu stále patrný. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Tak Američani si to převzali posvém a to se ne zcela vyplatilo. Místy až moc okaté kopírování jedničky moc nezachraňovalo ani angažování pohledné Christiny Applegate. Její dva kolegové opět drželi film nad vodou, ale nad propastí podprůměru je tentokrát držela jen přítomnost jejich kolegy – kouzelníka. I zde se dá vidět několik vydařených scén, ale i přesto zde zůstává ve vzduchu vyset několik výtek, že tohle jsme už přeci jednou viděli… ()

KevSpa 

všechny recenze uživatele

Když se při sledování komedie člověk ani jednou nezasměje, je něco v nepořádku. Když se při sledování filmu člověk cítí trapně, je to ostuda pro tvůrce. Remake francouzské komedie nemusí vždycky dopadnout úplně špatně, v případě Návštěvníků se tak stalo. Ubohost, nuda... Reno, kam jsi to proboha zase vlezl?!!! ()

Galerie (39)

Zajímavosti (5)

  • V závěru filmu je zřícenina hradu Corfe, která se nachází v anglickém kraji Dorset. (pavel11)
  • Film má dve verzie, americkú a francúzsku (pre európsky trh). Americká verzia začína logom Hollywood Pictures, prvá scéna sa odohráva v čase stredoveku a Thibaultova (Jean Reno) cesta na zámok je podfarbená voice overom. Francúzska verzia začína logom Gaumont Film a prvá scéna sa odohráva v súčasnosti. (ČSFD)

Reklama

Reklama