Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Boj medzi Jakubom a Evou sa vyhrocuje a ako zbraň je používaný ich syn Tomi. Klamstvá a dávne tajomstvá vyplávajú na povrch a najzraniteľnejší v celom príbehu je práve 15-ročný chlapec. (TV Markíza)

Recenze (3)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Už tam neostala asi jedna sympatická postava, ale to je jedno, problém je, že v druhej sérii (doktorky Fosterovej), alebo u nás v druhej časti série, má seriál kvalitatívny prepad a ide len o tom, kto koho dostane a kto komu urobí viac zle. A popri tom tu ešte vyčíňa nesympatický fracek. ()

fabecc1222 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ajaj, tak to vypadá, že se to zvrtne na klasické tenisové vrácení míčků, kdy si budou obě hlavní postavy posílat přes síť jednu zradu za druhou a ještě k tomu využívat všechny další postavy. Plus se z děcka ještě vyklube klasickej spratek (chyba rodičů, pochopitelně...), takže to bude pruda i tímhle směrem. ()

bubun 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ano, jedna z doktorek, a je pořád na recepci (kamarádka(?)) Simona.... jak to dělá? Já myslela, že  na klinikách a v nemocnicích a tak, obsluhují recepce hlavně recepční, maximálně ještě tak sestry. Ale aby byla pořád vyvalená doktorka na recepci, to je fakt divný. No, asi neordinuje, nebo nevim. A Evě(Issová) pořád není divný, že její "kamarádka" která ji už několikrát podrazila, stále lže a lže a je to na ní vidět, že to i divák pozná, jen Eva ne(když se ptá na syna na poliklinice... naprosto jasný je, že Simona o tom ví, a lže... a stejně jí Eva věří..nepochopitelné) a naprosto šílené dialogy: "co kedy byste přisli vy ku mně... mám nachystaného mořského čerta!!!(to asi bude ďas...) "přineste víno"... Zajímavý je,  že zatímco v prvních třeba třech epizodách s Issovpu člověk dokáže a celkem snadno soucítí, tak pak už je kulí oči...., její přeměna je fakt divná. Je naprosto posedlá. Stejně taková blbost: jako když si jí bejvalej, Jakub, vyfotí, když jde z kalby: to není důkaz ničeho - jen fotka, tam ani není vidět, že by byla opilá nebo tak n něco..... video by bylo lepší... ale ani to u soudu neobstojí.... ta fotka nic nedokazuje, navíc je rozmazaná, takhle vypadá každej, když zrovna při focení mluví... a další věc: jako pardon, ale nemusím se pořád dívat na souložení s Issovou, ta ženská mě děsí.... ()

Reklama

Reklama