Reklama

Reklama

Jeden americký chemik si představuje, že udělá životní obchod se svou drogou. Všechno ale nejde podle plánu a on se brzo zamotá do spleti podvodů. (Filmbox)

Videa (1)

Trailer

Recenze (202)

Fakipics 

všechny recenze uživatele

Tenhle film bych dával sežrat divákům jako povinnou četbu na středních školách, dneska už považuji pomalu za kultovní snímek o nejlepším skotském výrobci drog. Černá komedie ze skvělým Samuelem v hlavní roli a hlavně Robert Carlyle, který se zde u mě zapsal mezi top dvacet nejlepších herců současnosti. Emily Mortimer byla sakra roztomilá. Varování: Shlédnout pouze v originále. Přece ta "britština" tomu dodává ten správný říz mezi pravým a levým varletem. ()

Bobik9 

všechny recenze uživatele

Zajímavá sranda, co mi byla dlouhou dobu utajena. Samuel ve své nejlepší formě, výborný anglický burák Carlyle, jemná vražedkyně Mortimer a parádní magor Ifans. Má to velmi dobré chvilky a velmi nudné chvilky. Připadal jsem si jak na houpačce. Chvilku s ekrálovsky bavíte a pak přijde naprosto nulová desetiminutovka. Kdyby se těch několik hluchých míst vyplnilo, tak je to parádní ujeťárna. ()

Reklama

IvcaSammet 

všechny recenze uživatele

Vtipná komedie se skvělým obsazením ... Někde to sice trošičku pokulhává, ale ve finále je to skvělý film, na který se velmi ráda znovu podívám. Pro mě byl ale úplným 'topem' Rhys, který mě dokázal rozesmát většinou svých úžasných hlášek a hlavně svým výstupem 'Liverpool' ... Opravdu dobrá napínavá akční komedie s výborným koncem ... Ale plný počet nedávám proto, že to přece jen nebylo úplně stoprocentní ... ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

V skutku nepodarené béčko zrejme inšpirované Tarantinovskými snímkami. Mal som z toho skôr pocit dobre naplneného klišé, než že by sa tvorcovia pokúšali o nejaký vlastný vklad do žánru. Bohužiaľ čo najviac film podráža nohy je scenár, ktorý proste v závere nestíha a začína sa potácať na pomedzí nudy a trápnosti. Po druhé, už by som si to asi nepustil hlavne kvôli zlej druhej polovici filmu. Čo sa týka akcie, tak ten akčný paškvil nestál vôbec za nič. Lenže, keď režisér uvedie, že ide aj o akčný snímok, dokonca thriller a iba na konci sa objaví scéna, ktorá tomu ľahko odpovedá, je to skutočne málo. Herecky zahrané výborne, podarených vtipov minimum a akcie je tiež nedostatok, takže nemôžem ani odporučiť. ()

BuryGol 

všechny recenze uživatele

Ronny Yu asi viděl hodně Ritchieovek a asi chtěl natočit něco podobnýho. Vyšla z toho blbost, kde Samuel L. Jackson nosí kdovíproč kilt, kde hrajou herci z Ostrovů i z USA, kde scénář je více méně o ničem a kde skinheadi jedou v drogách (což je asi největší kravina). A proč tomu dávám 4 hvězdy? I přes vypsaný negativa jsem se u toho bavil jako prase! Skvělý obsazení herců, Anglie versus USA, krásná Emily Mortimer, jako vždycky ujetej Rhys Ifans, liverpudle angličtina, vtip, akce, drogy, honičky...co vlastně chtít víc? Guy Ritchie to neni, ale nemá to k němu daleko. Dokonce přehlídnu všechno ohledně FC Liverpool a to i tu záležitost s příznivcema Manchesteru. A to už je co říct! ()

Galerie (29)

Zajímavosti (13)

  • Film je založen na historii města Liverpool a na obchodu z otroky. Je však dějově převeden na obchod z drogami. (Terva)
  • Během scény zběsilé jízdě autem z hotelu je v jednou ze záběrů možné vidět na podvozku auta pyrotechniku sršící jiskry. (x_silver)

Související novinky

Zemřel zpěvák a herec Meat Loaf

Zemřel zpěvák a herec Meat Loaf

21.01.2022

Svět hudby a filmu přišel o další z velkých talentů. Ve věku 74 let včera v USA zemřel americký zpěvák a filmový herec Marvin Lee Aday, znám především pod svým uměleckým jménem Meat Loaf. Talentovaný… (více)

Reklama

Reklama