Reklama

Reklama

Jeden americký chemik si představuje, že udělá životní obchod se svou drogou. Všechno ale nejde podle plánu a on se brzo zamotá do spleti podvodů. (Filmbox)

Videa (1)

Trailer

Recenze (202)

Fr 

všechny recenze uživatele

Fotbal a drogy – perfektní nedělní odpoledne! … A nemusíte fandit ani Liverpoolu. Stačí, když přistoupíte na hru, že ,,svět se zbláznil“. Dobrá hudba, svižné tempo, S.L.Jackson, kterému perfektně sekunduje R.Carlyle. Připomnělo mi to filmy G.Ritchieho. Já prostě tyhle ,,ujetiny“ můžu!!! PŘÍBĚH *** HUMOR *** AKCE *** NAPĚTÍ ** ()

tom88 

všechny recenze uživatele

Nebyť skvelého Samuela L. Jacksona, tento film by som si ani nevšimol. Je to nadpriemerný krimi thrillerík, ktorý ubehne ako voda, dokonale pobaví a to zase hlavne kvôli Samuelovi, ktorý tomu dáva všetok šmrnc. Film je natočený s nadhľadom a čierny humor sedí. Od štyroch hviezd to nemá ďaleko a som rád, že som dal filmu šancu s odstupom času. 69% ()

Reklama

Thomassi 

všechny recenze uživatele

Svižná a dokonale vtipná akční komedie, kterou táhnou především Samuel L. Jackson a Robert Carlyle. Nebýt jich, zřejmě by to nestálo za nic a asi bych o to ani nezavadil. Ovšem hlavní dvojice je tak sehraná, že se tento film stal pro mě kultovní záležitostí. Oba se neuvěřitelně trefně posílají do prdele, hláškují každou minutu a vše kolem sebe dokáží rozmetat stylově. Film je plný nespočtem scének, které utkví v paměti: vykouření funpubu Man United, stále opakující se setkání se skinheads nebo minicooper za jaguara. Film má naprosto dostačující stopáž, proto nemůže nudit. Kdo má rád anglické cool kriminálky, toto rozhodně potěší. U mě zabodovala P.O.S 51 na jedničku. ()

r.deshain 

všechny recenze uživatele

Svižná, jednoduchá anglická komedie. Žádný velký zázrak, ale ani chvíli jsem se nenudil, L. Jackson to určitě hodně drží nad vodou, ale i ostatní jsou dobří, a scénář obsahuje několik velmi dobrých nápadů a sérii vtipů, zakončenou poslední scénou v titulcích.. Pokud je zrovna nálada na oddechový film, tenhle sedne jak prdel na hrnec! ()

berny2468 

všechny recenze uživatele

Škoda od tohoto filmu jsem očekával více. A ono to má i na víc kdyby to ale nebylo natočeno tak průměrně. Strašně se to snaží napodobit filmy od Tarantina nebo Ritchieho, ale to prostě nejde jen tak. Ale na druhou stranu nejde neříct, že by to nebylo vtipné. A to především díky výborným hercům ( zejména tradičně skvělý S. L. Jackson). Myslím si že v lepších rukou by to mohlo dopadnout mnohem lépe.....55%. ()

Galerie (29)

Zajímavosti (13)

  • Zpěváka Meat Loafa navrhl do role Lizarda producent Andras Hámori. (Terva)
  • Slovo "fuck" ve filmu zazní 180krát, což je 1,93krát za 1 minutu. (Dixxx)
  • Během scény zběsilé jízdě autem z hotelu je v jednou ze záběrů možné vidět na podvozku auta pyrotechniku sršící jiskry. (x_silver)

Související novinky

Zemřel zpěvák a herec Meat Loaf

Zemřel zpěvák a herec Meat Loaf

21.01.2022

Svět hudby a filmu přišel o další z velkých talentů. Ve věku 74 let včera v USA zemřel americký zpěvák a filmový herec Marvin Lee Aday, znám především pod svým uměleckým jménem Meat Loaf. Talentovaný… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno