Reklama

Reklama

Jeden americký chemik si představuje, že udělá životní obchod se svou drogou. Všechno ale nejde podle plánu a on se brzo zamotá do spleti podvodů. (Filmbox)

Videa (1)

Trailer

Recenze (203)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Při revizích svých hodnocení v naprosté většině případů snižuji počet udělených hvězdiček, tentokrát jsem ale mimořádně jeden kousek přihodil, a to prostě proto, že jsem se skvěle bavil. Myslím, že jde o film, na který je nutné podívat se v původním znění. Český dabing úplně utopil parádní výkon Roberta Carlyla i tu parádní angličtinu- originál, která dodává snímku grády. Netvrdím, že by se tady nenašly nedostatky, ale rozhodl jsem se je okázale ignorovat. ()

Greg25 

všechny recenze uživatele

Znáte to, občas narazíte na film o kterém sice tak trošku víte, že není na 100%, přesto vás dostane a chcete ho vidět znova a pak zase znova. Prostě proto, že vás baví, přesně to se mi stalo u Formule 51. Není to bezchybný film, ale právě proto ho mám ráda. Lidé taky nejsou bezchybní, přesto máme přátele. 100% "Co to je? To jste tu rybu umlátili? To je naše národní jídlo." ()

Reklama

Fiftis 

všechny recenze uživatele

V skutku nepodarené béčko zrejme inšpirované Tarantinovskými snímkami. Mal som z toho skôr pocit dobre naplneného klišé, než že by sa tvorcovia pokúšali o nejaký vlastný vklad do žánru. Bohužiaľ čo najviac film podráža nohy je scenár, ktorý proste v závere nestíha a začína sa potácať na pomedzí nudy a trápnosti. Po druhé, už by som si to asi nepustil hlavne kvôli zlej druhej polovici filmu. Čo sa týka akcie, tak ten akčný paškvil nestál vôbec za nič. Lenže, keď režisér uvedie, že ide aj o akčný snímok, dokonca thriller a iba na konci sa objaví scéna, ktorá tomu ľahko odpovedá, je to skutočne málo. Herecky zahrané výborne, podarených vtipov minimum a akcie je tiež nedostatok, takže nemôžem ani odporučiť. ()

bartias 

všechny recenze uživatele

Proč jen si ti asijští režiséři myslí, že s příchodem do Evropy mají pozapomenout všechno to, co z nich udělalo mezinárodní hvězdy a že musí být evropštější než Evropané? Ani Ronny Yu si nezapomněl do notýsku zapsat známé „Když jsi v Říme, chovej se jako Říman“ a úzkostlivě napodobuje Guye Rytchieho. Je sice o něco krvavější, ale taky o dost nechutnější. Odpudivě nezáživný gulášek nezachrání standardní Samuel L. Jackson, roztomilá Emily Mortimer a hrst sušených hlášek. ()

cross 

všechny recenze uživatele

Fuck! Mother Fucker! Liver-Fuckink-pool! To já jen, aby jste se připravili na tu zběsilou jízdu, kde snad každá druhá věta obsahuje modifikaci tohoto prapodivného slovíčka. Tzn. neskutečně cool dialogy, které si drží zdravou nadsázku, vtipnost a především černočerný humor celého filmu. Ten je adrenalínovou přehlídkou střihačského řemesla, s vtipem a akcí, nenepodobnou např. Sbal prachy a vypadni. Hodně dobře natočená a zábavná podívaná se skvěle padnoucím obsazením! ()

Galerie (29)

Zajímavosti (13)

  • V roce 2001, ve kterém se děj filmu odehrává, vyhrál Liverpool domácí duel s Manchesterem United. V té době v Liverpoolu hráli i dva čeští hráči (Vladimír Šmicer a Patrik Berger), avšak ani teoreticky bychom je nemohli vidět hrát, protože do duelu s MU nenastoupil ani jeden z nich. (Baltazzar)
  • Během scény zběsilé jízdě autem z hotelu je v jednou ze záběrů možné vidět na podvozku auta pyrotechniku sršící jiskry. (x_silver)

Související novinky

Zemřel zpěvák a herec Meat Loaf

Zemřel zpěvák a herec Meat Loaf

21.01.2022

Svět hudby a filmu přišel o další z velkých talentů. Ve věku 74 let včera v USA zemřel americký zpěvák a filmový herec Marvin Lee Aday, znám především pod svým uměleckým jménem Meat Loaf. Talentovaný… (více)

Reklama

Reklama