Reklama

Reklama

Jeden americký chemik si představuje, že udělá životní obchod se svou drogou. Všechno ale nejde podle plánu a on se brzo zamotá do spleti podvodů. (Filmbox)

Videa (1)

Trailer

Recenze (203)

MkSallam 

všechny recenze uživatele

Warning, rated "R" for strong language. - Samuel L. Jackson furt fuckuje a myslí si že je díky tomu cool, Robert Carlyle furt "fokuje" a překvapivě je cool. Drogoví bossové taky všichni fuckujou, vlastně úplně všichni v tomhle filmu fuckujou, ale není to cool. Spíš je to taková snaha být cool za každou cenu, ale to že vaši hrdinové řeknou dvěstěkrát fuck prostě automaticky neudělá dobrej film. Je to solidní oddechovka, ale kvůli přefuckovanosti tomu chybí styl... ()

predators 

všechny recenze uživatele

Pohodovka, která nastartuje, zařadí rychlost a pak už se jen řítí do cíle. A všechny ty kola, kterými projela, jsou stejně rychlé, zajímavé a zábavné. Ano, taková je Formula 51... Zajímavosti: Pamatujete na červené pilulky? Tak tomu se říká "být posraný až za ušima" :-) 70% ()

Reklama

bartias 

všechny recenze uživatele

Proč jen si ti asijští režiséři myslí, že s příchodem do Evropy mají pozapomenout všechno to, co z nich udělalo mezinárodní hvězdy a že musí být evropštější než Evropané? Ani Ronny Yu si nezapomněl do notýsku zapsat známé „Když jsi v Říme, chovej se jako Říman“ a úzkostlivě napodobuje Guye Rytchieho. Je sice o něco krvavější, ale taky o dost nechutnější. Odpudivě nezáživný gulášek nezachrání standardní Samuel L. Jackson, roztomilá Emily Mortimer a hrst sušených hlášek. ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Pohodová stylová gangsterka, ve který cool Samuel L. Jackson mlátí lidi golfovou holí a výbornej Robert Carlyle hláškuje. Jenom škoda závěru, kde už je to trochu moc překombinovaný na způsob, kdo koho víc podvede. Ale i tak je velmi příjemnej film, u kterého se rozhodně nudit nebudete a rychle vám uteče. 70% ()

POMO 

všechny recenze uživatele

Ronny Yu nevie pracovať s nadhľadom a cynikou, ktoré tu trebalo. Scéna, kedy Samuel L. Jackson hádže tancujúcim návštevníkom diskotéky tabletky, film úplne zabila. Postavy sú flákačskí šmejdi a nie sú vôbec cool. A režisér chce, aby sme s nimi sympatizovali. Vtípkov je tu hromada, ale väčšina z nich je slabo vypointovaná. Len ich preniesť z úst herca holt nestačí. Dynamiku film má, ale bez humoru a sympatií k postavám sa stáva iba urýchlovačom toku nudy. ()

Galerie (29)

Zajímavosti (13)

  • Natáčení probíhalo převážně v americkém Los Angeles a na zámku Cholmondeley v anglickém Cheshire. (Terva)
  • Zpěváka Meat Loafa navrhl do role Lizarda producent Andras Hámori. (Terva)
  • Film je založen na historii města Liverpool a na obchodu z otroky. Je však dějově převeden na obchod z drogami. (Terva)

Související novinky

Zemřel zpěvák a herec Meat Loaf

Zemřel zpěvák a herec Meat Loaf

21.01.2022

Svět hudby a filmu přišel o další z velkých talentů. Ve věku 74 let včera v USA zemřel americký zpěvák a filmový herec Marvin Lee Aday, znám především pod svým uměleckým jménem Meat Loaf. Talentovaný… (více)

Reklama

Reklama