Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pravda o vraždě Carolyn je odhalena. (Apple TV+)

Recenze (8)

Kobitch 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

What a twist! zakřičel z plna hrdla pan Shyamalan a začal si do notýsku dělat poznámky. Zhruba tak od třetího dílu jsem si začal v hlavě soukat pavučinu okolo maminy a když na ni Rusty vybafl v garáži, poplácal jsem se po ramenou. Když se ale roztočená flaška s nápisem „ten to udělal“ zastavila na dcerunce, přišlo mi to... Idiotské. Zločin spáchaný v afektu, dopředu nepromyšlený, by podle mě musel zanechat nějaké stopy, ať už by se Mr. Jsa Bitch snažil zakrýt cokoliv sebevíc. Jinak ale kvalita — obě závěrečné řeči mířily přesně a měly dostatek emocí na to, abych fandil jak Rustymu, tak Moltovi. O čem bude proboha druhá série? No nic, jdu si to přečíst. ()

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

„Prvních 48 hodin po vraždě je pro její vyřešení zásadních. A co během té doby udělal? Zatajoval informace, mařil vyšetřování… a zamlčel skutečnost, že měl s obětí intimní vztah a že si zrovna procházeli bolestným rozchodem!“ Sehraje „nalezený“ pohrabáč nějakou klíčovou roli? A jak to bylo s donáškou čínského jídla? Rusty si každopádně zase jede to své a závěrečnou řeč hodlá přednést sám. Finále vážně silné. K rozuzlení (měl jsem jiné tipy) doma v garáži bych ovšem přeci jenom výtky (a nesrovnalosti) měl, ale nakonec fajn. Ano, má to silnou rodinnou linii, má to napínavé dávkování důkazů, ale nejvíc mě bavily dva silné charaktery: obviněného z vraždy a žalobce, který je mu vyrovnaným soupeřem, navíc v systému, který oba velmi dobře znají. Zralé seriálové drama. ()

Reklama

dO_od 

všechny recenze uživatele

// Takhle se dělá finále. Od tematicky podobného Defending Jacob (též Apple) je tu posun snad na všech frontách, zejména teda co se týče průhlednosti zápletky. Gyllenhaal po delší době nepřehrávající a takhle ho mám nejradši. Nejlepší na tom všem jsou ale jako obvykle nenápadní hráči ve vedlejších rolích Bill Camp a Peter Sarsgaard. Už jen kvůli nim to celé stojí za pozornost. ()

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Cakate to zlava a pride to sprava. Ok, ako si z divaka urobit prdel. Priznam, ze moj typ bol ten taduldov alebo som to tipoval na "coop". Kazdopadne padtri k asi dvom najlepsim epizodam celeho serialu. Obe zaverecne reci boli super a potesilo i to, ze ukazali i Moltovu vnutornu stranu. Kvitujem. Som zvedavy, o com bude druha seria. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama