Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(9)

Obsahy(1)

Jistý muž je unesen a uvržen do alternativní verze svého života. Podniká děsivou cestu spletí životů, jež mohl prožít, a hledá svou pravou rodinu, aby ji zachránil před nejhrozivějším nepřítelem, jakého si lze představit: před sebou samým. (Apple TV+)

Videa (1)

Trailer

Recenze (4)

Ahsoka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak ako to v živote plynie, je tak ako má byť. Dobré i zlé. Čarovne komplikovaný sci-fi seriál, ktorý je zároveň veľmi realisticky domyslený na podklade kvantovej teórie a príklade Schrodingerovej mačky s tým, že všetky zásadné otázky, ktoré v divákovej hlave vznikajú, sú postupne zodpovedané, pokiaľ sme dostatočne pozorní. Blake Crouch si dal námahu, aby seriál vylepšil oproti knihe o chýbajúce logické články. Príbeh je detailne prepracovaný, podmanivo strhujúci a majstrovsky vygradovaný s fantastickými závermi epizód. Škoda preškoda podpory vyraznejšou hudbou, i keď aj pozadím mĺkvejšie scény majú svoje čaro. Vizuálne tiež trošičku slabšie, čo sa týka rôznych katastrofických svetov. Sérial s takým prvotriednym námetom zaslúžil viac. Všetká česť za nápad aj prevedenie. 85%. ()

redsparrow 

všechny recenze uživatele

Kurz kvantové teorie a paralelních vesmírů pro předškolní děti. Všechno návodně a polopaticky vysvětleno, aby náhodou někdo něco nepochopil blbě. Pointu jsem chytil už tak v prvním, v druhém dílu. Navíc neskutečně utahané a to neustálé udivování se a rádoby poodhalování skutečnosti se děje tak rozvlekle, že mě to začalo silně nudit, i když jsem to zkoušel rozkoukat na 4x. Nepovedlo se a odloženo. Kniha je o dost lepší, ale taky žádná pecka, vyumělkovaný, "tajemný" způsob vyprávění, stejně jako tady. ()

Reklama

JohnDark 

všechny recenze uživatele

Dark Matter, Sci-fi, USA 2024, 1. séria 9 častí, H: Joel Edgerton, Jennifer Connelly, Alice Braga, Oakes Fegley, Jimmi Simpson, Dayo Okeniyi, Amanda Brugel, William Smillie, Aina Brei’Yon, 80% ()

Galerie (48)

Zajímavosti (2)

  • Pôvodne mala Temná hmota byť filmom. Avšak pri písaní scenára mal autor novely Blake Crouch kvôli skratkovitosti pocit, že príbeh stráca dušu. (Ahsoka)

Reklama

Reklama