Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(9)

Obsahy(1)

Jistý muž je unesen a uvržen do alternativní verze svého života. Podniká děsivou cestu spletí životů, jež mohl prožít, a hledá svou pravou rodinu, aby ji zachránil před nejhrozivějším nepřítelem, jakého si lze představit: před sebou samým. (Apple TV+)

Recenze uživatele kenkaku k tomuto seriálu (8)

Jsi se svým životem spokojený? (2024) (E01) 

Naprosto mě šokovalo nediverzní manželství… takže evidentně lze natočit v dnešní době seriál co na první pohled “nereprezentuje”. Ale k věci. Začalo to zajímavě, nicméně už teď to má trhliny. 1) kamarád #1 dostal čerstvě “ocenění”, což #2 už dávno měl… jak to? 2) odkud #2 ví vše o životě #1 (manželka), ale ne obráceně?  Buď je to dáno (zatím) nedostatkem informací, nebo je to (zase) zprasenina bez konceptu. Řekněme, že do té doby než přestanu doufat v nedostatek informací, nechám lepší hodnocení. ()

Ten nejlepší výlet (2024) (E02) 

Takže už víme, že “zlom” nastal před 15ti lety… tedy Jason jel 15 let rozdílným životním stylem, a přesto vypadá NAPROSTO stejně!? Jako jediný! Manželka má dlouhé vlasy, kamarád vousy (a ztloustnul). Hospoda do které roky chodí má najednou jiné logo a on stále tápe “co se to děje”. Scénář z maníka co vymyslel cestování mezi paralelními světy dělá retarda. Mimochodem… já #2 vědělo ve kterém světě je právě (jen a pouze) linka “na potrat nechoď”? Mělo by jich být nekonečně pokud se nepletu. Co (nečekaně) padlo jak pěst na oko je ta psycho-lesba (co vypadá jako chlap). To co její postava předvádí je buď vrchol demence, nebo největší drsoň od Terminátora. Tohle bude buď hodně špatný nebo hodně dobrý. Nic mezi. Zatím si držím stále naději. ()

Schránka (2024) (E03) 

Jako vážně? Takže ta vražda byla zbytečná? Díky tomu začíná být role psycho-lesby dost účelová (a začínám na ni být alergický). Také stále nemůžu uvěřit, že by manželka nepoznala, že má jiného chlapa. Dále “blond černoška”. Tak ta evidentně vlezla do “jiných dveří”. Tím se ale dostáváme k jádru pudla. Jak #2 věděl které použit, aby se dostal do správné reality “bez potratu”… začíná mě to štvát a má tolerance končí. ()

Chodba (2024) (E04) 

Nadšení z “mnoho-dveří” vystřídala asi po 15 minutách totální nasranost (jak vyběhla kráva do té vánice). Jako proč? Potom konečně přišlo vysvětlení orientace v uličce a systém s výběrem dveří… jako… dost na vodě sice, ale budiž. To samé vysvětlení proč #2 vysadil #1 do světa místo sebe. Ani malinko nevěřím, že v tom není nějaký účel. I tak asi nejlepší epizoda co servíruje odpovědi. ()

Nemáš svůj svět (2024) (E05) 

Přijde mi to jako jedna vycpávková scéna (a debilní) za druhou. Logika a pud sebezáchovy #1 nula. Idiot mohl rozšířit nemoc, nebo broučky všude kam se ještě podívá a on to neřeší. Razantní je také nárůst žvanících částí vo hovně. Okolo #2 je to o dost zajímavější. ()

Superpozice (2024) (E06) 

Definitivně. Cokoli okolo #2 je zajímavější než v čem se plácá #1. Děj okolo #2 se sune logicky kupředu směrem co dává smysl. Systematicky krok za krokem k cíli. Sice ten cíl bude jinde než si myslel, ale zapadá to. Nicméně nebaví mě to tak jako začátek. Vše okolo #1 se točí stále v kruhu a je nuda. Mimochodem, kde berou sakra místní peníze na ty hotely a restaurace? ()

V žáru vyhaslých hvězd (2024) (E07) 

Ani ne 10 minut a už mě to sere… kde jako vzali peníze na tu zmrzlinu? Jídlo? Oblečení? Když je nedomyšlené tohle, tak co ještě? Co samozřejmě funguje je práce s variacemi (#1 s dlahou na malíčku a #1 bez dlahy). Tohle smysl dává a líbí se mi kam to směřuje. ()

Jupiter (2024) (E08) 

No… konečně vím, proč ten (pár epizod zpět) hnusný svetr. My se celou dobu v předchozích epizodách dívali na různé verze #1! Tak tohle je mazec. Větší mazec než jsem si myslel. O to víc se bojím co s tímhle autor ve finále udělá. Budu buď nasranej (co zase podělal a nedotáhl) nebo totálně v šoku (jak je to vymakaný). Nic mezi. ()

Reklama

Reklama