Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(9)

Obsahy(1)

Jistý muž je unesen a uvržen do alternativní verze svého života. Podniká děsivou cestu spletí životů, jež mohl prožít, a hledá svou pravou rodinu, aby ji zachránil před nejhrozivějším nepřítelem, jakého si lze představit: před sebou samým. (Apple TV+)

Recenze (10)

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

Série která se snaží těžit primárně z vděčných témat paralelních vesmírů a uvažování co kdyby (což určitě každý z nás párkrát udělal), ale nedaří se jí vytěžit svůj potenciál. Osobně bych uvítal kdyby to bylo méně rodinné drama a víc sci-fi thriller, který se zaměří víc na teoretickou/vědeckou část. Takhle je to sice ok, ale výrazněji do paměti se nezapíše…60% ()

_DAVE_ 

všechny recenze uživatele

První dva díly famózní, poté už se to smodrchalo a malinko ubíralo plyn ale pořád velmi dobré.  Mimochodem, než začali hlavouni Marvelu s těma svojema mnoho vesmír sračkama, možná se mohli podívat na tohle (já vím nemohli), tady má mnoho vesmír alespoň nějakou hlavu a patu ()

Ahsoka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak ako to v živote plynie, je tak ako má byť. Dobré i zlé. Čarovne komplikovaný sci-fi seriál, ktorý je zároveň veľmi realisticky domyslený na podklade kvantovej teórie a príklade Schrodingerovej mačky s tým, že všetky zásadné otázky, ktoré v divákovej hlave vznikajú, sú postupne zodpovedané, pokiaľ sme dostatočne pozorní. Blake Crouch si dal námahu, aby seriál vylepšil oproti knihe o chýbajúce logické články. Príbeh je detailne prepracovaný, podmanivo strhujúci a majstrovsky vygradovaný s fantastickými závermi epizód. Škoda preškoda podpory vyraznejšou hudbou, i keď aj pozadím mĺkvejšie scény majú svoje čaro. Vizuálne tiež trošičku slabšie, čo sa týka rôznych katastrofických svetov. Sérial s takým prvotriednym námetom zaslúžil viac. Všetká česť za nápad aj prevedenie. 85%. ()

JM87 

všechny recenze uživatele

Je pravda, že to mělo pár much ve scénáři, ale jinak to byla super podívaná. Paralelní světy, dobrodruřžství, touha vrátit se domů do toho původního atd. ()

JasonV 

všechny recenze uživatele

Seriál založený na nepochopení kvantovej superpozície a elementárnej logiky. Pokiaľ ste ochotný preniesť sa cez tieto veci tak sa to dá dopozerať a užiť si pár vcelku slušných trilerových momentov okorenených rodinnou drámou. Inak budete celý čas škrípať zubami tak ako ja. ()

redsparrow 

všechny recenze uživatele

Kurz kvantové teorie a paralelních vesmírů pro předškolní děti. Všechno návodně a polopaticky vysvětleno, aby náhodou někdo něco nepochopil blbě. Pointu jsem chytil už tak v prvním, v druhém dílu. Navíc neskutečně utahané a to neustálé udivování se a rádoby poodhalování skutečnosti se děje tak rozvlekle, že mě to začalo silně nudit, i když jsem to zkoušel rozkoukat na 4x. Nepovedlo se a odloženo. Kniha je o dost lepší, ale taky žádná pecka, vyumělkovaný, "tajemný" způsob vyprávění, stejně jako tady. ()

JohnDark 

všechny recenze uživatele

Dark Matter, Sci-fi, USA 2024, 1. séria 9 častí, H: Joel Edgerton, Jennifer Connelly, Alice Braga, Oakes Fegley, Jimmi Simpson, Dayo Okeniyi, Amanda Brugel, William Smillie, Aina Brei’Yon, 80% ()

tonysawer 

všechny recenze uživatele

Má to své slabší chvilky, ale chápu proč, a kdo to dokouká, tak to docení. A doufám, že to nebude mít druhou řadu, protože závěr je jak má být. ()

ReproBoy 

všechny recenze uživatele

První tři díly byly fakt nuda, potom se to začlo zlepšovat, šestej díl byl asi fakt topka a potom to šlo zase lehce dolu. Nicméně zajímavej serial, Jennifer i Joel jsou skvělí herci, za mě trochu moc natáhnutý a některý momenty zbytečný, naopak některý až moc krátký, celkově solidních 80% ()

Reklama

Reklama