Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Melanie a Sugar se ocitnou v ošidné situaci a udělají si nového nepřítele. Sugar se setká se starými přáteli, ale vycítí, že pár z nich cosi tají. (Apple TV+)

Recenze (5)

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tretia epizoda je zatial jednoznacne najslabsia a je to paradoxne novymi odhaleniami o "spolku" a par vecami, ktore mi do rozpracovaneho pribehu a k postave moc nepasuju. Stale zabavne, ale stratil sa ten punc a dojem, ktory som mal z prvych dvoch epizod...azda sa vrati..68% ()

makakus 

všechny recenze uživatele

V tomto díle základní námět seriálu výstižně shrne postava režiséra brakových filmů: "Říkáš, že je to banda bývalých agentů, kteří se dali dohromady, aby zachránili svět? Přesně tohle téma jsem jednou natočil a byla to příšerná sračka, protože ta premisa je absurdní." A má docela pravdu. Aby to bylo fakt dobrý, musel by tam být humorný nadhled jako v Kingsmanech nebo u Ritchieho, ale tady se to bere vážně. I když hrdina chytne jídelníma hůlkama v letu mouchu, podívá se na ní a zase jí pustí, není to myšleno jako komediální gag. Je to špatně vymyšlený, napsaný a režijně  uchopený - vlastně tam nějaký jasný úchop a styl úplně chybí. Ani akční, ani vtipný, ani psychologický. Jako byste splácali trochu Marlowa, trochu Bonda a spoustu nudy. Přitom to začínalo slibně... ()

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pro Johna, charismatické a pohotové soukromé očko, je evidentně těžké oddělovat práci od osobního života. Stále se tak dostává příliš hluboko do životů lidí kolem sebe. Každé setkání odhalí (nebo má odhalit) nový aspekt případu, zároveň ale začne odkrývat tajemství producentské rodiny, která nikdy neměla být odhalena. Od počátku má série jistou přitažlivost, ale dojem zatím zůstává nemasným neslaným. A v tomhle díle (kdo ví, zda mou vinou či vinou tvůrců) jsem se nějak plácal a ztrácel. Epizoda je divně režijně uchopená, alespoň ta sekvence s báchorkou od soudu z bytu je fajn. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama