Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Sugar s Melanií najdou Oliviinu kamarádku, která jim sdělí znepokojivé informace o Davym a jeho rodině. Davy s Kennym se šťourají v Sugarově minulosti. (Apple TV+)

Recenze (6)

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pobavil som sa na sedivej milej a usmievavej Sugar-ovej "mamine". :) V zapati sa sliapne na plyn a dozvedavame sa o tom, aky je pomalsi vnuk prominentneho deda za zmrda. Premietanie stareho filmu a nasledny switch na typka, ktoreho pozname tomu dodali na nastojcivosti, ale tak trochu odrhnutim tohto zavoja zobrali z casti to tajomno. Kazdopadne po predoslej epizode posun vpred. ()

Reklama

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Oproti předchozímu dílu jsme naštěstí krapet šlápli na plyn. Brácha zmizelé Olivie dál šťourá v Sugarově minulosti, ovšem jeho máma to sehraje náramně. Vzápětí vyjde najevo, že sexuální vydírání je u některých členů producentské rodiny docela velkým koníčkem. A děda James Cromwell to neunese. Mnohé postavy nicméně nadále zůstávají nezajímavými pěšáky, zatímco tvůrci stále vzdávají hold klasické hollywoodské kinematografii. A tak nějak furt něco naznačují, že John nebude tak úplně… no, uvidíme. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama