Reklama

Reklama

VOD (1)

Danny Roman je jedním z nejlepších policejních vyjednavačů. Je obviněn z vraždy svého partnera. Ze zoufalství vezme jako rukojmí členy policejního sboru, a snaží se tak odhalit skutečného vraha. Chris Sabian, další z předních vyjednavačů chicagské policie, se pokouší dostat Romanovi pod kůži, manipulovat s jeho city, uklidnit situaci a osvobodit rukojmí. Ten však tuto strategii dobře zná – sám ji používal. Celé město napjatě vyčkává a vyjednávání začíná... (TV Nova)

(více)

Recenze (458)

flanker.27 

všechny recenze uživatele

Pokus o chytrej a napínavej thriller, kterej ovšem ve svý první ambici nevychází úplně tak, jak by si tvůrci asi přáli. Zápletka není příliš dobře rozvedená a způsob, jak se Jackson změní z vyjednavače na držitele rukojmí zavání několika oslími můstky. Na druhou stranu je to docela zábavný a Kevin Spacey (zvláště jeho úvodní domácí scéna je pěkná) posouvá film hodně nahoru. Celkem příjemná oddechovka, u které ale moc nemrazí v porovnání třeba s Telefonní budkou. ()

kOCOUR 

všechny recenze uživatele

Pln počáteční nevědomosti z existence Vyjednavače zůstal jsem po jeho skončení sedět s pusou dokořán a s neskonale příjemným příjemným pocitem v těle. Tenhle kousek je velice, ale opravdu velice slušně zmáknuté řemeslo se sympatickou špičkující se ústřední dvojicí a relativně silným scénářem, přesně tak propečený, jak si to přejete. Proč už dnes nikdo netočí takovéhle thrillery...? Klidně bych na ně chodil do zblbnutí... ()

Reklama

Anderton 

všechny recenze uživatele

Kvalitný komerčný triler, ktorý ponúkne to, čo aj sľubuje. Myslím, že to na vysoké žánrové hodnotenie úplne stačí. Vyjednávač má ďaleko cez dve hodiny a napriek tomu nikdy nenudí, častokrát sa v ňom riešia veľmi napínavé situácie a našťastie sú v nich vždy Jackson so Spaceym. Stále je to ale rutinný triler, takže nesmiete riešiť uveriteľnosť zápletky a obligátne finále, odohrávajúce sa mimo dovtedy vytýčený rajón s nejakou tou prestrelkou. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Jeden z tých filmov, keď si poviete, uf, ten Samuel L. Jackson je fakt dobrý herec a zaradíte ho do svojej top 20. Takto sa pyšne môžem postaviť pred akéhokoľvek slniečkára a zahlásiť: Mám troch až štyroch čiernych hercov v osobnej dvadsiatke, splnil som normu!" Myslím, že aj Biden a iní pedofilní chuťovkári z Bieleho domu mi môžu len ticho závidieť. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Gray natočil velice zdařilé akční drama / thriller, které diváky dokáže zaujmout jak slušným dějem (ve kterém nechybí psychologické pasáže okořeněné akčním nábojem), tak i vhodně zvoleným hereckým obsazením a především dobře propracovanými postavami. Během té dlouhé stopáže nezbyl skoro žádný prostor pro nudu – což připočítávám k dobru. Film jsem viděl již několikrát a nikdy neomrzí! 70% ()

Galerie (32)

Zajímavosti (16)

  • Když už je jasné, že Danny Roman (Samuel L. Jackson) unikl z budovy, místní velitel Beck (David Morse) si bere v případu velení od FBI, protože kompetence FBI se vztahuji na budovu a nikoliv na prostor vně. Následně ovšem zastavují na ulici ve vozidle Chrise Sabiana (Kevin Spacey) členové FBI. (Jedza)
  • Film je z části podložen skutečnou událostí finančního skandálu ze St. Louis z roku 1980. (Conspi)
  • Film sa natáčal v Chicagu (Illinois, USA), Long Beach, Los Angeles (Kalifornia, USA) a Iver Heath (Anglicko, Veľká Británia). Natáčanie filmu sa začalo 1. septembra a skončilo 25. novembra 1997. (Arsenal83)

Reklama

Reklama