Reklama

Reklama

VOD (1)

Danny Roman je jedním z nejlepších policejních vyjednavačů. Je obviněn z vraždy svého partnera. Ze zoufalství vezme jako rukojmí členy policejního sboru, a snaží se tak odhalit skutečného vraha. Chris Sabian, další z předních vyjednavačů chicagské policie, se pokouší dostat Romanovi pod kůži, manipulovat s jeho city, uklidnit situaci a osvobodit rukojmí. Ten však tuto strategii dobře zná – sám ji používal. Celé město napjatě vyčkává a vyjednávání začíná... (TV Nova)

(více)

Zajímavosti (16)

  • Když už je jasné, že Danny Roman (Samuel L. Jackson) unikl z budovy, místní velitel Beck (David Morse) si bere v případu velení od FBI, protože kompetence FBI se vztahuji na budovu a nikoliv na prostor vně. Následně ovšem zastavují na ulici ve vozidle Chrise Sabiana (Kevin Spacey) členové FBI. (Jedza)
  • V závěru filmu předá vyjednavač Chris Sabian (Kevin Spacey) všechny diskety s důkazy náčelníku Frostovi (Ron Rifkin) a Frost je zmáčkne a zničí ve své ruce. Za chvíli ovšem vychází Chris s Dannym Romanem (Samuel L. Jackson) ven a v levé ruce zase drží disketu. (Jedza)
  • V závere nakladajú zraneného Dannyho Romana (Samuel L. Jackson) do sanitky hlavou napred. V ďalšom zábere z vnútra sanitky má však hlavu pri dverách. (ti88na)

Reklama

Reklama