Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V nepříliš daleké budoucnosti se začala pořádat „Velká loterie“, která má jeden zásadní háček: kdo před západem slunce zabije vítěze, může legálně převzít jeho miliardový jackpot. Majitelce výherního losu, Katie Kim (Awkwafina), nezbývá nic jiného, než neochotně spojit síly s Noelem Cassidym (John Cena), amatérským agentem na ochranu výherců, aby jí za podíl z výhry pomohl dožít se západu slunce. (Prime Video)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (59)

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Príbeh odohrávajúci sa v neďalekej budúcnosti, kde lotéria a jej výhra dostáva iné rozmery. „Originalitu“ príbehu (a všetko, čo je za príbehom) nie potrebné nejako rozobrať, to však áno, že ako ten filmv rukách Feigiho na konci rozpadne. Film má slušnú dynamiku, akčné a bojové scény s pohľadom na pozadie komédie akceptovateľné, podobne sú na tom dialógy, od ktorých taktiež nie je možné očakávať nejakú hĺbku. Na konci, keď uplynul čas na kill, tak všetci, ktorí vás chceli eliminovať, začnú spolu s vami oslavovať, že ste prežili a v podstate (trochu prehnane) budete najlepšími priateľmi ever. Potom už len pohoda (ako ukazujú ďalšie scény). WTF? Duo Awkwafina / John Cena v podstate pohode – akože priniesli také charaktery a podávali také výkony, ktoré sa dali očakávať. P.S.: V porovnaní s režisérovým predchádzajúcim filmom sa však jedná o niečo lepšie zvládnutú vec. Osobné hodnotenie: 59% (*) ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Jó, tak tohle byl průser. Od tria Paul Feig (Ženy sobě, Drsňačky...), Awkwafina a John Cena jsem čekal brutální komediální nářez, kde se humorem šetřit nebude, kde se budu smát od ucha k uchu a kde se bude hláškovat o stošest, ale výsledek ja přesně opačný. Humor je strašně slabý, zasmál jsem se jen párkrát, hlášky jsou suché a Cena tady nemá co hrát, páč jeho postava je až moc obyčejná, bez charakteru a není ničím zajímavá. Awkwafina taky umí i lepší role a tady se sešli 2 skvělí komediální herci pod taktovkou zkušeného komediálního režiséra velmi překvapivě v hodně velkém přešlapu, který asi nikdo nečekal. Čekali jsme daleko více, ale tohle byla fakt bída, že jsem měl problém film dokoukat. Nápad je perfektní a dalo se z něj vytřískat dost, ale je tady trestuhodně nevyužitý a není vůbec o co stát. ()

Reklama

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Paul Feig svůj vrchol Spy už nejspíš nepřekoná, ale je to fajn zábava. Nápad s Loterií, kde možnost zabití vítěze a legálně převzít jackpot je hodně fajn, Awkwafina je většinou otravná, ale zde mi nevadila a John Cena je jako vždy zábavný a fajn, i ten Simu Liu je v pohodě. Akce je spíš zábavná a zajímavá, tady je velká škoda, že se nevyužilo Erko, kdyby tu bylo i fajn Gore, tak bych šel s hodnocením určitě výše, po stránce humoru to šlo určitě také lépe vyšperkovat, ale párkrát se zasmát dalo. Hezky to utíká, pořád se něco děje, za mě fajn výplach. 6/10. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Ďalšia nevtipná Feigová komédia, ktorá je ukážkovým príkladom filmu, kde mal niekto zaujímavý nápad, ktorý už nevedel rozviesť do poriadneho filmu. Možno pod taktovkou niekoho iného by to bolo vtipné. Feig je ale packal. V poslednej dobe sa ale aspoň obklopil šikovnými kaskadérmi, takže akcia je jediné, čo tu funguje. Je oldschoolová, obsahuje solídne kaskadérske kúsky a keby sa film nedržal pri zemi, tak mohla byť aj brutálne zábavná. Ale brutalitu nečakajte. Takže som dostal čo som čakal. Nevtipnú komédiu so solídnou akciou. 4/10. ()

Thomas_xxxxx 

všechny recenze uživatele

Taká kvázi variácia na Očistu, len tentoraz sa nejedná o horor, ale o akčnú komédiu, ktorá je prvých 40 minút úplne nadupaná, ale následne tempo mierne poklesne a je to už aj príliš akčné a ulietané. Proste pointa je v tom, že je povolené zabiť hlavnú hrdinku do západu Slnka. Celkom to ale zabaví, keďže hlavná pointa filmu je vcelku originálna. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (7)

  • V panickej miestnosti Noel (John Cena) povie, že je z Massachusetts, ale nie z časti Bena Afflecka, ale z časti, ktorá páchne ako zdochnutá ryba. Cena pochádza v skutočnosti zo severného pobrežia Massachusetts - West Newbury - neďaleko Atlantického oceánu. (Arsenal83)
  • Na konci filmu Katie (Awkwafina) říká: „Wrestleři a youtubeři jsou teď filmové hvězdy.“ Awkwafina se proslavila právě na YouTube a John Cena (Noel) jako wrestler. (honzikk)

Reklama

Reklama