Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V nepříliš daleké budoucnosti se začala pořádat „Velká loterie“, která má jeden zásadní háček: kdo před západem slunce zabije vítěze, může legálně převzít jeho miliardový jackpot. Majitelce výherního losu, Katie Kim (Awkwafina), nezbývá nic jiného, než neochotně spojit síly s Noelem Cassidym (John Cena), amatérským agentem na ochranu výherců, aby jí za podíl z výhry pomohl dožít se západu slunce. (Prime Video)

(více)

Zajímavosti (7)

  • Na konci filmu Katie (Awkwafina) říká: „Wrestleři a youtubeři jsou teď filmové hvězdy.“ Awkwafina se proslavila právě na YouTube a John Cena (Noel) jako wrestler. (honzikk)
  • Noel Cassidy (John Cena) jezdí Chevroletem Impala SS v metalíze v odstínu Dark Cherry. To znamená, že jde o auto modelového roku 1995 nebo 1996. Impala SS se začala vyrábět v modelovém roce 1994, tehdy ale vznikly jen kusy v černé metalíze, protože automobilka neměla dostatek unikátních litých kol. Celkem ve třech modelových letech vzniklo necelých 70 tisíc kusů tohoto sportovního sedanu s 5,7litrovým osmiválcem LT1, který poháněl i Chevrolet Corvette C4. (FIAT 500)
  • V autobuse Asshole Dad (Adam Ray) odpovedá Katie (Awkwafina): "Vďaka Dr. Phil." Adam Ray je známy tým, že hrá prehnanú verziu Dr. Phila (Phil McGraw) v divadelných predstaveniach a v podcastoch. (Arsenal83)
  • V panickej miestnosti Noel (John Cena) povie, že je z Massachusetts, ale nie z časti Bena Afflecka, ale z časti, ktorá páchne ako zdochnutá ryba. Cena pochádza v skutočnosti zo severného pobrežia Massachusetts - West Newbury - neďaleko Atlantického oceánu. (Arsenal83)

Reklama

Reklama