Reklama

Reklama

Představa o tobě, podle stejnojmenné oceňované moderní lovestory, se soustředí na čtyřicetiletou svobodnou matku Solène (Anne Hathaway), která si nečekaně začne se čtyřiadvacetiletým Hayesem Campbellem (Nicholas Galitzine), zpěvákem nejpopulárnější chlapecké kapely na světě jménem August Moon. (Prime Video)

Videa (1)

Trailer

Recenze (47)

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

40 letá ženská co se rozvádí s bývalým jelikož má jinou jde s dcerou  na koncert klučičího boybandu tam se zamiluje do 24 letého člena skupiny . Následně s ním chodí a rozchází se poprvé  , protože jí vadí, že je na něho moc stará pak kvůli tomu, že on před ní někoho měl (nečekaně navíc ona měla taky manžela a i dítě a on jí to nevyčítal) a pak kvůli tomu, že je slavný a jí se to nelíbí (tak nečekaně ve filmu je to nejúspěšnější hudební  skupina a má novináře za prdelí pořád). Pak si řeknou, že si dají  pauzu a vrátí se k sobě za 5 let kdy ta dcera bude na vysoké a máme konec.  Je to naivní (žádná 40 letá ženská by nešla na takový koncert boybandu  a žádná puberťačka by tam nešla se svou matkou jelikož by se za ní styděla) blbé (diví se , že o ní píše na internetu bulvár) a dlouhé .  Navíc on není ani zajímavý hned po tom představení jde za ní do galerie řekne, že tomu nerozumí, ale , že vše chce (klasické chování milionářů) a ji to  nějakým způsobem rajcuje  (asi je úchylná) jinak tam narvaly i homosexuála (kvóty) a kecy o feminismu (sračka) . 40 procent za Anne ()

rasttea 

všechny recenze uživatele

Ach jééééééžiši, tady se zase vyrojili haters....... Haters gonna hate...... pravidlo staré jak lidstvo samo. Očekávám, že se na film dívá cílovka, protože buď četli předlohu, nebo se líbí příběhová linka, nebo mají rádi dané herecké obsazení...... Jinak nemám důvod se na  to dívat a psát hejty...... Ale vono lidi....... Geeeeeez. Not a rocket science. Po tématice holocaustu a po sračkách, co vidím a čtu denně kolem sebe, to byl velmi milý a pohodový příběh. má to to, co příběh má mít, dostanu, co očekávám, neočekávám oskarové ambice a dokonce mě to i přiměje si přečíst původní předlohu což se u takových jiných nejmenovaných zbytečně vyhajpovaných "blockbusterů" v žádném případě nestane......... Eat your hearts out, chill out, podívejte se na sebe do zrcadla, něco pěkného si povězte, protože to hodně dlouho asi nikdo neudělal.....  Peace out! ()

Reklama

castor 

všechny recenze uživatele

Někde jsem četl, jak Anne Hathaway udělala pár profesních „přešlapů“ (myšleno, že tam něco řekla a tam naopak neřekla) a diváctvo se vůči ní lehce vyhranilo. Její vystupování měli lidé považovat za příliš okatě snaživé a neupřímné. Nedokážu soudit, ale určitě není fér, aby oscarová hvězda od mládí stojící v čele úspěšných filmů přicházela o zajímavé role, což ovšem v posledních letech platí. Navíc holt každá není Meryl Streep, která i po čtyřicítce dostávala solidní nabídky. Každopádně Anne vždy rád uvidím, snad se nebude objevovat jen v „udržovacích“ projektech. Teď si střihla rozvedenou matku dospívající dcery, která se na hudebním festivalu (krapet zvláštně) seznámí se zpěvákem chlapecké kapely. Podstatně mladším, než je ona, samozřejmě. A na tom je to celé postavené, takže z hlediska příběhu výsledek rozhodně nepřekvapí. Navíc hlavní hrdinka vedle snaživého Nicholase Galitzineho nijak „šokantně“ nevypadá, mimo to stále umí spolehlivě vykouzlit svůj roztomilý kukuč a široký úsměv. Nějaký ten zádrhel má představovat úlisný exmanžel, zklamání dcery z toho, co máti tutlala či opakované scházení a rozcházení páru. A pak pochopitelně chvíle, kdy se románek dostane do zájmu bulvárních fotografů. Romantika je průměrná, zápletka prostá, navíc se musí roztáhnout do skoro dvou hodin. Veškeré radosti tak obstarává především nahoře propíraná a stále zatraceně spolehlivá Anne Hathaway. ()

vydumnica 

všechny recenze uživatele

The Idea of You. Vôbec nič som od tohto filmu neočakávala, priznám sa, som veľmi milo prekvapená. Zapla som si to kvôli Anne Hathaway, žila som v tom, že ide o romantickú komédiu/hudobný film, ale nie je to vôbec komédia, ale dráma a zároveň romantický/hudobný film. Pripomenulo mi to časy, keď som kedysi dávno (som vo veku hlavnej hrdinky) obdivovala Backstreet Boys :). Hudobné/koncertné pasáže ma v prípade fiktívnej kapely August Moon nebavili, keby to trochu zostrihali, možno by som nejaké tie % pridala. Anne Hathaway ma bavila. Patrí medzi moje najobľúbenejšie herečky (nikdy nezabudnem na jej rolu Fantine v Les Misérables) a tu je dokonca aj very hot or whatever ako povedal ten mladík. Na budúcnosť takýchto vzťahov v reálnom živote neverím, ale tu som im to uverila. 65%. ()

argenson 

všechny recenze uživatele

Milé, ale úplně stupidní. Sázka na přepudrovanou Anne Hathaway a trendy idola Nicholase Galitzina by mohla fungovat, ale nesmělo by to mít úplně debilní dialogy. Je to tak trochu obrácenej Notting Hill, ale kupí to spoustu klišé počínaje prvním setkáním na hajzlu, což Galitzine později komentuje intelektuálním dovětkem: "Líbí se mi, že jsme se potkali tak zajímavým způsobem." I romantické drama má snad právo na aspoň jeden nečekaný zvrat nebo trochu srandy, což se tady nekoná. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (10)

  • Natáčanie prebiehalo v Georgii v mestách Atlanta, Savannah a okolitých oblastiach v októbri 2022. (Arsenal83)
  • V kanceláři Solène (Anne Hathaway) je plakát průkopnice abstraktní švédské malířky Hilmy af Klint, jejíž obrazy patří k prvním známým abstraktním dílům v dějinách západního umění. (Johnny.ARN)
  • Fanoušci se domnívají, že Harry Styles byl inspirací pro romantický román „The Idea of You“, protože Hayes Campbell (Nicholas Galitzine) je mladý britský hudebník, který je zpěvákem fiktivní skupiny August Moon, podobně jako bývalý zpěvák One Direction. Styles a Campbell mají také podobný vkus na ženy, protože zpěvák písně „Watermelon Sugar“ chodil s Olivií Wilde, která je o deset let starší než on. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama