Reklama

Reklama

Představa o tobě, podle stejnojmenné oceňované moderní lovestory, se soustředí na čtyřicetiletou svobodnou matku Solène (Anne Hathaway), která si nečekaně začne se čtyřiadvacetiletým Hayesem Campbellem (Nicholas Galitzine), zpěvákem nejpopulárnější chlapecké kapely na světě jménem August Moon. (Prime Video)

Videa (1)

Trailer

Recenze (44)

DeathTheKid 

všechny recenze uživatele

Naprosto neuvěřitelná premisa ještě v neuvěřitelnější formě. Celou tu reálnou neuvěřitelnost tu má na svědomí tak debilní scénář, až to není možné. No, je to námět knihy, tzn že kniha je stejně špatná, ne-li špatnější. Mezi hlavní buchtou a hlavním koblížkem to ale absolutně vůbec nejiskřilo, a mrtvý hlavní pár kompletně dorazila avsence humoru. To alespoň fungovalo u "Anyone but You". Oboje. A budu-li se chtít kouknout na milostný románek čtyřicetileté milfky, půjdu do filmografie Katherine Zeta Jones. Její film je alespoň příjemný. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Niečo na štýl The Rebound, avšak v takom viac showbiz pozlátku. Ale v podstate ide o to isté = 40-ročná slobodná mamička si začne s mladým zajkom. Na spomínaný film sa to kvalitou síce nechytalo, ale ani toto nebolo úplne na zahodenie. Veľkým plus bolo najmä prostredie popularity a bláznivých paparazzi, ktorí nedali pokoja - ale asi najmä vďaka ním sa tu mohla vôbec rozvíjať nejaká zápletka. Takže aspoň z tohto pohľadu to bolo zaujímavé. 3* ()

Reklama

vydumnica 

všechny recenze uživatele

The Idea of You. Vôbec nič som od tohto filmu neočakávala, priznám sa, som veľmi milo prekvapená. Zapla som si to kvôli Anne Hathaway, žila som v tom, že ide o romantickú komédiu/hudobný film, ale nie je to vôbec komédia, ale dráma a zároveň romantický/hudobný film. Pripomenulo mi to časy, keď som kedysi dávno (som vo veku hlavnej hrdinky) obdivovala Backstreet Boys :). Hudobné/koncertné pasáže ma v prípade fiktívnej kapely August Moon nebavili, keby to trochu zostrihali, možno by som nejaké tie % pridala. Anne Hathaway ma bavila. Patrí medzi moje najobľúbenejšie herečky (nikdy nezabudnem na jej rolu Fantine v Les Misérables) a tu je dokonca aj very hot or whatever ako povedal ten mladík. Na budúcnosť takýchto vzťahov v reálnom živote neverím, ale tu som im to uverila. 65%. ()

dO_od 

všechny recenze uživatele

// Skrz nasrkz průměrná romantika o sexy čtyřicítce, která si nabrnkne zajíčka v podobě slavného frontmana klučičí kapely. A pak začne řešit, jestli je to vlastně dobrý nápad. Ten film mi konstantně dával pocit, že jsem něco takového viděl už milionkrát jinde a líp, byť to není tak úplně pravda. Hathaway to táhne a to ji dvakrát nemusím, ty takřka dvě hodiny jsou ale zbytečný a že bych to někomu vyloženě doporučoval, to asi nehrozí. 5,5/10 ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

Vůbec mi nedošlo, že Anne Hathaway “dorostla” do role MILFek anyway…asi bych víc uvítal kdyby se Představa o tobě ubírala spíš cestou romantické komedie ve stylu Notting hill, protože když se pokouší o regulérní drama tak to celkem skřípe. Ano, je smutné že stále žijeme v době kdy vztah starší ženy a mladšího muže je něco divného a kdyby to bylo obráceně tak to nikdo moc neřeší, ale tady to tvůrci nedokáží zužitkovat v nic víc než bolavé pohledy a to že si hlavní hrdinka přečte pár hejtů na internetu. Nevím jak to bylo v knížce, protože tu neznám, ale tady to klouže po povrch a ve výsledku to vlastně vyšumí do nikam. Nemluvě o tom, že ten náznak pohádkového happyendu tu působí celkem zbytečně a navíc…60% ()

Galerie (8)

Zajímavosti (10)

  • Daniel (Reid Scott) koupí Izzy (Ella Rubin) v létě k sedmnáctým narozeninám auto, což je znamení, že umí řídit. Není jasné, proč ji později oba rodiče stále vozí do školy a vyzvedávají ze školy. (Johnny.ARN)
  • Pri prezentácii tohto filmu v Today Show Anne Hathaway a Nicholas Galitzine priznali, že sú veľkými fanúšikmi futbalového tímu Arsenal Londýn a moderátorka pripravila pre Anne prekvapenie, keď ju v prenose cez video pozdravil jeden z hráčov Leandro Trossard: "Ahoj Anne, naozaj sa mi páčilo, ako si minule oslavovala môj gól. Podporuj nás aj naďalej a dúfam, že sa čoskoro uvidíme v Emirates." (Arsenal83)
  • Fanoušci se domnívají, že Harry Styles byl inspirací pro romantický román „The Idea of You“, protože Hayes Campbell (Nicholas Galitzine) je mladý britský hudebník, který je zpěvákem fiktivní skupiny August Moon, podobně jako bývalý zpěvák One Direction. Styles a Campbell mají také podobný vkus na ženy, protože zpěvák písně „Watermelon Sugar“ chodil s Olivií Wilde, která je o deset let starší než on. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama