Reklama

Reklama

Představa o tobě, podle stejnojmenné oceňované moderní lovestory, se soustředí na čtyřicetiletou svobodnou matku Solène (Anne Hathaway), která si nečekaně začne se čtyřiadvacetiletým Hayesem Campbellem (Nicholas Galitzine), zpěvákem nejpopulárnější chlapecké kapely na světě jménem August Moon. (Prime Video)

Videa (1)

Trailer

Recenze (63)

Aljak 

všechny recenze uživatele

Niečo na štýl The Rebound, avšak v takom viac showbiz pozlátku. Ale v podstate ide o to isté = 40-ročná slobodná mamička si začne s mladým zajkom. Na spomínaný film sa to kvalitou síce nechytalo, ale ani toto nebolo úplne na zahodenie. Veľkým plus bolo najmä prostredie popularity a bláznivých paparazzi, ktorí nedali pokoja - ale asi najmä vďaka ním sa tu mohla vôbec rozvíjať nejaká zápletka. Takže aspoň z tohto pohľadu to bolo zaujímavé. 3* ()

argenson 

všechny recenze uživatele

Milé, ale úplně stupidní. Sázka na přepudrovanou Anne Hathaway a trendy idola Nicholase Galitzina by mohla fungovat, ale nesmělo by to mít úplně debilní dialogy. Je to tak trochu obrácenej Notting Hill, ale kupí to spoustu klišé počínaje prvním setkáním na hajzlu, což Galitzine později komentuje intelektuálním dovětkem: "Líbí se mi, že jsme se potkali tak zajímavým způsobem." I romantické drama má snad právo na aspoň jeden nečekaný zvrat nebo trochu srandy, což se tady nekoná. ()

Reklama

B.Wilde 

všechny recenze uživatele

Tenhle film na mě vyskakoval poslední dny snad úplně všude, tak jsem tomu dala šanci a jako že wau... velmi milé překvapení, dost se mi to líbilo. Docela se divím, že je to tady vedené pouze jako drama, však to byla romanťárna jak vyšitá... místy až taková pohádka (ale ty já ráda, takže za mě úplně v pohodě). Anne a Nicholas měli vážně výbornou chemii a žrala jsem jim to i s navijákem. Příběh může být pro někoho jen "zfilmovaná fanfikce" která nemá co nabídnout, ale pro mě to byl prostě krásný příběh o lásce a hlavní dvojici jsem si opravdu oblíbila na první dobrou. Pět hvězdu nejen na přilepšenou hodnocení, ale taky za to jejich vzájemné jiskření, který by jim mohl kde jaký "profláknutý filmový pár" závidět. Opravdu krásná romantika. ()

Marsik 

všechny recenze uživatele

AMAZON PRIME VIDEO - Po dlouhé době romantický film, který nedrhne, není trapný, není příliš americký, není ukřičený/afektovaný, nehrají zde vyprsené modelky nebo nabouchaní hezouno. Nemohu se ubránit srovnání s filmem A Family Affair s N. Kidman z téhož roku a musím říct, že The idea of you je úplně jiná liga a velmi příjemné překvapení. Tentokrát jsem volil CZ dabing a neudělal jsem špatně. Jitka Ježková má moc příjemný projev a na Anne se hodí. 80 % (J) ()

nineweh 

všechny recenze uživatele

Pro cílovku je to top, Anne Hathaway prostě pořád romcom umí jako málokdo. Na to, jak stupidně na papíře zní premisa, je to nakonec dost v pohodě, velmi dobře zahrané (chemie mezi herci funguje na jedničku s hvězdičkou) a vlastně i dost realistické (paparazzi jsou absolutní zlo a nikdo mě nepřesvědčí o opaku). Ale pokud nejste cílovka, mám pro vás snadné řešení, jak se nemuset rozčilovat na sítích - prostě na to nekoukejte! Dík. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (10)

  • V kanceláři Solène (Anne Hathaway) je plakát průkopnice abstraktní švédské malířky Hilmy af Klint, jejíž obrazy patří k prvním známým abstraktním dílům v dějinách západního umění. (Johnny.ARN)
  • Daniel (Reid Scott) koupí Izzy (Ella Rubin) v létě k sedmnáctým narozeninám auto, což je znamení, že umí řídit. Není jasné, proč ji později oba rodiče stále vozí do školy a vyzvedávají ze školy. (Johnny.ARN)
  • Natáčanie prebiehalo v Georgii v mestách Atlanta, Savannah a okolitých oblastiach v októbri 2022. (Arsenal83)

Reklama

Reklama