Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když se při jedné ze Spencerových misí přeruší za podivných okolností na dvě minuty kontakt se základnou, ani jeden z nich netuší, že těch 120 sekund strachu zcela změní jejich pohled na svět, jejich budoucnost a i samotné životy. Johnny Depp a Charlize Theron vystupují jako odvážný kosmonaut NASA Spencer Armacost a jeho nádherná žena Jillian, která je učitelkou – zdánlivě perfektní pár. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (198)

lekr 

všechny recenze uživatele

Věděl jsem, že to nebude nic moc, ale takovou sračku jsem fakt nečekal. Těšil jsem se na celkem nápadité sci-fi, ale místo toho jsem se dočkal debilní psychárny o astronautovi, kterého ovládli mimozemšťani, co nemají nic jiného na práci než ničit život a rozvracet rodiny obyčejným lidem. Každopádně Astronautova žena je jen stupidní slátanina snad všech filmových klišé dohromady nad kterou zůstává rozum stát. A jak v ní mohli hrát takové esa jako Johnny Depp či Charlize Theron opravdu nikdy nepochopím. ()

helloween93 

všechny recenze uživatele

To jsem si zase naběhl. Hodinu a půl je film děsná nuda a když se v závěru rozjede, vůbec to nedává smysl a pointa není nijak vysvětlena. Zkrátka hrozný blábol, který stál 75 milionů dollarů? Přitom snímek vypadá jako televizní film s jednou CGI (dost strašnou) scénou. Nelze se divit, že The Astronaut’s Wife v kinech strašlivě vyhořel. ()

Reklama

Nocturno culto 

všechny recenze uživatele

Prvně, je mi nejasný původ tak nízkého hodnocení, existuje spousta filmů, které nemají ani zpoloviny takovou atmosféru či obsazení a přitom se zde pohybují v červených číslech ..Tohle dílo stálo za shlédnutí, dovede udržet napětí po celou dobu a navíc ho i gradovat .. Johnnyho jsem tady poprvé viděl v poměrně záporné roli a Charlize to odehrála bezvadně, už tenkrát věděla jak diváka zaujmout ..ke konci atmosféra houstla a ten úplný závěr se vyvaruje zbytečného patosu a tomu, jak obvykle americké filmy končívají ..Pro mě je to za solidních 70% .. ()

Adasin 

všechny recenze uživatele

Upřímně mi moc zajímavý nepřišel ani ten námět, protože jsem něco podobného viděla (tuším, že několikrát) v seriálu Krajní meze, kde bylo zpracování o poznání lepší a dovedlo člověka opravdu znervóznit. Tady jsem to prozívala a pak nad tím jen pokrčila rameny. Co do obsazení, tak tu mohl hrát kdokoliv a vyšlo by to nejspíš nastejno. 4/10 ()

RomanHyde 

všechny recenze uživatele

Vcelku se divím zdejšímu nízkému hodnocení. Pro mne byla Astronautova žena velmi zajímavým a chytlavým snímkem od začátku až do konce. Hlavně nebylo slabých míst, snímek je komplexní a velmi se mi líbila třeba i muzika. Herecké výkony netřeba komentovat, ty jsou maximální. Příběh sám o sobě mohou někteří hodnotit jako neoriginální, já mu však tento přívlastek nedávám. Přistoupil jsem k filmu bez předsudků a nechal se jim pohltit a během sledování mne z napínavého prožitku rozhodně nic nevytrhávalo, nic co by bilo do očí. Dle mého názoru čtyři hvězdy zasloužené! ()

Galerie (45)

Zajímavosti (2)

  • Snímek soutěžil na Mezinárodním filmovém festivalu v Katalánsku v kategorii nejlepší film. (Terva)
  • Herečka Clea DuVall (Nan) počas natáčania zakrývala svoje hnedé oči modrými kontaktnými šošovkami. (Msscastillo)

Reklama

Reklama