Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když se při jedné ze Spencerových misí přeruší za podivných okolností na dvě minuty kontakt se základnou, ani jeden z nich netuší, že těch 120 sekund strachu zcela změní jejich pohled na svět, jejich budoucnost a i samotné životy. Johnny Depp a Charlize Theron vystupují jako odvážný kosmonaut NASA Spencer Armacost a jeho nádherná žena Jillian, která je učitelkou – zdánlivě perfektní pár. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (198)

DaliGala 

všechny recenze uživatele

Miluju tadyty sci-fi, které nejsou sci-fi. Žádní obludní mimozemšťané, nereálná plavidla, roboti. Ne. Odehrává se to v nás, jen v naší hlavě. Dobrý nápad, dost jsem se bála pointy, ale myslím, že trošku překvapivý a otevřený konec, je k tomuto příběhu zároveň i nejlepším koncem (nechci tvrdit ale, že by byl nějak geniální). Napětí, bafání, smrt, tajemno- na mě to prostě funguje. ()

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele

Nechutně zdlouhavé. Samotný námět by v základu i šel, ale jak jej film podal, si akorát říkalo o čekání, kdy už konečně dojde na pointu, která nakonec nebyla ale vůbec překvapivá, ani nijak šokující. Plusové body jsou víceméně hlavně za to lehké psycho v druhé půli, ze kterého alespoň trochu zamrazilo. ()

Reklama

Durgas 

všechny recenze uživatele

Tento film som pred rokmi videl a vtedy na mňa dosť zapôsobil, dlho som ho však nevedel nájsť, keďže som si nepamätal názov. Aj na druhé pozretie sa mi to veľmi páčilo, koniec priam mrazivý. Miestne nižšie hodnotenie má asi príčiny v pomalom deji a miestami zvláštnej, snovej atmosfére, mne to však vôbec neprekážalo. ()

Nach 

všechny recenze uživatele

Ač se Johny Depp s Charlize Teron snaží, nebylo v jejich moci tento film utáhnout. Jeho zdlouhavost a s tím i spojená nudnost je nad jejich síly. Scénárista i režisér zde prostě naprosto selhal a výsledek je pro mě táhlý scifi thriller, u kterého dopředu víte, jak skončí. Nic zas až tak originálního a už vůbec ne zajímavého. Námět byl správný. Metoda jeho interpretace naprosto chybná. 45% ()

papaJA21 odpad!

všechny recenze uživatele

Kdyby to mělo lepší scénář, mohlo to být novodobé Rosemary's baby. Neskutečné bláboly a výlevy jsou neodpustitelné, vyvrcholení je přímo trapné. Nemá cenu nějak komentovat herecké výkony, žadné nejsou. Je to jen sled, zahraných situací. Snad se mi podaří na tento zážitek co nejrychleji zapomenout. Nepovedlo se!!! ()

Galerie (45)

Zajímavosti (2)

  • Snímek soutěžil na Mezinárodním filmovém festivalu v Katalánsku v kategorii nejlepší film. (Terva)
  • Herečka Clea DuVall (Nan) počas natáčania zakrývala svoje hnedé oči modrými kontaktnými šošovkami. (Msscastillo)

Reklama

Reklama