Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Jedinečná výzva o přežití je zde - jste na ni připraveni? Tropický ráj se pro skupinu soutěžících změní v noční můru, ve které budou muset bojovat nejen s nedostatkem jídla a pohodlí, ale hlavně mezi sebou. Pohádkovou výhru 2 500 000 korun ale může vyhrát pouze jeden. Kdo se stane vítězem? Začíná nejnáročnější show - Survivor Česko & Slovensko. (TV Nova)

(více)

Recenze (183)

angel74 

všechny recenze uživatele

Komerční televize vysílají podstatně horší reality show, než je letošní Survivor Česko & Slovensko. Nevidím tedy důvod, proč právě tuhle úplně zatracovat. K odreagování třeba při žehlení to není špatné, ovšem jinak samozřejmě jde o ztrátu času. Už jen kvůli té vatě kolem, kterou je každá epizoda prošpikovaná. ()

herr_carter

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ty vole, to jsem se zase zasmál po dlouhý době !2 hvězdy uděluji hlavně z toho důvodu, že pořad mi přivodil nefalšovaný a nehraný smích, což asi původně v plánu neměl. Dva týmy bojují proti sobě, jeden složený z neznámých  a druhý složený z """"""""celebrit"""""" typu Gábor Boráros,šampionka v nějakém bojovém sportu a zároveň přebornice v idiocii a třeba Pazderková, která je sice podle svých vlastních slov z nejhorší maniodeprese venku, ale rozhodně tak nepůsobila. K poměrně zajímavým soutěžím tu samozřejmě posloucháme věčné zděšené konstatování soutěžících, že nečekali takové brutální podmínky (plavání ve vodě, spánek pod širákem, vaření ryby) a mnoho dalšího. Fakt prdel a největší fór je, kterak Ondřej Novotný začal vydělávat miliony na další totální stupiditě s převážně stupidními účinkujícími (ano, prvním projektem je pochopitelně privátní soutěž oktagon)............................ ()

Reklama

KASUGI 

všechny recenze uživatele

Proč název Survivor? Proč ne VyVolení v džungli? Tvl týpek tam žere všechny možné humusy, aby přežil, postaví vor, postaví chajdu, postaví z kokosů protiatomový kryt a mořskou jadernou elektrárnu, survivor badass, proti kterému je McGyver obyčejný čučkař, ale vyletí ze soutěže, protože dvě našminkované pipiny, které neumějí ani rozdělat oheň, mu dají vyhazovací hlas? WTF? Tohle se tam samozřejmě nestalo, ale principálně ta soutěž takhle funguje. A to je hrozně špatně. Udělejte už někdo skutečnou survivor reality show. ()

SHI-SHA 

všechny recenze uživatele

Edit: musím jít s hodnocením výrazně výše. V průběhu se srovnaly určité nedokonalost, tvůrcům se konečně daří dělat poutavější sesřihy. Několik posledních dílů nabralo pořádné obrátky, dějí se skvělé zvraty. Těším se na finále. A vzhledem k místnímu hodnocení a mému původnímu, dosti negativnímu komentáři, se za to celkem stydím.  Pustil jsem si to jen pro pobavení, protože jsem původního Survivora měl moc rád. Je to samozřejmě dost špatné, ani není třeba komentovat. Přesto si musím ulevit, že jsem dlouho neviděl hůř sestříhanou věc. Koho proboha napadlo natáhnout díl na dvě hodiny? Přitom jsem měl celou dobu *potlesk* sledování pocit, že je to natažené *potlesk* uměle, aby to bylo co nejdelší *potlesk*. Chápu, že je podobnou soutěž těžké realizovat a kvalitně natočit, ale tohle je opravdu bída. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Neviem porovnať so svetom, nikdy som to nevidel. Ale páčilo sa mi to. Celkom. Nie je to žiadna Farma a iné bludy, ktoré sú len mozgovým výplachom. Súťažilo sa, intrigovalo sa a malo to zaslúženého víťaza. Vo veľkom sa nadáva na moderátora Ondřeja Novotného, ale pravdou je, že ani toho som nikdy nevidel, no na mňa pôsobil veľmi sympaticky. ()

Galerie (35)

Zajímavosti (24)

  • V Dominikánské republice byl i Marek Orlík, který před šesti lety dokázal projít všemi zkouškami a zvítězit „boj o přežití“ na Filipínách (první série: Robinsonův ostrov, od r. 2017). Na Survivoru se podílel coby producent pořadu. (TheSlezy)

Reklama

Reklama