Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Jedinečná výzva o přežití je zde - jste na ni připraveni? Tropický ráj se pro skupinu soutěžících změní v noční můru, ve které budou muset bojovat nejen s nedostatkem jídla a pohodlí, ale hlavně mezi sebou. Pohádkovou výhru 2 500 000 korun ale může vyhrát pouze jeden. Kdo se stane vítězem? Začíná nejnáročnější show - Survivor Česko & Slovensko. (TV Nova)

(více)

Recenze (183)

Chen 

všechny recenze uživatele

Pro neznalce předlohy to možná bude fajn podívaná, ale pro mě, který na Survivorovi vyrůstal a stále ho považuje za jednu z nejlepších soutěžních reality show, je to bohužel téměř nekoukatelné. Neustálá snaha být efektní je spíše kontraproduktivní, je to zdlouhavé, některé herní prvky narušují taktický aspekt hry, hudba je rušivá a mohl bych pokračovat dál, ale nebudu. Viděl jsem část jednoho dílu a to mi myslím bohatě stačilo. ()

Emo-haunter odpad!

všechny recenze uživatele

Absolutní tragikomedie. A všechno začíná už kokotským castem, který se na to po pár dních vysere. Co jsem zatím viděl, tak samá demence, kretenismus a debilita. Žádná chemie, nulová strategie, taktika, sociální aspekty. Přijde mi, jak kdyby nikdo z castu nevěděl, proč tam vlastně je a co tam pohledává. Když k tomu připočtu i doopravdy špatnou režii, nemohu dát nic jiného, než čistokrevnej odpad. Kdyby měli zkusit orginál Survivor, nevydrží ani pět minut. Toto je fakt fail největšího kalibru. Víc se rozepisovat nebudu, nemá cenu plýtvat časem. ()

Reklama

PodPantlofak 

všechny recenze uživatele

Tak, pocity po první epizodě. Napíšeme si co je špatně a co se dá zlepšit/změnit/zrušit. Největší chyba se stala v kameře a ve střihu. Opravdu nechápu proč první díl má 2 hodiny a 6 minut. Většina scén se opakuje a samozřejmě nesmí chybět zpomalený záběr na "zajímavé" okamžiky. Např. skoro nahá karate slovensko, která si toho na sebe už méně obleknout nemohla. To je opravdu velice zajímavý kontent pro celou rodinu, který potřebuje zpomalený záběr. Nemá to žádný "drajf". Táhne se to jak bramborová kaše ve školní jídelně na vesnici. Všechno se veeeeelice dlouho vysvětluje a samozřejmě musíme znát názor všech, aby nám každý k  tomu něco řekl. Naprosto zbytečné. Diváky zajímá pouze podstatné věci. Chvílema mi přijde, že se snaží vyvolat nějaké to drama, jak má Česko a Slovenko v oblibě. Na druhou stranu trochu pozitivity. Úkoly nejsou špatné, jistá inspirace z velké Ameriky tam je, ale to mi vůbec nevadí. Moderátorská dvojice nepřekvapila ani neurazila. Soutěžící nebudu nijak hodnotit po prvním díle, to nemá vůbec cenu. Suma sumárum, vynechat zpomalené záběry, nedávat na kameru všechny věty co tým pronese, urychlit průběh všeho co se děje, vykašlat se na zbytečné záběry a máme vcelku povedenou verzi Survivoru. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Soutezici "celebrity" a modely neznam takze nepatrim ke zklamanym divakum z odstoupeni dvou celebritek moderatora Tomase Zastery a fotbalisty Nathana Dzabu. Ani moderatora Ondreje Novotneho. Nudil jsem se a sotva dodival jeden dil. Ve zdolavani fyzickych prekazek bych si rad zasoutezil. Soutezici potrebuji silu, vytrvalost, taktiku. Jinak je to ostrov ztroskotancu, kteri zmohnou, nenajedi se. Dusna atmosfera a napeti, ostre vymeny nazoru. ()

KASUGI 

všechny recenze uživatele

Proč název Survivor? Proč ne VyVolení v džungli? Tvl týpek tam žere všechny možné humusy, aby přežil, postaví vor, postaví chajdu, postaví z kokosů protiatomový kryt a mořskou jadernou elektrárnu, survivor badass, proti kterému je McGyver obyčejný čučkař, ale vyletí ze soutěže, protože dvě našminkované pipiny, které neumějí ani rozdělat oheň, mu dají vyhazovací hlas? WTF? Tohle se tam samozřejmě nestalo, ale principálně ta soutěž takhle funguje. A to je hrozně špatně. Udělejte už někdo skutečnou survivor reality show. ()

Galerie (35)

Zajímavosti (24)

  • Kmenová rada ve skutečnosti trvala hodinu a půl. (TheSlezy)

Reklama

Reklama