Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Jedinečná výzva o přežití je zde - jste na ni připraveni? Tropický ráj se pro skupinu soutěžících změní v noční můru, ve které budou muset bojovat nejen s nedostatkem jídla a pohodlí, ale hlavně mezi sebou. Pohádkovou výhru 2 500 000 korun ale může vyhrát pouze jeden. Kdo se stane vítězem? Začíná nejnáročnější show - Survivor Česko & Slovensko. (TV Nova)

(více)

Recenze (183)

L_A_D_A_S

všechny recenze uživatele

Byl jsem v hostelech, kde byly horší podmínky než v téhle parodii na Survivor. Podložky na spaní, pláštěnky, příbor, jídlo na každý den, a při teplotě 36,9 jdeš na hotel se na tři dny vyležet, jiná náročnost úkolů pro ženy a jiná pro muže (k čemu je pak taktika??), každý díl má snad sto hodin, fakt nemam slov. Jen Češi a Slováci dokážou takhle zničit skvělou licenci. PS: Cast není tak špatný, věřím, že americká produkce by z toho dokázala udělat koukatelnou reality show ale tohle fakt ne. ()

keddy79 

všechny recenze uživatele

Zajímaví soutěžící. Ať ai říká kdo chce, co chce, tak intriky, podrazy, manipulace do survivoru patří. Není to přece rodinná dovolená. Soutěže jsou fajn. A tím pozitiva končí. O střihu, ozvučení a kameře nic nevím, ale tady to je velký špatný. Dvouhodinové díly, kde nejméně 70% stopáže je naprosto zbytečných záběru, a v dalších nejde soutěžícím rozumět. A nebo pětiminutový potlesk a pokřikování? Kmenová rada je nejnudnější věc, to bych si bych si radši pustila Esmeraldu. Možná ještě větší vtip je, že soutěžící mají k dispozici desky na oheň, holení, opalovací krémy, tejpy a půlka je pro jistotu na hotelu.  Nemám slov. 3 protrpěné díly jako kulisa a asi stačilo. ()

Reklama

angel74 

všechny recenze uživatele

Komerční televize vysílají podstatně horší reality show, než je letošní Survivor Česko & Slovensko. Nevidím tedy důvod, proč právě tuhle úplně zatracovat. K odreagování třeba při žehlení to není špatné, ovšem jinak samozřejmě jde o ztrátu času. Už jen kvůli té vatě kolem, kterou je každá epizoda prošpikovaná. ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

KDO PŘEŽIJE (Americká verze) jsem viděl několik řad a musím říct, že každá mě bavila. Naopak s českou verzí jsem ještě neměl tu čest. Hned na úvod komentáře musím dodat, že ta česká nesahá té americké ani po kotníky. Začátky byly hodně krutý a já jsem uvažoval, že to vzdám a koukat nebudu. Nakonec jsem to dokoukal. To ale nemění nic na tom, že je to hodně slabej odvar KDO PŘEŽIJE. Na můj vkus je to nehorázně dlouhý, natahovaný a se spoustou zbytečnejch a nepodstatnejch keců. Dalším hřebíkem do rakve je stopáž. Každej díl bych zkrátil minimálně o polovinu. Za mě se ani moc nepovedl výběr soutěžících. Sice jsem si i tady pár favoritů našel ale většina lidí u mě moc sympatií nesklidila. Ondřej Novotný jako moderátor tomu taky zrovna dvakrát nepřidal. Ať se radši stará o Oktagon a nesere se do podobnejch věcí. Nakonec jsem aspoň rád, že měla porota rozum a vítězem se po zásluze stal jeden z mých favoritů. Ani to však nemůže změnit moje hodnocení. Slabý 2 hvězdy. ()

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hele, je večer, víno nachlazené, takže u toho rád vypnu. A vždycky víc ocením snahu vyprodukovat něco náročnějšího než povrchní nekonečný seriál na pořád stejná témata. Spaní na tvrdé desce, občas déšť, často dusno a vlhko, permanentní usínání za doprovodu hlučného hmyzu. A pak den, s vysokými teplotami a prázdným žaludkem. Vyhraje ta největší svině nebo nějaký komplexnější balíček (zručný, sportovně založený, inteligentní, pokorný)? Vojta chtěl tak moc dokázat, že je chlap, až to ještě před první soutěží vzdal. Pazderková, která se rovněž potýká se záchvaty neovladatelné paniky, ho chápe, jenže ji samotnou divák už méně. K dumavému a sebestřednému truhláři se raději vyjadřovat nebudu. Stejně jako ke stále „druhému“ kapitánovi, který do toho už příště zatraceně šlápne. Ale pár kousků je tam fajn. Očekávám pestrou směsici jedinců s rozdílnými názory a sociálním zázemím, a tu jsem dostal. Nejrůznějšími prostřihy na výrazy účastníků a zvolenými rozhovory/scénami mnohé ovlivní (jak na diváka budou působit) produkce. Zmiňovaná Pazderková je toho ideálním příkladem. Horší je to s natahováním řady momentů, opakováním scén. To je vážně velká bolest. Určitě by prospělo přemýšlet nad záběry, které pustím ven. Do soutěží se nezapojují všichni (chyba), zdravotní komplikace mají znamenat konec (nejprve zřejmě karanténa, následně nepojmenované onemocnění, tj. výhoda odpočinku kdesi na hotelu, sorry, ale je to tak). O survivor nejde, spíš taková sportovní dovolená bez slaniny a vajíček k snídani. Ondřej Novotný už u druhé série Robinsonova ostrova setřásl nálepku uspávače hadů a je docela fajn. Jen prosím fakt méně té vaty a otřepaných frází. ()

Galerie (35)

Zajímavosti (24)

  • Patnáct soutěžících bylo z Česka, devět ze Slovenska. (Zix.)

Reklama

Reklama