Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nejdrsnější reality show na světě, Survivor, vyzývá soutěžící, aby svedli bitvu, na jejímž konci čeká na jednoho z nich pohádková výhra 2 a půl milionu korun. V obou kmenech to začíná vřít, hlad, nepohodlí i stesk po domově se stupňují a na povrch vyplouvají první velké spory. Kdo ze soutěžících si brzy sáhne na pomyslné dno? Kdo naopak ucítí příležitost a pokusí se otočit události ve svůj prospěch? Kdo další opustí ostrov? Dva kmeny, Hrdinové a Rebelové, známé i nové tváře, hlad, bolest, výzvy, nečekané zvraty – to všechno bude muset zdolat nový nositel titulu Survivor Česko & Slovensko. (TV Nova)

(více)

Recenze (73)

hyper01 

všechny recenze uživatele

! SPOILER ALERT ! Na tuhle sérii se dalo dívat hlavně kvůli Lordu Mikýřovi, který se nakonec produeloval až ke slavnému vítězství. Jinak je ta turecká verze příšerná, i když jsem zaznamenal, že oproti prvním dvěma sériím už došlo ke značnému zlepšení (tam jsem nedokázal dokoukat jeden celý díl). Pořád stejné hry, takřka nikdy nesměl chybět parkur nebo platforma. Naprosto nezajímavé dialogy, zbytečné zážitkové odměny a příšerný casting soutěžících, z nichž polovina by to nejradši po týdnu vzdala. Stopáž jednotlivých dílů by měla být maximálně poloviční. Novotný je navíc opravdu špatný moderátor, jeho "zajímavé" a "opravdu nesmírně vyrovnané" souboje mi chybět nebudou. Tři hvězdy za každého z finálové trojky, protože se tam naštěstí dostali 3 sympaťáci a bylo jasné, že titul bude v dobrých rukou. Nakonec si jej zalouženě odnesl ten, jehož samotná přítomnost udělala z této řady tu nejzáživnější a nejsledovanější v historii ČR (a SR). ()

Xeelee

všechny recenze uživatele

Ne, nechci se koukat na americkou licenci, abych mohl porovnat, jak moc je tohle špatný. Turecká licence bude mít 30 jednotek mé pozornosti dokud tam bude Mikýř. Spousta lidí je tam napřesdržku, polovina lidí chce skončit, celé to působí strašně nudně a bez Mikýře to bude marný. Lovci totálně toxičtí. Jednání Titánů nechápu. ()

Reklama

bobstock 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tady se někdo hodně přepočítal na castingu. Jak se píše obecně na diskuzích, většina těhle influencerů, tiktokerů, jůtuberů, rádoby celebrit by nevydržela ani měsíc chodit do normální práce, natož se koupat v písku a jíst misku rýže denně. Nakonec cesta za vítězstvím pro těch pár jedinců, kteří jsou ochotni mimo konfortní zónu si tohle protrpět bude snažší. Ubrečenej zbytek, kterej hledá výmluvy, co nejrychleji utéct a okatě vzdává soutěže je trapnost do televize nohy volající. Hvězdu za Mikysku, kterej z toho aspoń dělá řiť. Přidám boží koment od noname uživatele z diskuze: ´´Ostrov hledá možnost odjed domů.´´ :D Druhou hvezdu pridam za finalove ucastniky, ty slusne bojuji a da se na to koukat. ()

KajusaK 

všechny recenze uživatele

Pozor SPOILERY: No, neskutečný jak moc jsem se do této trapárny zažrala. Na jedné straně mě neuvěřitelně štvalo ohýbání pravidel survivoru a nesmyslné, někdy až neférové, twisty. Na druhé straně jsem se po tolika hodinách s hráči opravdu zžila. Filipa, Rachel, Jakuba, Jacka a spol. asi nemá význam hodnotit, ale Kristýna, Mikýř, Jana a Nikola přinesly úplně něco nového. Spousta pěkných zvratů (odmítnutí imunity, odebrání hlasů..), ale i trapných chvil (Los Pistoleros především). Kdyby Verča došla dál s Bandurkem, asi by ta hra vypadala úplně jinak. S vítězem jsem docela spokojená, za mě předvidatelné. Favority jsem měla přeci jen jiné, ale hráčsky to chápu. ()

Arsenal83 odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Horší Survivor v dejinách ešte nebol. Polovica chce odísť a druhá polovica tam nechce byť, takže vyraďovacie súťaže sú tak napínavé, že sa predháňajú v tom, kto dokáže rýchlejšie prehrať. A zvyšok sú totálni magori s testorónovými svalmi, ale estrogénovými kreáciami. No keďže to matematicky nevychádza, magori sú v podstate všetci. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (7)

  • Ve 25. epizodě vyhráli někteří soutěžící v soutěži o odměnu tzv. filmovou noc a mohli si vybrat film. Pustili si Vyšehrad: Fylm (2022). (Zix.)
  • V této sérii soutěžilo 20 Čechů, 3 Slováci a 1 Egypťan žijící v ČR. (Zix.)
  • Poprvé se museli účastníci soutěže nechat evakuovat z ostrova kvůli hurikánu. (griph)

Reklama

Reklama