Reklama

Reklama

Kaidžú 8 gó

(seriál)
  • Japonsko Kaijuu 8 Gou (více)
Trailer 12

Série(2) / Epizody(24)

Obsahy(1)

Ve světě zamořeném obřími monstry se Kafka Hibino připojí k japonským obranným silám, aby je pomohl zlikvidoval. (mikki089)

Recenze uživatele Lenka.Vilka k tomuto seriálu (13)

Kaidžú 8 gó (2024) 

Že se mi to bude líbit, nebylo pochyb. Teď už šlo jenom o to "jak moc". Manga je za mě perfektní. Když to začali dávat, měla jsem zblajznutý tři díly, byla naprosto spokojená a těšila se na anime. Ano, keci, že to časem přestane mít děj...ty jsou úplně mimo. Nebo jinak...vůbec jsem je nevnímala. Možná už za mě nebylo cesty zpátky, protože jsem byla po těch pár dílech zainvestovaná jako fakt hodně. A kdyby přece jo, tak si to chci zjistit sama. A jak se teda povedla první série (na druhé se už dělá, tak snad dorazí v přiměřené době k mojí trpělivosti)? Vlastně moc fajnově. Vizuální stránka je naprosto luxusní, tady jsem si chrochtala. Ať už to začíná intrem, který je extrémně povedené, až po celý zbytek, který je fajn doplňen v kombinované s hudbou, která k tomu prostě sedí. Humor je kapitola sama pro sebe, takže děkuju z komentářů, cítím se hned mladší, protože mě opravdu sednul. Bavilo mě, jak se tady se vším vyhráli do každého drobného detailu. Navíc mě potěšilo věci rozšiřující příběh samotný, které jsou předvším směrem k postavám. A jo, já jsem extrémně spokojená. Jinak to ani nebylo v plánu, tak jsem ráda, že to vyšlo  :)  ♡ ()

Kaidžú ni natta otoko (2024) (S01E01) 

Super start. Ke skvělému příběhu přidaná barva a skvělá hudba. Nečekala jsem nic jiného :) ()

Revenge Match (2024) (S01E03) 

Já jsem ten, kdo rozhodne, jestli to vzdá... ()

Reklama

Fortitude 9.8 (2024) (S01E04) 

Prosím, prosím, hlavně mě nepráskni!  :D ()

Njútai! (2024) (S01E05) 

Brutálně vtipné ticho před bouří. Vážně, já sotva stíhala titulky, jak jsem se furt smála  :) ()

Kaidžú 9 gó (2024) (S01E07) 

Šáhni mi na kámoše a neznám se. Jo, přesně tak. A potom se už jenom dostat ze situace na konci dílu...ups... ()

Bóeitai e jókoso (2024) (S01E08) 

Fajn, fajn, fajn, vážně moc fajn, fajn, fajn. Tenhle díl především přípravuje na další akci. A přibližuje zase o kousek blíž ten slib z dětství. Takže fajn  :) ()

Bakuro (2024) (S01E10) 

Jsou věci, za které stojí nést následky. A že tíha bude pořádná... ()

Hibino Kafka (2024) (S01E12) 

Velice potěšující finále, které se tváří, že je na první pohled vlastně dobrým koncem, protože slib není zlomej, ale cena bude vysoká, a každý si bude chtít urvat svůj kousek... ()

Reklama

Reklama