Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Spolumajitel soukromé nemocnice, lékař John Dolittle s úžasem zjistí, že se mu vrátila schopnost z dětství, opět rozumí zvířecířeči. Záhy se seznámí sřadou zvířecích tvorů i s jejich problémy, a stane se roti své vůli věhlasným zvěrolékařem, vyhledávaným zvířaty domácími i divokými. Nová "praxe" mu však způsobí vážné komplikace v práci i v rodině. Díky malé dcerce Maye však nakonec pochopí, že se musí smířit se skutečností a přijmout sebe samotného jako "zvláštního" člověka: vyléčí tygra Jacoba, který chtěl spáchat sebevraždu a stane se konečně správných otcem, manželem i lékařem. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (182)

SNCIS 

všechny recenze uživatele

Obsahuje spoilery: "Už jsi podobnou operaci někdy dělal?" - "Jo, jednou na medicíně... Sice na mrtvole, ale profesor říkal, že kdyby byl pacient živý, operaci by určitě přežil!" Nestárnoucí komedie o muži, co mluví se zvířaty. Triky tu jsou dobré. Vypadá to, že ta zvířata opravdu mluví. Eddie Murphy jako doktor Doolittle bezvadnej, ostatní mu víceméně jen přicmrndávají a nejsou pro vývoj děje nijak důležití. - 70%. ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

Celkem povedená, příjemná komedie, které opravdu chybělo málo k lepšímu hodnocení a dokonalosti filmu. Chyběl lepší příběh a vypuštění pár hloupých scén. Jinač se na to v klidu šlo dívat. Plno zvířat, zábavy mraky bylo. Eddie Murphy hrál dokonale. Takže film hodnotím jako hezký nadprůměr. Tudíž je to tak na 68% = *** ()

Reklama

genetique 

všechny recenze uživatele

Veľmi milé spracovanie niektorých scén a podarených gagov mi dáva nutkanie dať o hviezdičku navyše, no mierna stupidita a až príliš prehnané zakončenie mi to jednoducho nedovoľuje. Tu som si totiž ešte neuvedomoval Murphyho prepad v imbecilných snímkoch, takže tento mi ešte taký zlý neprišiel, naopak, slušne som sa bavil. 65%. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Spolumajitel soukromé nemocnice, lékař John Dolittle s úžasem zjistí, že se mu vrátila schopnost z dětství a opět rozumí zvířecí řeči. Záhy se seznámí s řadou němých tváří i s jejich problémy a stane se proti své vůli věhlasným zvěrolékařem, jehož vyhledávají zvířata domácí i divoká. Film byl natočen podle klasické knihy Hugha Loftinga a rozhodně ho více ocení dětští diváci. Pro dospělého je film příliš naivní, ale po trikové stránce mu nelze nic vytknout a Eddie Murphy hraje celkem obstojně. 40% ()

Djoker 

všechny recenze uživatele

Murphy se skutečně musel zbláznit. Dolittle byl začátkem konce jeho slibně rozjeté kariéry. Hned v první minutě dojde na obligátní čichání k lidskému zadku a dál to není o mnoho lepší. Zřejmě má jít o humor stavěný na míru pro původní otroky z Afriky. Snesitelné to je díky uhrančivé Wilson, jinak nefunguje nic. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (9)

Reklama

Reklama