Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Policista Scott Roper miluje rychlá auta, sázky na dostizích a fotografku Ronnie Tate, se kterou se však před časem rozešel. Kromě toho patří díky své výmluvnosti k nejlepším vyjednávačům sanfranciské policie. Když je zdánlivě zcela bezdůvodně zavražděn jeho přítel a kolega Sam, rozhodne se vypátrat vraha navzdory všem potížím i rozkazům svého šéfa. Dostane se na stopu cynického Michaela Kordy, který chystá velkou loupež v klenotnictví a nelítostně likviduje každého, kdo by mohl jeho plán překazit. Přes nařízení svého šéfa Scott nejen pokračuje v pátrání, ale zapojí do něj i svého nového parťáka, mladého ostřelovače Kevina, který se chce také stát vyjednávačem. Po brutálním přepadení se Kordovi podaří uprchnout i s lupem a jedním rukojmím. Scott s Kevinem ho ale dopadnou. Jejich radost netrvá dlouho. Zatímco se Scott marně pokouší přesvědčit Ronnie, že se polepší, Korda uprchne z vězení a unese ji. Hodlá dívku vyměnit za uloupené diamanty, uložené nyní na policejní stanici. (TV Nova)

(více)

Recenze (109)

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Nie som veľkým fanúšikom tejto série a toto mi veľmi ako komédia nepripadalo. Skôr ako klasický akčný film, chvíľami naopak skoro thriller. Škoda, že tento žáner (čierny drsný policajt stále kecá a strieľa a jazdí autom až je z toho film) je tak neskutočne vykradnutý a neoriginálny. Za celé deväťdesiate roky sme skoro rovnakých filmov ako tento videli až priveľa. Hoci to nie je zlé a dá sa na to celkom dobre pozerať, tak dúfam, že Bad Boys sú poslední zo žánru - "čierny veľkohubý policajt". ()

rublik05 

všechny recenze uživatele

Eddie Murphy si opět zopakoval svou stěžejní roli Axela Foleyho, který tentokrát nehýří vtipem a otravnými poznámkami, ale hraje spíše na vážnější notu, sází více na drsnější atmosféru, místy i na komediálnější stránku, která však tvůrcům bohužel moc nevyšla. Zklamal mě hlavní záporák, který zpočátku působil řádně slizce a šíleně, nicméně nepředvedl téměř nic výjimečného nebo zajímavého. A tak je to vlastně s celým filmem, užvaněný Murphy nepředvádí nic zvláštního, příběh je víceméně rutinní. Policajt ze San Francisca ze sice dá přežít, ale že by se mělo jednat o nějaký velký zážitek, to se také nedá říct. 4/10. ()

Reklama

Pohrobek 

všechny recenze uživatele

Být vystresovaným zločincem, držícím pod krkem rukojmí a muset při tom vyjednávat s takovým trapným ztřeštěncem, jakým zejména v posledních deseti letech je Eddie Murphy, asi bych se co nejrychleji sám odprásknul, už jen kvůli záplavě pitomostí, trapných fórků a neumlčitelné kaskády žvatlání, kterým tenhle odporník na krizové situace zásobuje své okolí. Což o to, tehdy by to snad bylo i účelné. Ale, co mají dělat obyčejní diváci. Neříkejte, že je Murphy chce takhle okatě zlikvidovat. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Režiséru Thomasi Carterovi se podařilo nemožné. Všechna známá a provařená žánrová klišé nashromáždil v jednom filmu a zúročil je ve svůj prospěch. Eddiemu Murphymu padne role jako ulitá a své obvyklé pitvoření zde zredukoval na minimum. Je to nabité akcí, obstojným záporákem Michaelem Wincottem a má to grády. Navíc dabing Oldřicha Kaisera stojí za to. Prostě akční film jak má být. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

ty vole,paráda.mrzí mě že eddie nedostal víc rolí v opravdu vážných,akčních filmech.tohle je perfetní,napínavá akční jízda napříč san franciskem,kde nechybí hustý honičky,skvělý hlášky a parádně využitej potenciál eddieho murphyho.nechápu tak vlažný přijetí,pro mě 100% zábava a jeden ze základních pilířů mé nejoblíbenější filmografie. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (2)

  • V závěrečných titulcích hraje „Oh, Yeah, It Feels So Good“ od New Edition. (SONY_)
  • Závěrečná scéna se natáčela na námořní základně Mare Island ve Vallejo v Kalifornii, rok poté, co byla základna uzavřena. (HappySmile)

Reklama

Reklama