Reklama

Reklama

Supergen

(seriál)
Trailer 1

VOD (1)

Epizody(6)

Obsahy(1)

Pět obyčejných lidí z jižního Londýna zjistí, že mají zvláštní schopnosti. Jeden muž je pak musí přimět ke spolupráci, aby mohl zachránit milovanou ženu. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (20)

cariada 

všechny recenze uživatele

Chtěl jsem to po pár minutách vypnout, protože mě prostředí černošské komunity grog a gangů opravdu nebaví. A docela trvá než se začne něco dít. Nakonec jsem to vydržel a na několikrát jsem to dokoukal. Výsledek nic moc. Vtipné to není, jako drama nezáživné a hrdinské schopnosti moc nefungují. Jediný co mě potěšilo, že tam nedali žádné sexuální menšiny. Naštěstí. ()

Aceboris 

všechny recenze uživatele

Naposledy som bol v Londýne pred desiatimi rokmi a odvtedy ako pozerám sa to radikálne zmenilo. Londýn sa premenil na miesto kde máte problém nájsť belocha aspoň podľa tohoto seriálu. Vládnu tam gangy a drogy sa predávajú na každom rohu úplne v pohode aj za bieleho dňa. Väčšina černochov má nadprirodzené schopnosti. Seriál sa snaží byť niečo ako SUPERHEROES  aj keď  samotný seriál superheroes bola blbosť, toto je o poznanie horšie a blbšie. Dej je úplne primitívny, Michael Lasaki musí zachrániť svoju priateľku pred osudom ktorý je jej súdený a nato aby sa mu to podarilo musí získať dôveru ďalších takých akým je on, aby spoločne porazili nepriateľa. Tupé, plytké, nezaujímavé, v podstate nám Netflix ponúkol 6 častí totálnej nudy. Za mňa slabota v čiernom prevedení 2/10 ()

Reklama

zuzza11 

všechny recenze uživatele

Wakanda forever!!! Taková oddechovka k žehlení, jak by řekl klasik "je to jak můj bicák - neurazí ani nenadchne". Do očí bijící černočerná tma mi ani tolik nevadila, protože  s takovým umem, tak blbě zacházet mohou opravdu jen vyvolení :). Někdy až hloupé jednání osob, ale určitě je celý seroš zaměřen pro jinou věkovou skupinu, než vydělávající rodiče... nejlepší na tom celém je ten fakt, že zúčastněné osoby lovili a zavírali zlí, škaredí europoidi ;) ()

Ydrosten 

všechny recenze uživatele

Nevýhoda u NETFLIXU je ta že má tolik peněz že může dělat tyhle věci. Je škoda že to není jeho výhoda a nevznikají lepší kousky. Ne važně, tohle je vyloženě céčkový blábol který nezaujme ani tím tématem (nuda a prázdné mluvení, občas nějaký záchvěv který ale okamžitě pohřbí silně výrazné neherectví "herců") který prostě neumí využít, ani těma hecema, kdy z těžce aristokratické a hrdé anglické společnosti, udělali doslova křováckou společnost kde o bělocha nezakopneš ani po půl dni hledání. Už by to měl někdo konečně zastavit (myslím oba ty problémy, jak tu nudu, tak tu korektnost) protože se to zhoršuje. Netflixu asi pořád fandím, ty možnosti točit si co chtějí je fajn, jenže jim to pořád moc nejde. ()

lukas.frydry odpad!

všechny recenze uživatele

To je hrozný.. si někdo řekl, udělám Misfits, za víc peněz, aby to vypadalo hůř. Pak si ten stejnej člověk řekl, že to celý udělá ještě tak, aby to byla trapná nuda bez humoru. Navíc Netflix z módu, kdy musí být všude zástupci LGBTqtipsportfortunaacojavimcodal komunity a černoch, hispanec s asiatem prepl a komplet cely je to jenom černoších, takže divák si náhle může klidně myslet, že Londýn kolonizovalo Kongo... Hovadina ()

Galerie (26)

Reklama

Reklama