Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(6)

Obsahy(1)

Pět obyčejných lidí z jižního Londýna zjistí, že mají zvláštní schopnosti. Jeden muž je pak musí přimět ke spolupráci, aby mohl zachránit milovanou ženu. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (21)

sn0wfl4ke 

všechny recenze uživatele

Ryan Sinclair odešel z TARDIS, ale nechal si schopnost cestovat prostorem a časem. Aneb Avengers po Britsku. Jedná se o celkem generické sci-fi/superhero drama zasazené do prostředí britských ulic. Není to žádný summerhouse a seriálu top boy to nesahá ani po kotníky, ale je tam vidět silná inspirace. Taková konzumní sranda pro náctileté, kde jsem se musel přemlouvat abych to dokoukal. Pro svůj žánr je to prostě těžký průměr, až podprůměr, který ničím nepřekvapí. ()

numan odpad!

všechny recenze uživatele

Totálně, ale opravdu TOTÁLNĚ celočerná sračka, jejíž scénář už od začátku srší tou nejhorší demencí, proti které jsou opusy Marvelu vrcholnou kuturou. Z Londýna je díky obsazení Kongo, děj a neherci naprosto nesledovatelní a celkové vyznění jasně ukazuje, že žádný blbý běloby už nejsou potřeba a je nejvyšší čas se jich zbavit. ()

Reklama

lukas.frydry odpad!

všechny recenze uživatele

To je hrozný.. si někdo řekl, udělám Misfits, za víc peněz, aby to vypadalo hůř. Pak si ten stejnej člověk řekl, že to celý udělá ještě tak, aby to byla trapná nuda bez humoru. Navíc Netflix z módu, kdy musí být všude zástupci LGBTqtipsportfortunaacojavimcodal komunity a černoch, hispanec s asiatem prepl a komplet cely je to jenom černoších, takže divák si náhle může klidně myslet, že Londýn kolonizovalo Kongo... Hovadina ()

zuzza11 

všechny recenze uživatele

Wakanda forever!!! Taková oddechovka k žehlení, jak by řekl klasik "je to jak můj bicák - neurazí ani nenadchne". Do očí bijící černočerná tma mi ani tolik nevadila, protože  s takovým umem, tak blbě zacházet mohou opravdu jen vyvolení :). Někdy až hloupé jednání osob, ale určitě je celý seroš zaměřen pro jinou věkovou skupinu, než vydělávající rodiče... nejlepší na tom celém je ten fakt, že zúčastněné osoby lovili a zavírali zlí, škaredí europoidi ;) ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

Žadní další Misfits se nekonají, ale nemůžu říct že bych se nudil. Pravdou nicméně je, že si tady tvůrci (nebo spíš tvůrce) ukousli příliš velké sousto a snaží se nasypat sem co nejvíc věcí počinaje boji mezi gangy, obchodem s drogami, snahou o záchranu milované, superschopnostmi a konče jakousi tajnou organizací, která lidi se schopnostmi loví, přičemž ty kombinace často docela skřípou a méně by u Supergenu bylo více. Jestli bude druhá série tak se ale klidně kouknu…60% ()

Galerie (26)

Reklama

Reklama